HAI Discordia,Oanamar,Tutulyna! mai-iunie2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 9
veronicach spune:
ale cu printesa langa tine nu o sa vezi cum trece timpul
mie imi era dor de el, intre 2 alaptari, ca nu il tineam in pat langa mine,ci in patutul lui
mamica fericita de
cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
aleesicoo spune:
au anuntat acum pe realitatea ca scade indemnizatia cu 15%

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
cu printesa Karina Florentina in38 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:7 zile SI VINE PRINTESA!! 

USOR USOR SE APROPIE MARELE EVENIMENT!
aleesicoo spune:
vero ma gandesc totusi sa nu o iau cu mine in salon
ma gandesc sa nu care cumva cand ma ridic sa o iau din patutul ei sa ametesc si sa mai cad si cu ea in brate , doamne fereste
e mai bine acolo la bebelusi, ca stiu doamnele de acolo mai bine dekt mine ce sa ii faca
asa zic eu acum dar vedem la fatza locului![]()
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
ma

veronicach spune:
la cluj ti-l aduc, la nastere normala, la 3 ore, maxim o noapte intre voi daca tu doresti
la cezariana, cred ca o zi,maxim, dar max 2..daca totul e bine
mamica fericita de
cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
aleesicoo spune:
in maternitatea unde voi naste eu te intreaba dak o vrei
dak nu o vrei nu e o problema , vii doar la alaptat..
depnde de cum te simti
dak esti ok o lasa in camera cu tine![]()
radeam aseara cu sotul k eu o las vreo 2 luni pana trece de colici si perioada critica si apoi ma duc sa o iau![]()
apropo nu v am zis k imi face anestezie totala
din cauza sondei din rinichi anestezistul mi a zis k nu vrea sa se joace cu viata mea si sa fc vreun blocaj renal
asa ca o vad pe printesa ultima
dar m a asigurat k dupa 2 3 ore dupa ce imi revin si sunt lucida mi o aduce sa o vad
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
ma

Alinutzaa spune:
Salutare
Hai Discordia
alesicoo eu m-am externat la mai putin de 48 de ore de la cezariana. Marti la 15 intram in operatie, joi la 12 plecam acasa. Pe Antonia mi-au adus-o la alaptat marti pe la 19-20 (nici nu imi trecuse bine efectul anesteziei, aveam inca fundul amortit, nu ma puteam misca deloc), miercuri dupa pranz m-am dat jos din pat si pana seara am incercat sa ma misc cat mai mult, joi dimineata mi-au adus printesa in salon si la 12 dupa cum iti ziceam plecam acasa.
S-a trezit pisicuta, fug sa ii dau sa manance. 
Alina
aleesicoo spune:
aaa pai e super bine asa alinutza![]()
e cumintik pisicuta? cum stati cu colicii?
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
ma

Onana spune:
Salutare burtici si mamici

Discordia

Vazut si eu pozici frumoase, cu bebei superbi si mamici fericite: Virginia si Ioana, Alex de Monica si m-am umplut de bucurie cand am vazut ai albumul floricelelor noastre de liliac, sunt taaare dulci, asteptam sa umplem tot albumul si ce mandre vom fi toate!
Vazut dar am uitat sa raportez si filmul nasterii Emmei de Cusa, eram si curioasa sa vad cum e la cezariana
, foarte frumoasa, calma si zambitoare mamica, iar bebelina o scumpa si o cuminte. Bravo!

