Raspunsuri - Pagina 9
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beren Deci acum putem vorbi despre 'dezinfectarea' post-paradoxuri temporale? Sau am mai vorbit deja despre asta? |
Procedura e mai simpla decit ti-ai imagina. Vin asaaa, neshte kestii ce arata ca o combinatie intre uliu-liliac gigant-creatura din duel masters, si... si papa tot ce misca.
Dar sa povesteasca mai bine Ingrid, ca are episodul proaspat in minte . Si-n plus, ea nici n-a plins .
Ingrid, uite-asa ieream si io pe vremuri, , o lacrima nu scoteam, nu-mi amintesc sa ma fi smiorcait la vre-un film pina ce-am nascut.
Insa dupa... Dumnezeu cu mila. Daca am plins si la ratusca cea urita, la Teatrul Tzandarica ...
Denizel, veneam dupa 6-7 episoade cu celalalt, imi intelegi socul. Altfel, da, si CE pare om de treaba, dar putea macar sa nu se tunda chiar atit de scurt....
iileana spune:
citat din mesajul lui Ingrid S Nu-i iese gelozia. Tennant o experimenteaza cu mai mult succes? |
Tennant numa' ridica o sprinceana, si exprima deja tot ce vrea .
beren spune:
citat din mesajul lui iileana Procedura e mai simpla decit ti-ai imagina. Vin asaaa, neshte kestii ce arata ca o combinatie intre uliu-liliac gigant-creatura din duel masters, si... si papa tot ce misca. Dar sa povesteasca mai bine Ingrid, ca are episodul proaspat in minte . Si-n plus, ea nici n-a plins . |
Adica niste Langolieri? Atunci totul e cat se poate de clar.
Ingrid S spune:
citat din mesajul lui beren Deci acum putem vorbi despre 'dezinfectarea' post-paradoxuri temporale? Sau am mai vorbit deja despre asta? |
Fisuri temporale, ca paradoxurile sunt cateva. Uite, unul dintre ele e apropierea din Father's day, Rose adult cu Rose bebelus si nu se muta Pamantul de pe axa lui. Altul, dupa spusele Doctorului nu se poate modifica istoria (desi el o modifica mereu), cu toate acestea la finalul filmului vedem ca s-au operat niste schimbari. Etc..
Langolierii de care spui imi amintesc de un film, in care o mama cu fetita ei are un accident, mor si sunt prinsi intr-un spatiu straniu si terifiant, unde la o anumita ora vin creaturile mortii sa ii culeaga pe cei rataciti pe strazi. Locuitorii acelei lumi se aduna intr-o biserica unde "Langolierii" nu-i pot ajunge. Il stii cumva?
Edit: am gasit filmul: Silent Hill. Brr.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Ingrid S spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iileana
Tennant numa' ridica o sprinceana, si exprima deja tot ce vrea . www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
Moamaaa Iileana ce descriere, apoi Robert de Niro ce sens mai are pe lume, frate? Bag seama ca plutesc pe aici porumbei cu panglici roz la gat si cupidoni...deja m-ati facut ganditoare.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Ingrid S spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iileana
Procedura e mai simpla decit ti-ai imagina. Vin asaaa, neshte kestii ce arata ca o combinatie intre uliu-liliac gigant-creatura din duel masters, si... si papa tot ce misca. Dar sa povesteasca mai bine Ingrid, ca are episodul proaspat in minte . Si-n plus, ea nici n-a plins . Ingrid, uite-asa ieream si io pe vremuri, , o lacrima nu scoteam, nu-mi amintesc sa ma fi smiorcait la vre-un film pina ce-am nascut. Insa dupa... Dumnezeu cu mila. Daca am plins si la ratusca cea urita, la Teatrul Tzandarica ... Denizel, veneam dupa 6-7 episoade cu celalalt, imi intelegi socul. Altfel, da, si CE pare om de treaba, dar putea macar sa nu se tunda chiar atit de scurt.... www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
Si eu dupa ce am nascut aveam ca sport preferat bocitul. Insa imi testez "puterile" din cand in cand. Iar cu C.E, please, nu prea are el par, ce s-o mai ascundem dupa deget si cu toate acestea...hm.
Ingrid S si Diana
Vauvenargues
denizel spune:
Dap, pe asta nu o comentasem catesitrele , deci e cazul: eu plang la filme de cand ma stiu ;)).
Bine ca v-ati apucat de comentat, cu toate ca eu nu am vazut episoadele astea .
edit
Desigur ca e OK sa comentati . Ieream si io putin rea, atata tot :)).
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
Ingrid S spune:
Sorry Denizel, credeam ca nu iti e pe plac seria intai si ca te uiti doar la a doua. Nu mai comentez promit, la ce episod esti?
Btw, nu-i de uitat cu copilu', parol. Cam sinistre unele faze.
Ingrid S si Diana
Vauvenargues
beren spune:
Ingrid, cred ca Langolierii de care scriam sunt aia 'originali'.
Apropo de 'durii' Pacino - de Niro, daca vreti sa va amuzati cititi despre 'the ultimate macho'
www.chucknorrisfacts.com/" target="_blank">Chuck Norris (Cititi macar cateva, merita (site not endorsed by opinionator) :))
denizel spune:
Nu, Ingrid, puteti comenta, nu ma deranjeaza, serios!!! Oricum uit ce ati zis pana cand le-oi vedea eu...
Eu ma uit deocamdata la ce se da pe AXN.
Dar copilul Ilenei se uita, nu-i drept. Ba inca, daca nu era el, nu stia Ileana ce-i cu fermoarele alea :)) (Ingrid, tu zici de episoadele cu aia cu fermoare ca-s sinistre sau zici de film asa, in general? :).
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.