HAI Discordia,Oanamar,Tutulyna! mai-iunie2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 10
madutza09 spune:
Salutare adunare,

HAI DISCORDIA!!!

felicitari proaspetelor mamici si celor care au venit acasa cu minunile lor
Am mai citit asa printre randuri dar sincer nu pot sa retin... ma tot confrunt cu contractii dar nu de durata si regulate plus problema mea cu picioarele...ma streseaza chestia asta cu cronometratul contractiilor aici trebuie sa suni la spital sa anuntzi ca mergi cand esti la distantza de 10min. si durata de aproape 1 min o contractie sau in fine daca ti se rupe apa sau alte semne mai importante(ca sangerari...) asa ca asteptam sa ne apucam serios de treaba...noroc cu mama ca a venit si sunt mai linistita plus ca mai tragem cate o portie de ras de ne tinem toate de burtzi
in rest asteptam mai avem o eco programata pe 1 iunie si cu doctorul daca mai ajungem dar cine stie mai poate dura si 2-3 sapt desi totzi ne asteptam mai devreme fiind maricel si angajat pe "canal"...
o zi faina si sa auzim numai de bine
38+
Luca Octavian+
Cristina 12.01.1999
AMR 2 SAPTAMANI
Crissy_C spune:
Hellooo burtici si mamici!
Eu am venit acum de la intalnirea saptamanala cu dna dr, suntem fooaaarte bine dupa spusele ei![]()
![]()
, mi-a zis ca pitica are sigur 3 kg acum si asta e tot ce-mi doream, sa ajunga la greutatea asta
Mi-a facut si testul cu bataile inimioarei, a iesit si ala ft bine
Asa ca acum sunt euforica.
Data nasterii a ramas 10 iunie, Theo, ma treci tu pe prima pagina te rog? 
Corina, ramane sa mergem maine pe la un 12,30 asa la Baby Expo? Gabriela oare ce face? Mai e cineva care vine?

Hai Discordia! Cat te mai tine bebe pe jar?

Ada, bine ati venit acasa, felicitari pentru printesa cuminte si papacioasa!
Monica bine ati venit acasa, sper sa-i fie bine in continuare lui Alex cu infacolul!
Virgi, ce bine ca ai reusit sa recuperezi din noptile nedormite si ca te poate ajuta sotul cu masa de noapte! Face minuni somnul si asupra moralului, si asupra lapticului!
Ale draga, astia prin Bucuresti nu prea tin mamicile in spital mai mult de 3 zile dupa cezariana! Deci stai linistita, hai ca mai ai putin! Ai grija cu grevele de la metrou si RATB pe 1 iunie, sa pleci din timp ca va fi nebunie prin oras
Fetelor, chiar asa, cu protestele si grevele astora, numai pe 31 mai sau 1 iunie sa nu te apuce nasterea (pe nepregtite adica), ca cine stie cat faci pana la spital!
Oare greva din transporturi e doar pe 1 iunie, sau doar incepe atunci, si e pe termen nelimitat??
Cine a urmarit azi stirile - sa inteleg ca e sigura sigura scaderea cu 15% a indemnizatiilor actuale? Au renuntat la 25%?
burticile si mamicile
Cristina, fericita
37+ cu
Patricia
AMR 2+ 

r_ocsy spune:
Buna burtici si mamici !
Multumesc pentru sustinere !
Corina, multumesc pentru transmiterea mesajului, a fost cam scurtut dar la cat de droghi eram toate le vedeam in dublu exemplar si chiar si acele putine cuvinte imi era greu sa le scriu
.
Ma bucur ca ne reintalnim cu bine , am avut ceva problemute pe masa de operatie si am fost foarte aproape sa vad "lumina" , de s-a panicat toata clinica ... in final bine ca totul s-a terminat cu bine.
Noi suntem bine , ne acomodam , incercam sa ne cunoastem si sa ne formam obiceiuri !
Felicitari Oanarus, Ada, Virginia , Marlena, monica, Alina si cred ca nu am uitat pe nimeni.
Va las acum ca scriu mesajul asta de la pranz. Povestea nasterii va urma
.
R_ocsy
38 +
Ana Sofia
AMR 1 zi
bilica spune:
Serios acum THEO,ai vazut cat de mult am fost bagata in seama??????? (chiar daca pagina e in franceza se poate traduce cu google).....Deci nu exista interes pt ce zice BILICA ![]()
![]()
![]()
38+
RACHEL
Crissy_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui r_ocsy Buna burtici si mamici ! Multumesc pentru sustinere ! Corina, multumesc pentru transmiterea mesajului, a fost cam scurtut dar la cat de droghi eram toate le vedeam in dublu exemplar si chiar si acele putine cuvinte imi era greu sa le scriu Ma bucur ca ne reintalnim cu bine , am avut ceva problemute pe masa de operatie si am fost foarte aproape sa vad "lumina" , de s-a panicat toata clinica ... in final bine ca totul s-a terminat cu bine. Noi suntem bine , ne acomodam , incercam sa ne cunoastem si sa ne formam obiceiuri ! Felicitari Oanarus, Ada, Virginia , Marlena, monica, Alina si cred ca nu am uitat pe nimeni. Va las acum ca scriu mesajul asta de la pranz. Povestea nasterii va urma R_ocsy 38 + Ana Sofia AMR 1 zi ![]() |
Vai de mine, Rocsy! Bine ai venit acasa