Eu cred ca am ramas cu neuron gravid, iar am uitat ce mai voiam sa spun, deja a obosit, saracu'
Sabina, cred ca a fost show in parc cu toata trupa, cred ca am luat-o razna, deja ma gandesc ce frumos ar fi cu 3 copilasi
, asa, ca la voi..
Noi suntem asa: Tudor tot cu colici, off, daca nu-si face norma de 3-4 ore de plans pe zi, parca nu poate..Dar, nimic nou..
Ma bucur ca a recuperat cu greutatea, adica 2 saptamani luase doar 60 de grame, iar celelate 2 saptamani a luat cam 350 de grame pe saptamana, astfel ca la o luna avem deja 4,83, deci un avans de vreo 720 de grame peste greutatea de la nastere, deci multumitor.
Azi vine si pediatrul sa-l vada, poate o sa incerc si eu cu Debridat pt colici si constipatie, sa vedem ce spune.
Matei a mers azi la gradi sa pozeze pt albumul de sfarsit de an, iar sambata pe 5 mai o sa aiba serbare, el fiind bondarel
. O sa-l mai duc vreo 2-3 zile la gradi sa repete pt serbare, am zis macar atata bucurie sa aiba dupa cele 2 luni (una cu prezenta, una nu) de gradi.
O sa pun si eu pozici noi cu cei 2 tineri ai mei, sper sa reusesc azi, va anunt.
Acum fug, sa aveti o zi superba
Sorana
Matei 2 ani, 2 luni si Tudor 4 saptamani
corinasmile spune:
Fetelor, inca un sms de la Discordia:
"Bebelusul meu meu este hotarat sa ne tina in suspans. Nu am nici contractii si nici colul nu s-a deschis, asa ca asteptam pana cand vrea el. Te pup si le transmit salutari fetelor."
Ce draguta e, ca ne tine asa la curent cu derularea evenimentelor! 
Haideti sa mai incurajam un bebel sfios:

Corina
35s+ cu Maria
![]()
AMR - mai putin de 5s si apoi... 
theophillina spune:
‘Neata fetelor si de la noi mai pe la pranz asa!
Bilica, am glumit, am vazut ca intri f rar si vroiam sa vad cum mai esti, dar daca esti aici cu noi in fiecare zi, m-am linistit. Si eu sunt la prima sarcina si invat de la fete, dar ma mai bag si eu in seama pe ici pe colo. Interesant asta cu margelutele, sper sa fi inteles ceva cu franceza mea pe care mi-o aduc aminte din liceu.![]()
Virginia, vazut pozicile Ioana e o scumpa si o frumoasa, sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si norocoasa.
Marylenac, hai ca numai azi nu-i maine, mai asteapta bebe nitel acuma.![]()
Ada, bine ati venit acasa, am completat in prima pagina datele tizei mele Teodora.
Monica, bine ati venit acasa, vazut poza cu Alex, ce frumos eeeeee! Sa fie cuminte, sanatos si necolicios!
Maria, eu sunt bine, multumesc, am fost la piata dimineata cu burtoiul din dotare si ma intreaba nenea de la care cumpar eu fructe si legume: Tu nu mai nasti odata? Probabil ca mi-a crescut rau burtoiul nu stiu, eu nu prea-mi dau seama daca ma vad toata ziua. Tu ce faci? Bebelina nimic, nimic? Ca poimaine aveti DPN.![]()
Sorana, sa ne pui pozici cu tinerii neaparat. Of, asa rau imi pare ca Tudorel are colici, saracutul. Mie mi-e teama de colicii astia ca de naiba.
Corina, chiar vroiam sa intreb pe unde esti, multumim de vestile de la Discordia
, scot si eu acum niste motate pt bebel ce se lasa asteptat.
Noi suntem bine, am si uitat sa va spun ca sapt trecuta am fost la dr., toate bune si frumoase, mi-a zis sa mai merg peste 2 sapt, cand voi avea 36+ adica, si tot de atunci vom incepe sa monitorizam o data pe sapt bataile inimii lui bebe si contractiile uterului si pt asta tre’ sa merg la clinica unde voi naste, cu ocazia asta vad si eu ce si cum pe acolo. Eu nu stiu ce-o sa fac mai fetelor, ma imbarbatez singura, insa cand ma gandesc la momentul nasterii ma ia groaza, incerc sa nu ma mai gandesc si reusesc de cele mai multe ori, insa si cand ma iau gandurile nu ma mai lasa, of, of, mai, mai. Nu ma consolez decat cu gandul ca o sa-mi vad copilul si o sa uit de toate, insa nu ma impac deloc cu doctorii, spitalele, rani, sange, chestii d’astea. Hai sa nu va mai innebunesc si pe voi cu tampeniile mele, pupici la burtici, mamici si bebici.
Theodora 35+
Stelios
AMR 5 saptamani
BEBE STELIOS