Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (62)
Raspunsuri - Pagina 13
iubita.mara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici Voi naste la maternitatea Regina Maria (CMU) .Din cate am auzit e prima maternitate din Bucuresti cu astfel de posibilitate.Eu am cautat sa nasc in apa si prima data, stiam ca in BV se putea dar efectiv in 2008 nu mai era nimic nicaieri. Epidurala sau peridurala sunt ac. lucruri. Eu am ramas cu o durere destul de rea in coloana de la anestezie, ar trebui sa merg la un kiropractor sa-mi mai dreaga nitel spatarul, ma gandesc si la o oarecare hernie ca durerea se lasa si pe picior cumva. Dar daca ar fi sa aleg intre a face si a nu mai fc epidurala, cred ca as zice tot DA chiar dc nivelul meu de durere este destul de lejereanu, numai ca nasterea in apa nu e posibila o astfel de anestezie din cauza riscului de infectare la contact cu apa. in 17s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
................................................
in asteptare fapturii celei mai dorite
LoraG76 spune:
Mari-Mariuk, ma uit la pozele tale si cand vad pestele ala parca-mi vine sa-ti fac o vizita! Maaama, cred ca tare gustos ar fi!!!
Lora, mami de Iustina si 
25+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
pianna spune:
Burtici, avem un carucior roz!!!
Am fost azi la eco, si am vazut-o pe bubulina. 
. S-a cam enervat cand o masura doctorul, dadea din maini si picioare sa o lasam in pace
.
Noi maine plecam 10 zile in vacanta, cred ca o sa am un roman de citit la intoarcere, mai ales ca am de recuperat oricum vreo 15 pagini. Sa fiti cuminti![]()
17+
crina-s spune:
Chichiuta felicitari pentru definitivarea culorii caruciorului.Ce zici am putea sa facem schimb:eu imi doream baietel si o sa am fetita si tu invers. Sau te-ai razgandit?Defapt sa stii ca mie mi-a fost greu o sapt doua, de cand mi s-a schimbat culoarea caruciorului, iar acum mor de drag cand ma uit la tv si vad fetite.
Lora felicitari. Ce bebe mare.....sa fie sanatos!
Luciana concediu placut!

22+
crina
cu
crina-s spune:
| citat din mesajul lui pianna Burtici, avem un carucior roz!!! Am fost azi la eco, si am vazut-o pe bubulina. ![]() . S-a cam enervat cand o masura doctorul, dadea din maini si picioare sa o lasam in paceNoi maine plecam 10 zile in vacanta, cred ca o sa am un roman de citit la intoarcere, mai ales ca am de recuperat oricum vreo 15 pagini. Sa fiti cuminti *********** 17+ |
felicitari pentru fetita zglobie!

22+
crina
cu
mihaelka77 spune:
Felicitari fetelor care si-au vazut azi bebei. Uau...1kg..suna asa de "avansat".
Kami la ce doctor mergi la Alba Iulia? Eu stiu ca Frum e un medic bun.
Eu imi astept sotul sa cumparam toate lucrurile mari pentru bebe; nu ma grabesc am zis sa ma apropii de luna a 7-a si atunci o sa dau iama in magazine. Pana atunci tot fac liste.
Azi mi-am facut orez cu lapte; nu am mai mancat de ani buni asa ceva si mi s-a facut dor. Va poftesc si pe voi daca va place.
24+
LoraG76 spune:
| citat din mesajul lui pianna Burtici, avem un carucior roz!!! Am fost azi la eco, si am vazut-o pe bubulina. ![]() . S-a cam enervat cand o masura doctorul, dadea din maini si picioare sa o lasam in paceNoi maine plecam 10 zile in vacanta, cred ca o sa am un roman de citit la intoarcere, mai ales ca am de recuperat oricum vreo 15 pagini. Sa fiti cuminti *********** 17+ |
Felicitari pentru bebelina roz si concediu placut!

Crina, multumesc!

Noapte buna, inchid si eu calculator, ca fie-mea nu se mai duce la culcare si maine iar tragem de ea sa se trezeasca dimineata...

Lora, mami de Iustina si

25+Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
chichiutza spune:
Crinuta da am reusit si eu in sfarsit sa ma despart de ultima picatura de roz si sa ma albastresc! E un sentiment nou trebuie sa recunosc!
Am avut timp sa ma obisnuiesc cu ideea si acum mi-e drag de el tare! Sper din suflet sa fie toate bune pana la capat!
Cristina
21+
chichiutza spune:
Pianna, Luciana concedii placute sa aveti, sa va distrati si sa va relaxati si sa va bucurati de soare si pentru noi!
Cristina
21+