Copilul captiv (7)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Citat:
citat din mesajul lui rrox3

Conchita te rog nu lasa o mana de nestiutori aroganti sa te desparta de DC. Nu cred ca DC-ul se limiteaza la ei. Noi te vrem aici Cu inima ta mare, cu energia si inteligenta ta
OK, protesteaza impotriva abuzului si abuzatorului, dar nu il lasa sa-ti ia ceva ce cred ca pretuiai si tu, nu numai noi. De ce sa renunti si sa pleci?
DC-ul la care revin zilnic e format din oameni minunati, pe care-i citesc cu placere si de la care invat mereu cate ceva. Pe ceilalti pur si simplu nu-i vad
Nu-ti mai da termene Reconsidera decizia asta radicala.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Da, da, subscriu la tot ce a zis Roxana
Aha si ca tot am prins-o pe Rox aici sa stiti ca da, m-am hotarat si eu sa merg cu ea la facultate

Pene colorate... cate putin din toate!

album
gradina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Olympia so, it's official Ma bucur

Madaiulia cred ca o sa gasesti o parte din raspunsurile cautate citind topicul asta cap-coada. Si o sa gasesti si link-uri si recomandari de lecturi care or sa te ajute. Si pe noi aici daca simti nevoia sa ne impartasesti cate ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Conchita, tu stii acum ca lumea-i plina de de toate. Asa e construita. Abia daca lasi lucrul asta sa te afecteze o sa reuseasca sa te incarce cu venin. Iti spune asta una care s-a bucurat din primele zile pe DC de o muscatura de bun venit. Fiecare pasare pe limba ei piere. As zice ca se descurca destul de bine.

Nu peste mult o sa avem nevoie de cat mai multi pumni stransi. Plecam cu Tibi la control.

The truth which makes men free is for the most part the truth which men prefer not to hear. --Herbert Agar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brotacel03 spune:

Dar pentru ce si-a luat Conchita avertismentul? Din cauza lui vrea sa plece?
Eu citesc din umbra, discutiile aiurea in contradictoriu le ocolesc, asa ca nu prea stiu. Dar mi-ar parea rau sa nu mai participe la discutii, imi place stilul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Flower-power, va tin pumnii, sa fie totul bine!
Mie mi-ar parea tare rau sa se destrame grupul de-aici. Unele dintre noi s-au intalnit si in viata reala, dar sunt altele prea departe...
Ne lega cred eu un anume fel de a intelege lucrurile, dobandit prin lectii dure si nedrepte de viata, dar ceea ce stim acum ne poate face mai atente la multe capcane invizibile altora.
Noi suntem cu radarul in alerta mereu...

Pene colorate... cate putin din toate!

album
gradina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Flower-power, un gind bun pentru tine si Tibi! Sa fie totul bine!

Conchita, ! Altceva nu stiu ce sa-ti spun, nu stiu discutia, dar stiu sentimentul... din pacate, foarte bine. Iti respect decizia si daca vei simti nevoia sa revii, stii unde si pe cine gasesti. Si un buchet de pentru contributia ta pe acest forum si unul si mai mare pentru tine ca om!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Olympia, nelia . Chiar avem nevoie de cat mai multe ganduri bune.

The truth which makes men free is for the most part the truth which men prefer not to hear. --Herbert Agar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Flower suntem alaturi de voi si-i tinem pumnii lui Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_raluca spune:

Flower, tin si eu pumnii stransi. Ma gandesc la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

flower tin pumnii lu' Tibi

conchita nush cum te pot contacta pe blog :( ma-nvata careva?

Mergi la inceput