HAI Discordia,Oanamar,Tutulyna! mai-iunie2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 8
Virgi17 spune:
Si a mea e tare nefericita cand o schimb. cel mai mult protesteaza dupa ce o spal la fund la chiuveta si trebuie sa o sterg cu prosopul. Pana sa o imbrac trebuie sa trec prin operatiunea cu buricelul care nu a cazut inca si se tanguie cand ajung la el(am inteles ca nu ii doare, atunci de ce o plange cand o curat si ii dau cu baneocin?), apoi cu cremuta pe fund....apoi pampersul. Dupa ce o imbrac la loc,gata, s-a oprit.Insa se agita pe masuta dand din manute si picioruse.
Eu de doua nopti am reusit sa mai recuperez din somn, ca eram praf luni. Plangeam din orice. Asa ca a ramas sotul de garda cu Ioana pt masa de la 3-4 noaptea. I-a dat bibe cu laptic muls si in felul asta am reusit sa dorm vreo 6 ore legate.M-am sculat cu alt tonus.E de fapt unica masa pe care i-o dam cu bibe(i-am luat tetina small ca aia medium era prea larga si se manjea toata pana inghitea ceva). Maine mergem la controlul de o saptamana sa vedem cum a evoluat. Ea de fapt azi face o saptamana, i-a inflorit fata ca o floricica...deh...crestem.![]()
Nana, te asteptam cu drag sa apari printre noi.
Ioana si Virginia
dunemaire spune:
Am ajuns in sfarsit acasa.
Si eu si bebe suntem bine, Dora a avut 50 cm, 3 kg fix si circulara simpla de cordon (se pare ca fetele mele au o pasiune pentru margele, ca altfel nu-mi explic cum de amandoua...). Nasterea a fost cu rahianestezie, dar nu mai tim minte nimic, nu de alta dar trecusera 10 min de la darea anestezicului iar eu inca-mi miscam bine mersi picioarele - ca atare mi s-a suplimentat portia cu ceva care m-a facut sa halucinez a la Trainspotting pana m-au dus in sala de trezire.
Bebe e cumintica si papacioasa, are niste grimase haioase si o vointa de toata lauda- ieri am reusit impreuna sa o facem sa suga fara silicoane de protectie sau alte adjuvante din ambii sani, desi mameloanele mele nu prea exista, iar alaptatul la Timi a fost un esec total. Ne trezim de 3-4 ori pe noapte, dar dupa ce ne primim masa adormim repede, deci mami e doar pe jumatate zombie.
Va pup si ma intorc la junioara, sper sa ajung sa citesc curand tot ce s-a scris de cand m-am internat 
Ada, mamica de Timea Christiane (6 ani 1/2) si
Teodora, 39+
veronicach spune:
T_Ioanain spital ni s-a explicat ca bebeilor nu la place sa stea fara hainute deoarece erau obisnuiti cu lichidul amniotic, iar acum cand sunt dezbracati este o senzatie total noua pentru ei
o sa se obisnuiasca insa,si Matei plangea initial, acum s-a mai obisnuit insa la mine in casa e cam rece si de aceea incerc sa nu il las prea mult dezbracat
incearca ca atunci cand o schimbi sa o ti, macar partial acoperita cu o paturica
mamica fericita de
cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
moni_or spune:
Salutari tuturor si multumesc pentru frumoasa galerie si toate gandurile bune! Am mai intrat de pe mobil din spital din cand in cand, felicitari tuturor noilor mamici si crestere mare bebicilor!
Noi ne-am intors luni, acum suntem in perioada de adaptare. Alex e un scump si un cuminte, a avut 3400 g si 50 cm, seamana leit cu fratiorul lui Luca, am nascut cu rahianestezie si m-am recuperat superbine, cu exceptia unor dureri groaznice de coaste, probabil cum se reasaza in pozitia dinainte de sarcina.
Alex a fost tare cuminte in spital, doar papa si dormea, ieri in prima zi acasa a avut niste colici ingrozitoare si am stat atarnata cu el de san toata ziua, nu se linistea decat cu sanul in gura sau leganat, mi se rupea sufletul, am si tras mai multe ture de plans desi imi spuneam ca voi fi mai relaxata la al doilea. Spre seara i-am dat Infacol, nu stiu daca de la ala sa fi fost miracolul dar azi noapte si pana acum a fost tare cumintel din nou. Cu laptele stau bine acum, au fost niste zile foarte grele pana mi-a venit, aveam rani si imi curgea sange din sani, dupa care a venit furia laptelui si bebe nu putea suge de umflati ce erau sanii, insa acum ne intram in normal. Cat despre Luca, el tot il cauta ba in pat ba in carucior, tot exclama "eeee" si "iiiii" si il prinde de manuta, de urechi, il mangaie pe caput, dupa care se cam satura ca vede ca nu stie sa se joace.
Am pus si eu o poza cu Alex in albumul cu floricele de liliac.
Sper sa imi intru intr-un ritm si sa pot sa dau mai des pe aici, deocamdata e greu caci nu stiu cum sa ma impart intre cei doi pitici, mi-a fost un dor de Luca in spital de nu ma puteam opri din plans, asa ca acum incerc sa prind fiecare moment in care doarme Alex sa ma joc cu Luca.
Crestere mare tuturor bebicilor, laptic mult mamicilor si nastere usoara si bebei sanatosi celor care urmeaza sa-si aduca minunile pe lume!
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
veronicach spune:
Monica bine ai revenit si felicitari pentru Alex. sa dea Dumnezeu sa nu il mai supere colicii
frumos povestesti despre Luca si bebe...Le trimit cate un pupic la amandoi si le doresc mult sanatate si liniste; iar tie recuperare rapida
mamica fericita de
cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
aleesicoo spune:
buna fetele
Discordia nastere usoara si hai bebelic mai repede
fetelor am 2 intrebari?
-dupa operatia de cezariana cam cat te tine in spital?
-la cate zile upa nastere face bebe icterul?iti poate da drumul acs cu bebe dak ink il mai are?
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
cu printesa Karina Florentina in38 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:7 zile SI VINE PRINTESA!! 

