HAI Discordia,Oanamar,Tutulyna! mai-iunie2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

MULT SUCCES CRISTINA MAINE LA EXAMEN.....SA IEI NOTA 10,
ROCSY IMI PARE RAU PT CE T-I SA INTAMPLAT LA NASTERE, DAR PANA LA URMA TOATE SUNT BUNE SI FRUMOASE....REFACERE RAPIDA , MULTA SANATATE SI ACOMODARE PLACUTA LANGA FAMILIA TA !!!
THEO si pe mine ma intreaba lumea obsesiv....cat mai am, daca mai pot, ca poate nasc pe strada....azi le-am zis la toti ca de maine intram in prelungiri!!!!
maine facem 40 saptamani, nu-mi vine sa cred, eu care ma rugam sa mai rezist o saptamana, si apoi inca una....si tot asa, iata ca doamne doamne ne-a ajutat sa rezistam pana la final, prima parte a sarcinii a fost cu probleme, dar de la 4 luni si jumatate a zburat timpul frumos, acompaniat si de voi care mi-ati alinat singuratatea si de la care am invatat si invat multe....multumesc...
maine avem programare la spital pt monitorizarea contractiilor, sper sa nu-mi mai faca nici-un control pe masa....brrrrr....

MAI REZISTA PUTIN MADUTZA !!!!
FELICITARI CRISTINA PT REZULTATELE BUNE DE LA ECO !!!
ARTURICII MULTA SANATATE VA DORESC DIN SUFLET, INCEARCA SI CU LAMAIE CU ZAHAR....SAU O LAMAIE STOARSA CU MIERE FIERBINTE....POATE OMOARA MICROBII....
VA DORESC O NOAPTE FRUMOASA CU MULTE ORE DE SOMN SI FARA COLICI PROASPETELOR MAMICI, SI UN SOMNIK BUN BSI FARA CONTRACTII SAU PIPI DES BURTICUTELOR.....
FUG LA DUS SI APOI LA ...
VA -IK DULCE PE TOATE !!!!

MARIA SUPER FERICITA 39 cu ANDREEA ANTONIA
AMR: IN ORICE MOMENT !!!
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

A, pana am reusit sa postez eu Bafta ptr Cris, ati mai scris voi!

Nati, dar nu e bai ca o sa creasca bebe repede, stii bine

Maribell, da, o sa incerc si cu mierea cu lamaie, multam de idee;
las ca nasti tu cat de curand

Ale eu am dat ZERO; mda, stiu ca nu se pune dar ma laud si eu

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Pt cine crede ca e frig in Canada....e ora 17:35 si sunt 35! grade afara (cu plus desigur )

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

CRIS,colierele sunt atestate medical.Se gasesc in farmaciile doar din Canada,Franta si America(unele state), iar aceste tari sunt cei mai cei in tot cei bun in medicina...si foate precauti ,de te si inerveaza uneori cu regulile lor

38+ RACHEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Neatza burtici si mamici!!

Theodora, scumpo, pe aici sunt - ce draguta esti sa intrebi de mine
Urmaresc absolut tot ce scrieti, doar ca am fost mai intoarsa pe dos zilele astea, din cauza disconfortului pe care il resimt din ce in ce mai tare, asa ca nu prea am avut chef de scris (dar nici vesti interesante, ce-i drept).

Dar uite, in dimineata asta va servesc eu cu laptic si revin cu inca un mesaj.

Sa aveti o zi cat mai buna toate!

Corina 35s+ cu Maria

AMR - mai putin de 5s si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

neatza fetelor,bafta la ex cris

+35 bianca maria
AMR 5 sapt poate mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Neata burtici si mamici!!!

Corina, multumim de cafelutza, acum o savurez

Maribell, felicitari pentru 40 de saptamani fix!!! Gata de-acuma, vine din moment in moment! Scoatem motatele pt incurajare?

Artu, wow, 35 de grade, chiar ca nu mi-as fi imaginat! Dar unde esti mai exact in Canada, ca vreau sa vin si eu daca-i pe-asa! Sotul meu ma bate la cap sa emigram

Fetelor, azi/diseara e luna plina, ia sa vedem ce surprize ne mai aduce!

Hai Marylena!

Hai Gabriela!

Cristina, fericita 37+ cu Patricia

AMR 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Heloooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!
Ce fac fetele?
Revin si eu pe inserat ca azi nu am avut net.Am citit din urma ca o fata silitoare ce sunt,dar nu mai tin minte mai nimic...decat ca imi mare rau de Ioana(Arturicii),ca te simiti rau,o pentru o mamica model
Bilica am vazut margelutele...nu am mai auzit de metoda asta...oare nu sunt periculoase?
R_ocsy asteptam cu sufletul la gura vesti de la tine si de la Nana.Ma bucur ca tu ai trecut cu bine de "hopul" de la nastereVa urez acomodare usoara
Fetele care asteapta sa nasca,se pare ca am dat startul "odiseei nasterilor in prelungiri"...Sebicul meu cel nehotarat le-a dat idei si bebeilor vostriiNu aruncati cu oua

In rest...noi suntem binisor...ziua suntem mai agitati un pic..dar noaptea uneori se trezeste mai des,alteori mai rar...in ambele cazuri, important e ca nu plange

Maine voi merge la facultate..sa-mi tineti pumnii,e primul examen din sesiune,si voi lua 10 numai daca intrebarile sunt despre alaptat,schimbat pampersi,cazut buric,decalotat putulici etc
Daca nu,ma macar pentru o nota de trecere

Pupici pentru mamici si burtici

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai(14.05.2010)

Bafta la examen!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

fetele care ati nascut la stat spuneti-mi si mie cam cat ati dat la dr.?
si la anestezist?(cele care ati nascut cu cezariana)

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in38 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:7 zile SI VINE PRINTESA!!
USOR USOR SE APROPIE MARELE EVENIMENT!

10 mil medicul meu,5 mil alt medic care a ajutat-o pe doctora mea,2 mil anestezistul si cate 50 lei 3 asistente...iar rezerva gratis!

Mergi la inceput

E super afara azi aici la malul marii!!!
Ieri am zis ca innebunesc...s-a trezit fata la 10.30 si pana seara cred ca a dormit doar o ora...asa adunata toata ziulica...a plans intr-una si nu-i convenea nimic,mi-am dat seama ca o doare ceva...nu era plansul ei obisnuit,nici de foame,nici de colici si...surpriza...seara cand a venit matusa mea sa-i faca baita,caci ea i-i face 40 de zile,deci este moasa fetei...era deocheata saracuta!A descantat-o si i-a facut baita si s-a linistit fata!Am deocheat-o eu cu sotul pt ca ne-am tot mirat ieri ca i s-a mai deschis culoarea ochilor si vai ce frumoasa este...bla bla bla!Mi-a zis matusa sa nu mai facem asa ceva ca e foarte periculos pt copii,s-a si murit din deochi!Eram sigura ca noi doi am comis-o pt ca ieri nu a fost nimeni la noi care ar fii putut sa o deoache!Ufff,bine ca s-a linistit micuta de ea ca tare agitata era si obosita daca nu a dormit ieri...acum inca doarme...s-a trezit de aseara de la ora 23 doar de 3 ori sa manance si atat...a adormit inapoi!

Mergi la inceput