LMA * Copilasi de Iulie-August 2004 (49)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Meii da' nici o sarbatorita a zilei sa nu se prezinte cu nimic...nici macar o inghetata
Robi eu abia acum m-am uitat la poze,Matei seamana din ce in ce mai mult cu tine...si i-am remarcat si pe "vreau" si "nu vreau"
Dana te-ai hotarat sa te muti la Cluj sau in alt oras?...oricum eu it doresc sa fie intr-un ceas bun mutarea....pe scurt a fost fain la consultatia de nutritie...ne-am analizat intreg familionul,greutate,inaltime,masa musculara,procent de grasime corporala...io am iesit cam la limita normalitatii..asa ca m-a sfatuit sa am doar 3 mese pe zi si sa renunt la gustari,sa beau cel putin 2 litri de apa si sa mananc mai multe legume si fructe....tati a iesit supraponderal(si are doar 70 de kg)....pentru ca el nu are voie fibre,lactate sau fructe/legume crude l-a sfatuit sa manance mult peste...sau sa isi ia suplimente nutritive cu omega 3...cupilu a iesit cel mai bine cu 114 cm si 20kg(oricum toata chestia ii avea in spate pe cei de la herbalifedar initiativa mi s-a parut interesanta....mandra a primit din partea casei un baton proteic care avea gust de..cavit)
Meii la noi la gradi nu se mai face greva asa ca cupii merg la program normal de luni....si io luni am o restanta de dat cu vreo 50 de studenti
Hai sa avem un week-end fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Mey io dau inghetata..dar virtual ca altfel nu am cum..am frecat pana acum casa..maine sunt de garda..mai vin acasa luni pe la 2..
Robi eu nu am vazut pozele de la serbare..
Ioana ..ca tare este Maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Ce de sarbatoriti weekendul asta...Io, vreau io inghetzata!

Liliana, la multi ani sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi!

La multi ani Sorin si Olivia!
Sa-ti traiasca sotul si sa aveti garzi usoare!:))

La multi ani Nicholas!
Sa-ti traiasca voinicii Andreea!

N-am apucat sa citesc dar incerc sa recuperez (a inceput sa ploua asa ca am trecut la activitati intelectuale...:))

Aaaa, am citit mesajul lui Andries ...si eu ma pot lauda cu 2 oree vineri petrecut la pasapoarte (plus 2 ore drumul si plimbatul pe la ghisee pentru platit chitante)...multi parinti cu veniti cu copilasii...

Un weekend linistit sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Inghetata? Numai atat ? Hai ca va da baba, cata vreti. Si numai, tot ce va doreste inimioara va dau. Din pacate numai virtual, si tot din pacate nici macar cu o poza ceva, ca nu se pot pune pe forum.

Si sotul m-a sunat de 2 ori, odata chiar la 12 noaptea, cica sa fie primul care imi spune La multi ani, si a doua oara la fix, da FIX,5 dimineata in Romania, cand de fapt m-am nascut eu acum x ani.
Mei ieri am avut asa o revelatie.... ca de ziua copiilor acestia ar trebui sa mearga sa-i dea flori mamei. Desi e ziua mea azi...m-am gandit ca meritul cel mare il are mama mea...care s-a chinuit si era aproape sa moara la nasterea mea. Eu m-am nascut cu cateva minute inainte de 5 dimineata, in salvarea care era impotmolita in noroaiele cartierului craiovean unde locuiau ai mei. Noroc cu cativa oameni care plecau la servici...ca au sarit la strigatele disperate ale tatalui meu "sariti oameni buni ca moare". Si in strigatele lui si impinsul oamenilor la ambulanta...asa am aparut ei. Maica-mea a pirdut mult sange, asistenta cu care am venit pe lume, m-a pus pe patul de deasupra in salvare...si uitata am fost, ca nu ziceam nimic.Cand au ajuns la urgenta au uitat de mine si i-au dat primul ajutor mamei. Si-au amintit dupa vreo juma de ora cand maica-mea disperata intreba unde ii e copilul. Eu dormeam bine mersi in salvare.Noroc ca nu a plecat in alta cursa.
Am fost o luptatoare, ca desi ma nascusem la 7 luni,la 1200g, si apoi am stat in spital vreo 2 luni tot am invins...si uite-ma acum la 1.74, nu mai spun cate kg, ca se sperie cantarul cand ma urc pe el...
Deci florile mama mea le merita.

Scuza-ti mesajul lung, dar chiar m-au trecut fiorii gandindu-ma la acele vremuri.

Cu drag

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Liliana, tare emotionant ce ai povestit si cum ai povestit, dar mai ales cum simti
la multi multi ani, inca o data

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Si ca sa va inveselesc putin...uite o invitatie la petrecere:

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Liliana,asa a fost sa fie..sa apari pe lume..soarta! Eu invitatia la petrecere nu o pot vedea,pt scriu de pe pcul spitalului si nu ma lasa..
Mey ce de serbari! Dar cu ce ocazie? Ma bucuram ca vine Luca in sistemul "serbarilor"..si uite ca nu are parte. De 1 iunie au teatru(platit tot de parinti evident)si concursuri de role, bici, alergat , desen si fotbal. De sfarsit de an, educatoarele s-au americanizat..asa ca pe 4 avem "party" la un ceva (ca nu stiu exact ce este acolo)..la iesirea din Mamaia..
Vazut un Mateias ce a crescut si seamana cu ma a lui..f elegant..

Noi n u turnam sapa pt ca in dormitor trebuie refacuta instalatia electrica..nu am gandit-o bine..mobila nu o vom aseza cum am vrut eu..ca cica nu-i bine..alti bani alta distractiune

mi-e foame..am uitat bage-ul si daca ies din spital sa cumpar ceva n u prea mai pot intra..trebuie sa stept sa ma ajute cineva:(

io=s pe aici..evident ca azi voi fi singurica pe DC:))

Mergi la inceput

Liliana uite un buchet mare de flori pentru mama taSi multi pupicei tie!
Vivia garda usoara
Noi lenevim prin casa nu stim inca ce program sa ne facem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata
Haideti la o cafea taaare ca eu sunt lesinata
Pt cine nu ne-a vazut demult, avem pozici ca ne-am chefuit si in acest weekend
Aici azi ploua ... de fapt a fost o furtuna minunata aseara

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Neatza...meii ce liniste si absenteism...ori sunteti in greva?
Daria am admirat trupa de fete frumoase
Noi ieri am fost la iarba verde,a fost fain,ne-am relaxat....azi mandra-i la gradi nu face greva,io la scoala da-n greva...cica sa le dam motiv guvernatiilor macar sa nu ne dea nici un ban pe iunie
Aseara cupilu ii trimitea biletele lui tacsu care-i raspundea si i le baga pe sub usa...la un moment dat il intreaba mandra ce face..el raspunde ca se uita la tv la niste poante vechi la care ea ii scrie "si-ti pilesti unghiile?"
hai sa avem o zi buna,pupicei si treceti la semnat condicutza

Mergi la inceput