USOR USOR SE APROPIE MARELE EVENIMENT!
veronicach spune:
le cluj, te tine 7 zile dupa cezariana...dar depinde si de dr ginecolog daca el vrea sa iti dea drumul la 5 zile, iar neonatalogul spune ca e in regula poti pleca si mai repede
icterul, depinde de copil, normal in primele 3 zile apare, cel fiziologic
Matei a stat la lampa in ultima zi caci era cam extins dar apoi ne-a externat, cu icter discret
de fapt toti bebeii externati in ziua aceea, am plecat 5 din salon, aveau icter dar nici unul atat de grav cat sa necesite tratament
mamica fericita de
cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
maribell spune:
'neata fetele.....
cum va mai simtiti azi?
noi tot 2 in 1 suntem.....si lasand la o parte cele cateva oscilatii ale tensiunii...chiar ne simtim bine....
LENABUM....
...ce mai faci, esti bine?
THEO...
...TU?
HAI DISCORDIA !!!!

NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS !!!!

LA MULTE LUNITE MAZARICI DULCI !!!!
MARYLENAC
....cred ca bebeii nostrii se tin pe pozitii...
eu mi-o imaginez ca se tine cu manutele de uter si nu vrea sa iasa....

VIRGI...sunteti minunate....FELICITARI !!!
MARISA_ANA....
..noi suntem bine, cate o contractie ici-colo, tensiune mare cate-o data...pipi muuuult noaptea.....FIGURI ![]()
IOANA multa rabdare si putere cu circul SONIEI....

SABINA
FELICITARI PT NOPTILE DE LINISTE !!!!
ADA BINE ATI VENIT ACASA !!!! 

MONICA BINE ATI VENIT ACASA !!!!! 

ACOMODARE RAPIDA MAMICILOR !!!!
MARIA
SUPER FERICITA
39
cu
ANDREEA ANTONIA
AMR: IN ORICE MOMENT !!!

http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24