HAI Discordia,Oanamar,Tutulyna! mai-iunie2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

am crezut ca numai eu bantui
multumesc artu,da baiatul meu ste mare si un copil f bn iar eu o slabuta

vergi sa fiti fericiti toata viata cu asa o minune

+35 bianca maria
AMR 5 sapt poate mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

artu imi pare rau ca nu ai putut sa pui sterilet,dar o sa vezi ca 6 luni trec repede

+35 bianca maria
AMR 5 sapt poate mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Neata si de la noi....
A mai trecut o noapte, aseara o cam sfeclisem, ca incepusera niste contractii mai dese, insotite de dureri dar...iar alarma falsa. Acum sper ca voi trece in aceeasi formula si ziua de azi si apoi noaptea , si apoi maine va fi dr. mea in spital si stiu ca sunt pe maini bune.
Si pt ca totul sa fie ca la carte, ni s-a oprit de ieri si apa calda pana joi seara. Drept pt care din seara asta ma voi muta cu catel , cu purcel (respectiv bagaj de spital, sot, copil) la mama....unde-i cald si bine...si are si apa calda la discretie....
Gabriela_s cand vei merge maine la spital? Eu voi fi acolo la ora 14.

Mami de Matei nazdravan si Tudor
Am intrat in prelungiri

Mergi la inceput

HAI DISCORDIA !!!!

Nastere usoara si un bb sanatos!!!

Asteptam vesti

Am intrat in prelungiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Intru si eu sa fac galerie pentru

Discordia hai bb, e timpul sa te cunoasca mami! Curaj mami! Nastere usoara!
Virgi frumoase sunteti amandoua! Sa fiti sanatoase!
Artu ce somnoroasa ai tu acolo! Bravo!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Mergi la inceput

Virgi, am vazut pozici...o mamica frumoasa si fericita si o fetita minunata....Sa fiti sanatoase!

Am intrat in prelungiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Tutulyna nastere usoara, scumpa!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marisa_ana spune:

HAI DISCORDIA![/b]

La noi noaptea s-a transformat in zi si drumurile la baie muulllteee si dese.
M-am pricopsit cu o raceala pe caile respiratorii de nu mai simt nici un miros si mai rau nu pot sa respir. Si totul de la aerul conditionat din masina.
AVETI GRIJA CA E SUPER NASOL!
Agitatie si in burtika de credeam ca se intampla minunea
Si de la suflat nasul cred ca era miscarea.
Marylenac suntem alaturi de tine si tine bine pana maine ca mai e un pic.
[b]Maribel
ce mai face domnisoara?
gravidutze si mamici

Ana Maria 38+ cu Marisa Alexandra

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna ziua mamici si burtici!
Oana, felicitari pentru Mihai! Sa fiti sanatosi si papaciosi!
Tin pumnii pentru Oanamar, Tutulyna si Discordia!
Am vrut doar sa-i spun lui Nati ca si eu am comandat pe Babyartikel (multumim Sabina) si a durat cam 2 saptamani pana a venit. Faza e ca eu tot cautam dupa AWB pe site-ul DHL-ului dar scria ca pachetul e in Ro si numai nu-l mai primeam, in final am descoperit ca dupa ce intra in Ro nu se mai trimite cu DHL romania ci cu Posta Romana. Asa ca NAti, cauta pe site-ul postei comanda ta sa vezi in ce stadiu e. Eu mi-am luat caruciorul asta: http://www.babyartikel.de/produkt/shopper_und_sportwagen/chicco_simplicity_fuego_kollektion_2010 si e superb, sunt hiar fff incantata de el. Plusca m-a costat mai putin decta in Ro cu tot cu transport. Si mi-am luat si tampoane pt sani Nuk, la aprox. 2 euro cutia, iar la noi sunt 25 RON, am luat ceva suzete iar mandra mea nu vrea suzeta deloc, de niciun fel. Super preturi, oricum!

Voiam sa va intreb daca se mai confrunta cineva cu problema asta: printesa mea urla ca din gura de sarpe de cate ori o dezbrac. E un cosmar sa-i schimb scutecul sau la baita. Cand e in apa e f fericita dar pana o bag in apa si dupa ce o scot pana o imbrac face super urat, urla pana se invineteste, se sufoca, ramane fara voce, mor de mila ei. Culmea e ca au fost si dati cand nu a plans deloc (cand e super kkcita de ex sta fff umintica sa o schimb....dar cum are scaun 1 data la 2 zile la restul dezbracarilor ma ingrozeste ce poate urla). Mai fac si alti puiuti circ din asta?!
A, inca ceva, a luat cineva tratament homeopat pr lactatie? Am inteles ca Ricinus Communis CH5 este excelent pt cresterea lactatiei, maine imi ia si mie sotul ca dimineata intre 7 si 10 si seara de la 18-19 pana la 21 sta pitica numai la san. Inrest suge la 3 ore iar noaptea chiar la 4 jumate-5 ore!
Sper ca nu s-au mai discutat aspectele astea dar efectiv nu apuc sa va citesc!
Pupici tuturor puiutilor, mamicilor si burticilor!
Edit: Scuze pt greseli dar scriu cu o mana, sunt cu mandra in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Neata si de la noi,

mie mi-au livrat caruciorul cu Pegasus curier care a devenit nu stiu ce partener parca DHL sau ceva in gen. Nu m-am dus la posta dupa el, a venit pur si simplu acasa, fara sa ma anunte fara nimic. Ma bucur, ca v-a fost de folos linkul.

Ioana si Ekaterina camurla la schimbat si la baita dar nu asa de rau. Iustina mai putin, cand nu are ea chef sa o schimb.

Aseara am fost in parc si a fost cosmar, au urlat intruna amandoua pe 2 tonuri, nu au stat in carut nici o secunda, noroc ca a mai venit o prietena cu mine, soacra cu Alex, Silviu impingea carutul gol, si eu cu prietena mea cu cate o mandra in brate.

Virgi ma duc si eu sa vad pozele.

Raportez si eu a treia noapte dormita de 6 ore legat ambele fete. Doamne ajuta sa o tinem tot asa. Ziua in schimb nu dorm mai deloc, si mai mult urla.

Mergi la inceput