Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (62)
Raspunsuri - Pagina 12
chichiutza spune:
Lora felicitari pt bebelina bolfoasaaaaaa!
Si multam de urari! sper sa fie bine si lacurile alea sa nu afecteze cu nimik! Dr la care am fost azi n-a avut rabdare sa stea bebe intr-o pozitie, a vazut ca nu sta si a renuntat! Nu-mi venea sa cred ca dupa 15 min mi-a zis ca sunt gata! Am crezut ca n-a inteles exact ca vrea morfologie nu eco simpla! Eh... Data viitoare!
Cristina
21+
nike974 spune:
fetele,
alocatia pt copil ramane sigur nemodificata.
CIC, se modifica.
vreau acasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Andreea82 spune:
Feteleee
Am arsuri de mor. In ultimul timp tot mai des. Acum iar sunt pe pereti si nu am in casa decat dicarbocalm? E permis in sarcina? Nu scrie nimic pe prospect. Stiti voi daca e ok de luat?
Hehe...si DA, mi-am tras si eu in sfarsti semnatura...nu am prea avut curaj pana acum (si mai ziceam ca nu sunt superstitioasa
)
21+ cu un carucior multicolor :)
alexuza spune:
FELICITARI celor care au venit cu vesti bune de la eco , sarcina usoara in continuare si sanatate multa voua si bebeilor
Deci daca bebeii vostri au cam 1 kg la 25 sapt inseamna ca si bebelina mea cam tot atat ar avea
, asa ca acesta este motivul miscarilor greoaie pe care le fac ( ma ridic greu , obosesc f repede ..) deci am o grasuna in burtik

Burtica de
25 +
LoraG76 spune:
Andreea, mie-mi trec si daca beau cate-o cana cu lapte mai fierbinte, cat suporti. Nu stiu de dicarbocalm, eu n-am luat nimic, dar parca ziceau fetele de Rennie sau cum s-o fi scriind...
chichiuta, data trecuta m-a expediat si pe mine repede, ca avusese o urgenta si daduse peste cap toate programarile, prin urmare azi a avut rabdare, si-a spalat toate pacatele...imi era mie jena, parca, de ce mult sta...si mai asteptau cateva paciente, dar mi-a placut!
Am vorbit si de nastere si zice ca siiigur nasc natural fara probleme, mai ales ca imi doresc asta - psihicul ajuta mult fizicul - si-am ras ca la dr. cu care am nascut-o pe Iustina i-am zis mereu in sarcina ca eu nasc exact cand e el de garda si nu m-a crezut...speram asa sa fie si acum. Oricum, dr. m-a asigurat ca in perioada aia nu pleaca sigur nicaieri.
Lora, mami de Iustina si 
25+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexuza FELICITARI celor care au venit cu vesti bune de la eco , sarcina usoara in continuare si sanatate multa voua si bebeilor Deci daca bebeii vostri au cam 1 kg la 25 sapt inseamna ca si bebelina mea cam tot atat ar avea , asa ca acesta este motivul miscarilor greoaie pe care le fac ( ma ridic greu , obosesc f repede ..) deci am o grasuna in burtik![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Burtica de 25 + |
Daaa, posibil sa fie tot vreo bolfosica!
Acum eu maine fac 26 de sapt., dar dr. zice ca as avea deja 27...ca asa-i zice ecograful, ca am 27 si 6 zile...da' io dupa ecograf nasc sau dupa UCM? 
Lora, mami de Iustina si

25+Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
lucianna_83 spune:
Hello!
Sunt cam pe fuga, dar am intrat repede sa va salut si sa va urez sa aveti urmatoarea saptamana superba, sa nu va stesati si sa auzim numai de bine.....maine dimi plecam in concediu, iesim din tara. 

Azi am facut si eco, bebe e bine merci, cu capul in sus, are 204g, am vazut toate organele, tot baiat a ramas
, a studiat dr in amanunt craniul si creierul, toate bune. Doar ca trebuie sa beau mai multe lichide ca ar fi bine pentru bebe sa aibe si mai mult spatiu decat acum, plus ca cu cat are mai mult lichid cu atat se vede mai bine la 3D sau 4D si tinand cont ca o sa urmeze una la 21 sapt si alta la 23 sapt....e cazu sa beau muuuuulteeeeeeeee lichide.
Dar cred ca o sa ma ajute canicula care se anunta...si piscinele unde o sa lenevim si pe fata si pe spate
.
Va pupicesc pe toate pe burtica.

PS: sper sa n-am mai mult de 10 cap de recuperat 
18+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
Poze Raul
inbox spune:
Lora cred ca sansele sunt mai mari sa nasti dupa saptamanile indicate de ecograf...eu cel putin la prima sarcina asa am patit, era mereu cu aproape doua saptamani mai amre copilul ( si am stiut exact data UCM), acum, la fel imi spune dupa UCM as fi in 18 saptamani, dupa ecograf in 19 si 5 zile....daca dupa calendar ar trebui sa nasc pe 29 octombrie, dupa ultimul ecigraf cica nasc pe 16 octombri...deci cum vrea Domnul. La mine, stiu sigur ca am ovulatia mai devreme decat in mod normal deci cred ca de aia este diferenta asta!
Mami, prajitura e legum ?
mamica de printesa Maria si bebica din burtica
alexuza spune:
Lora nici eu nu mai stiu c sa cred , eu am fost la 3 dr si fiecare a zis alta data, cu cateva zile diferenta iar cea la care sunt acum mi-a zis dupa calendarul ala al lor ( cerculetul magic
) ca as avea 25 sapt si o zi (cea mai avansata) deci cred si eu ce imi comvine cel mai mult adica ultima parere ca este mai avansata![]()

Burtica de
25 +
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucianna_83 Hello! Sunt cam pe fuga, dar am intrat repede sa va salut si sa va urez sa aveti urmatoarea saptamana superba, sa nu va stesati si sa auzim numai de bine.....maine dimi plecam in concediu, iesim din tara. ![]() ![]() ![]() Azi am facut si eco, bebe e bine merci, cu capul in sus, are 204g, am vazut toate organele, tot baiat a ramas Dar cred ca o sa ma ajute canicula care se anunta...si piscinele unde o sa lenevim si pe fata si pe spate Va pupicesc pe toate pe burtica. ![]() ![]() ![]() PS: sper sa n-am mai mult de 10 cap de recuperat ![]() 18+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008Poze Raul |
Oooo, super! Sa aveti un concediu cat mai frumos si mai relaxant si sa va ganditi si la noi!
Drum bun si o vreme superba!Lora, mami de Iustina si

25+Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro