Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (62)
Raspunsuri - Pagina 15
andre_flo spune:
felicitari si
pentru fetele care si-au vazut azi bebelusii si si-au colorat carucioarele.
25+
ana_25 spune:
Gata!chichiutza le-am pus doar ca nu sunt prea clare,sper sa intelegi ceva.Nu-s prea clare ca am facut eu poze la pozele de la ecograf.Le-am pus in alt album,tot pe picasa.
Ana
20+
ana_25 spune:
Noapte buna fetelor!Azi adorm fericita si cu gandul la bb-ita mea draga!Somnic usor!

Ana
20+
anna_ivan spune:
neatza buricute
va invit la o cafeluta cu lapte.
![]()
azi am schimbat si noi semnatura
felicitari fetelor care au fost ieri la eco. vreau si euu, dar mai am pana pe 11 iunie
nu am mai scris ca a inceput santierul la noi in casa. pregatim camera lui bebita, sunt foarte entuziasmata si toata ziua verific culori, mobila, covoare, perdele etc.
va urez o zi buna
19+ cu
bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze
chichiutza spune:
Buna dimineata burtici! Asadar azi nu mai scap, trebuiesa ma misc spre scarbici! Asadar hai sa papam ceva inainte! Avem cereale cu lapte, cremvusti cu mustar, branza proaspata si rosii si biscuiti digestivi cu nutella! Si bem cafeluta, laptic sau ceiut in functie de obiceiuri!
Merge cineva la eco azi? N-am retinut exact darmuuulta bafta si vesti bune si frumoase sa avem!
Va urez o zi calda si frumoasa ca sufletelele voastre!

Cristina
21+
ana_25 spune:
Buna dimineata gravidutelor!anna cand e gata camera lui bebita,sa faci poze sa vedem si noi!
chichiutza spor la scarbici!ai vazut pozele? 
niste biscuiti cu nutella vreau si eu!
Ana
20+
chichiutza spune:
Ana am reusit sa vad ceva, a trebuit sa ma concentrez sa disting! :D Sa va traiasca mogaldeata papatoare de degetel!
Cristina
21+
nastasie spune:
neata, fetelor.
felicitari tuturor care au fost la eco si au colorat carucioarele.
lora, bv.nici nu ma asteptam sa-mi zici ca are mai putin.si sa stii ca si dr meu rotunjeste, zice 27 saptamani desi dupa eco avea luni 26 s si 5 zile.iar ecografistul mi-a zis ca DPN a importanta![]()
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
crina-s spune:
Buna dimineata dragelor
Sa aveti o zi perfecta astazi!
Chichiuta multumim pentru micul dejun. Din cauza ta am pus eu 8 kg pana acum, de la atatea bunatati ![]()
![]()
![]()
Anna vrem si noi sa vedem cum iese camera bebelului
Bafta multa burticilor ce merg astazi la eco. Va asteptam cu vesti bune.

22+
crina
cu