Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (62)
Raspunsuri - Pagina 11
chichiutza spune:
Camisv si mie-mi vin foarte bine vechile sutiene! Parca sa zic ca s-au mai umflat asa o idee, dar de crescut nici vorba! Speram pe mai tarziu, ma gandeam sa iau formula de lapte de dinainte sa nasc, sa am acasa just in case! Sper ca nu va fi nevoie!Declar si eu 7 kg azi!
Cristina
21+
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Klarisse Lasa, sa vezi cum le dai jos dupa ce apare domnisorul/domnisoara ... Sa fie bebe bine, ca dupa aia facem clubul mamicilor care vor sa slabeasca ![]() Kiti, 20+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
O sa fim Odiseea 'Apa plata cu lamaie'..
Klarisse
graviduta 20+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
[/quote]

Fara lamaie, ca produce colici. O sa fim doar apa plata
Kiti,
20+ si mami de Vlad 15.05.2006
chichiutza spune:
Si ncii orice apa plata ca unele au multe saruri si retin apa in corp!

Cristina
21+
LoraG76 spune:
Inca n-am citit din urma, acum am aterizat de la eco si de prin oras...
Si mananc si scriu in acelasi timp!
Bebelina mea e superba, ca si bebelinii vostri, de altfel! E bolfoasaaaaa!!!! O sa scanez maine o poza sa va arat si voua bolfitele mandrei agitate, vorba doctoritei, cred ca a stat mai mult de 30 de minute sa o poata poza, cum dadea s-o prinda in poza, cum isi punea mainile la ochi sau in cap sau se intorcea...sunt f. fericita si ma bucur ca impartasesc impreuna cu voi aceste momente!
In rest, toate sunt normale, cica are si-a mea tot 1 kg, ca tot ziceam de grasunul lui nastasie.
Citesc din urma si mai scriu dupa!
Lora, mami de Iustina si 
25+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
Kamy, am ras de numa' cand am citit "sa-ti iei salam" - te vedeam deja cu lacrimi in ochi si cu-n nod in gat, da' te inteleg perfect, la fel as fi reactionat si eu! 
chichiuta, felicitaaaari!!! 
Sigur restul se rezolva usor sau nu e nicio problema, a vazut dr. rau! Bine ca bebelinul e sanatos! 
camisv, felicitari pt. eco, n-am stiut ca mergi azi! 
Andreea, declar si eu fix 10 kg in plus...da' fix rau! 
Si nu ma pot opri din mancat, fir-ar sa fie! Am facut si-o boacana mai devreme, grabindu-ma sa intru pe forum, am pus varza la incalzit la microunde si-am uitat sa acopar vasul, am auzit o pocnitura si buf...juma' de varza era pe peretii cuptorului....na belea, c-a trebuit sa-l si curat.
Lora, mami de Iustina si 
25+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Nerantula spune:
Salutare! 
Am venit si eu de la o morfofetala de incalzire, ca e facuta la Medicover, unde am abonamentul de la firma, cea in care voi pune baza reala urmeaza luni, la Pop. Totul roz si frumos cu bebelina mea (va rog si la mine un carucior roz in lista si, daca tot o zgandariti, puneti si nastere la Municipal, cu dr. Radoi), dimensiuni si aspecte normale, inimioara ok, e lunga in membre si mare in burtica (fata lu' tati, nah .. numa' ca la tati burta e de la bere
), nu a stat deloc la poza, numai cu manutele pe fatuca era, dar stiu eu ca e dulce foc si ca seamana cu mine
.
No, ce e mai prost e ca pare scurt colul, din ce s-a putut masura, respectiv 23mm
, am vorbit cu doctorul meu la telefon si a vrut sa ma vada maine, sa stim exact, dupa care vedem ce masuri sunt de luat .. sper sa fi fost o masuratoare eronata, totusi, ca repaus la pat mi-e imposibil sa prestez, copilul e in pline crize de anxietate si eruptii de canini, numai atarnat de mine sta (la 12kg ale lui ...)
Ar mai fi o problema cu IR, dar asta tot maine vede dr.
Bebelina isi pastreaza avansul de 1 saptamana, insa real e ceva mai mic, pentru ca stiu ca am ovulat cu vreo 2-3 zile mai devreme.
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
Mari-Mariuk spune:
Buna seara. Am reusit de am citit cate ceva din urma...felicitari celor care si-au vazut bebe la eco! Si felicitari pentru colorile carutului!
Nu stiu ce sa va povestesc...nu am noutati...doar ca bebe gadila in continuare si parca incepe sa faca si miscari mai serioase. La eco mergem saptamana viitoare.
Voi pune o poza in picasa, mi se pare mie ca in acea poza se vede burtica![]()

Mariuk
19+
nike974 spune:
nerantula,
e si o parte pozitiva,ca sa zic asa, te va ajuta la nasterea naturala, colul scurt, insa, e adevarat, trebuie sa fii precauta, sa nu faci efort.........................sa stai in pat pur si simplu.
felicitari pt bebelina.
mai fa o eco.