Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (62)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Sal'tare fetele!Vin si eu cu vesti bune de la eco!Aveb o bb-ita de 350gr,cu manute si picioruse lungi(seamana pe tati,lungana),a reusit d-na doctor sa-i masoare si creierasul mic.Nu stiu daca si la voi e la fel dar la mine cand masura caputul ii dadea un nr de sapt,cand mas. picorusele ii dadea alta varsta,si conform masuratorii de la creieras si osul antebratului ar avea 22 de sapt iar la o medie a masuratorilor a iesit 20 de sapt si 5 zile.Cred ca o sa fie desteapta cu asa un creieras!! Deci cred ca m-am grabit cu samnatura, nu-i nimic o schimbam inapoi peste doua zile. Mi-a aratat d-na doctor si "gogosica" lui bb-ita cand s-a cracanat draga de ea!
O sa pun si niste pozici in album ,sa o vedeti cum isi suge degetelul.Suntem noi micute dar ajungem si noi la 1 kg imediat!va ajungem din urma!

Ana20+

Mergi la inceput

pianna,luciana concedii placute!
Mari-Mariuk cand am vazut poza cu crapu' ala superb i-am zis la sotioru ca daca nu-mi prinde maine peste il prajesc pe el!maine mergem la peste ca vreau crap prajit cu mujdei si mamaliguta!

Ana20+

Mergi la inceput

Toata lumea s-a culcat?
lora sa-ti traiasca bolfoasa!,felicitari!

Ana20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Eu voi naste in apa, daca totul este ok pana atunci si nu mi se rup membranele mai devreme de dilatatie 7-8,fara anestezie ca nu se face, asta e cam scary pt. mine dar avand in vedere durerile de spate pe care le am de la epidurala facuta la prima nastere incerc sa ma imbarbatez ca totul va fi mai bine.Ma rog eu sunt un Zoe barbat in ale durerii.

Cine zicea de ursuleti jeleu?

in 17s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Superb! Unde vei naste? Cat te ajunge?! La primul copil ai nascut tot in apa?!

Alina-Mirela 24+ si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Ana_25 felicitari pentru bebelina! Creste ea mare, ai sa vezi! Cand ai zis de poze iar mi-am adus aminte de ecografia mea de azi si m-am enervat!

Cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Sal'tare fetele!Vin si eu cu vesti bune de la eco!Aveb o bb-ita de 350gr,cu manute si picioruse lungi(seamana pe tati,lungana),a reusit d-na doctor sa-i masoare si creierasul mic.Nu stiu daca si la voi e la fel dar la mine cand masura caputul ii dadea un nr de sapt,cand mas. picorusele ii dadea alta varsta,si conform masuratorii de la creieras si osul antebratului ar avea 22 de sapt iar la o medie a masuratorilor a iesit 20 de sapt si 5 zile.Cred ca o sa fie desteapta cu asa un creieras!! Deci cred ca m-am grabit cu samnatura, nu-i nimic o schimbam inapoi peste doua zile. Mi-a aratat d-na doctor si "gogosica" lui bb-ita cand s-a cracanat draga de ea!
O sa pun si niste pozici in album ,sa o vedeti cum isi suge degetelul.Suntem noi micute dar ajungem si noi la 1 kg imediat!va ajungem din urma!

Ana20+

Ana felicitari pentru fetita!Acusi ajunge ea la 1kg.
super poza cu degetelul.

22+

crina cu

Mergi la inceput

Multu chichiutza,crina !Lasa ca ii faci data viitoare poze!Oricum ne luam revansa dupa ce-i nastem pe pitici,o sa le facem la pozee!!Eu abia astept!

Ana20+

Mergi la inceput

O sa pun pozele imediat dar nu gasesc un afurisit de cablu

Ana20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Eu de ce nu vad nici o poza?

Cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Inca n-am citit din urma, acum am aterizat de la eco si de prin oras... Si mananc si scriu in acelasi timp!
Bebelina mea e superba, ca si bebelinii vostri, de altfel! E bolfoasaaaaa!!!! O sa scanez maine o poza sa va arat si voua bolfitele mandrei agitate, vorba doctoritei, cred ca a stat mai mult de 30 de minute sa o poata poza, cum dadea s-o prinda in poza, cum isi punea mainile la ochi sau in cap sau se intorcea...sunt f. fericita si ma bucur ca impartasesc impreuna cu voi aceste momente! In rest, toate sunt normale, cica are si-a mea tot 1 kg, ca tot ziceam de grasunul lui nastasie.
Citesc din urma si mai scriu dupa!

Lora, mami de Iustina si 25+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

felicitari pentru bebelina grasunica

25+

Mergi la inceput