, dar acum sa nu ne tii prea mult cu sufletul la gura, povesteste-ne ce s-a intamplat! Sper ca esti bine acum si te acomodezi cu noul statut de praspata si fericita mamica!
Cristina, fericita
37+ cu
Patricia
AMR 2+ 
Onana spune:
..Am revenit!
Si am reusit sa pun 3 pozici cu baietzii mei pe webshots
.
Alinutza, si pozele cu Antonia si Tudor sunt superbe
si seamana tare mult unul cu celalalt
!
Ada, felicitari si tie si bine ati venit acasa
Rocsy, 
bine ati venit si voi acasa, asteptam cu nerabdare sa ne povestesti, vrem si pozici cu bebelina
! Bine ca sunteti amandoua bine acum!
Crissy
, ai vazut ca bebelina e ok? Si maricica pe deasupra..
Ale, ce putin mi ai si tu pana pe 1 iunie
Noi pe 1 iunie l-am botezat pe Matei, imi place ziua asta..
Nasol cu greva, si noi tre sa ajungem pe 1 iunie la dr si cred c-o sa fie un trafic infernal..
Artu, dar oare de ce nu se poate monta sterilet? Intreb pt ca si pe mine ma bate gandul sa pun acum (n-am mai avut) si nu stiu prea multe de subiect..
Si eu merg maine la baby expo, dar nu stiu ora de-acum, poate va recunosc pe-acolo Cristina, Corina![]()
Si fug iar..
Sorana
Matei 2 ani, 2 luni si Tudor 4 saptamani
arturicii spune:
Hello,
O, Rocsy, bine ca esti ok
. Sa fiti sanatoase
Bilica, toata lumea citeste ce scriem fiecare; mie una insa imi e greu (si unori mi se pare inutil) sa raspund in parte la fiecare. Daca-s in zona si am ceva de zis zic insa altfel nu;
Ref la margelutele propuse de tine, mie nu mi s-a deschis linkul, pe motiv de net slab. In plus noi suntem feriti de colici (mai sunt dar f rar si se potoleste repede) deci nu imi trebuie. Iar de incercat nu am incercat ce ai propus tu ca sa iti pot sustine/combate propunerea
Imbracat, la cat e de cald, Sabina sta imbracata in body cu maneca scurta si atat. Asa a si dormit, invelita insa cu un prosopel subtire
Baietii's si azi acasa, au inceput cu tusea...Dim am mers la dr si i-a trecut pe aerosoli. Eu cu gatul rau de tot in pioneze si nu imi trece nici cu mama Strepsilsului, faringoseptului, trachisanului; mare bai nu ar fi insa nu pot bea/manca. Vad insa ca momentan stau ok cu laptele
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
marisa_ana spune:
Teo[/b 
si eu am avut zile in care ma ingrozea gandul nasterii mai ales seara cand ma puneam in pat
am hotarat sa nu ma mai gandesc ca oricum nu mai am ce face . . . .
ma incurajeaza ideea ca nasa mea (o tipa firava si sensibila la durere) are 2 copii si daca ea a rezistat apoi si eu tb sa rezist.
2 tipe mi-au zis ca daca ar fi dupa ele ar mai face copii ca nu e chiar asa dureros
cred ca la fiecare difera durerea. . . noi vom fi norocoasele.
[b]arturicii imi pare rau ca te-ai pricopsit cu o asa durere, stiu cum e ca si eu am experimentat-o pana acu 2 zile.
Incearca cu tantum verde , ia unul seara si nu mai consuma ninic nici apa ,daca poti, o juma de ora.
mie mi-a trecut in 2 zile. sa te faci bine

Rocsy
ma bucur ca totul s-a terminat cu bine si asteptam detalii cand te va lasa
Ai mai pictat peretele din camera domnisoarei?
Ana Maria 38+ cu
Marisa Alexandra
AMR 2 SAPTAMANI