HAI Discordia,Oanamar,Tutulyna! mai-iunie2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 11
arturicii spune:
Sorana, colul cu cicatrice de la serclaj plus 2 sarcini ambele cu probleme (1. gemelara 2. placenta praevia) = un organism deformat.
Vazut poz(n)ele, pupam baieti frumosi
si mami fericita
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
Crissy_C spune:
Artu are dreptate Marisa_ana, tantum verde e de baza, si eu faceam ff des amigdalite inainte si de cand am descoperit tantum spray sunt o fericita. La mine sprayul functioneaza mult mai bine decat pastilutele de supt. Sper sa gasesti in Canada si sa te faci bine, ca nu cred ca ar fi indicat sa ajungi la antibiotice acum
Sorana, ar fi super sa ne vedem si cu tine la Baby Expo, pe la ce ora planuiesti sa dai pe acolo?
Cristina, fericita
37+ cu
Patricia
AMR 2+ 

arturicii spune:
Marisa, Cristina, multumesc ptr sfat, o sa caut. Mai nasol e ca fac si febra, am frisoane. Iar aici la dr stai cu orele si nu imi permit; iau paracetamol si sper ca o sa fiu ok.
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
Crissy_C spune:
Artu, daca ai si frisoane si febra deja e mai serios, vezi poate gasesti oscilococcinum in loc de paracetamol, e homeopat si deci nu sunt pb ca trece in lapte, si e fix pt stari gripale, febra etc.
sa te faci bine rpd
Cristina, fericita
37+ cu
Patricia
AMR 2+ 

Crissy_C spune:
T_Ioana ca tot mi-am adus aminte de homeopate, spuneai tu de un remediu pt stimularea lactatiei. Oare e universal valabil, sau ti l-a prescris medicul tau homeopat special pt tine?
Merci
Cristina, fericita
37+ cu
Patricia
AMR 2+ 

cris_09 spune:
Heloooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!
Ce fac fetele?![]()
Revin si eu pe inserat ca azi nu am avut net
.Am citit din urma ca o fata silitoare ce sunt,dar nu mai tin minte mai nimic...decat ca imi mare rau de Ioana(Arturicii),ca te simiti rau,o
pentru o mamica model
Bilica am vazut margelutele...nu am mai auzit de metoda asta...oare nu sunt periculoase?
R_ocsy asteptam cu sufletul la gura vesti de la tine si de la Nana.Ma bucur ca tu ai trecut cu bine de "hopul" de la nastere
Va urez acomodare usoara
Fetele care asteapta sa nasca,se pare ca am dat startul "odiseei nasterilor in prelungiri"...Sebicul meu cel nehotarat le-a dat idei si bebeilor vostrii
Nu aruncati cu oua![]()
In rest...noi suntem binisor...ziua suntem mai agitati un pic..dar noaptea uneori se trezeste mai des,alteori mai rar...in ambele cazuri, important e ca nu plange
Maine voi merge la facultate..sa-mi tineti pumnii,e primul examen din sesiune,si voi lua 10 numai daca intrebarile sunt despre alaptat,schimbat pampersi,cazut buric,decalotat putulici etc
Daca nu,ma
macar pentru o nota de trecere
Pupici pentru mamici si burtici
Cristina,mamica implinita
de sufletel mic,Sebastian Mihai
(14.05.2010)
aleesicoo spune:
fetele care ati nascut la stat spuneti-mi si mie cam cat ati dat la dr.?
si la anestezist?(cele care ati nascut cu cezariana)
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
cu printesa Karina Florentina in38 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:7 zile SI VINE PRINTESA!! 

USOR USOR SE APROPIE MARELE EVENIMENT!
Crissy_C spune:
Cris, bafta multa la examen maine, iti tinem pumnii. Doamne, dar cred ca numai de asta nu-ti arde acum
Ce bine ca Sebi e asa cumintel, sa dea Dumnezeu s-o tina tot asa!
Cristina, fericita
37+ cu
Patricia
AMR 2+ 

mamanati spune:
Buna seara,
Noi toata ziua am alergat azi. Am fost si la medicul cu care nasc, si mi-a zis sa fac maine un eco cu doppler.
Arturica, da tati ne-a adus tot ce l-am rugat. De hainutele comandate de la GAp si Old Navy nu prea sunt multumita si marimile sunt cam mari.
Sa te faci bine cat mai repede!
T_Ioana, merci mult pentru informatia utila!
Oricum cred ca nasc pana ajunge in Ro. Dar nu-i nimic, il mai avem pe ala de la Cami, daca e nevoie sa iesim. Tampoane sani de la NUK am comandat si eu cu 8 euro (60 buc) sper sa fie din alea subtiri.
Si Cami plangea rau dupa baita. O scotea mama din baie si o imbraca repede, eu intre timp ma pregateam de alaptat, si o puneam cat mai repede la san. La schimbat scutecul nu plangea. Doar asa se linistea. Sa va traiasca minunea. Tarre dulce e!
Crissy, ma bucur ca veniti cu vesti bune de la medic.
Rocsy, slava Domnului ca sunteti bine amandoua acum. Asteptam si povestea nasterii.
Va pup fetelor,
Tre sa fug sa o adorm pe Camita.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
cu
37+