LMA * Copilasi de Iulie-August 2004 (49)
Raspunsuri - Pagina 8
Andries spune:
Oau ce de sarbatoriti!!
Sa va fie viata lina si frumoasa!!
Eu sunt la birou in ..delegatie si aici nu pot vedea pozele. Dar poate dupa ce-mi restaurez eu net-ul acasa voi reusi.
De 1 iunie... Vic m-a intrebat deja de 5 ori daca stiu ca maine-i 1 iunie si e ziua copiilor eu i-am raspuns ca .."daaa, stiu, e ziua copiilor cuminti!" si s-a botosit instantaneu!! Dar au ceva organizat la gradi, dar e platit de gradi.
In week end am mai luat o centura la karate, husband si-a facut praf ochelarii preferati sper sa-i poata repara nenea de la optica, scandal la birou, la job, scandal cu zugravii ... a fost un week end de cacao. Vad ca greva asta a mai golit nitel strazile orasului, dar pe DN tot balamuc era... sper maine sa nu stau 4 ore in trafic.
Astept concediul... peste 2 saptamani... nu mai pot de nerabdare. M-am plictisit si de casa si de job si de facut mancare si de curat si de toate cele. Vreau sa stau cu burta la soare sa nu fac nimic.
Andries
Andries spune:
aaa.. si la noi o noutate: am decis sa tai Disney Channel si poate si CN...pen'ca fi-miu m-a intrebat ieri in gura mare in mall: "mamiiii...dar tu nu-ti iei un iubit??"
Andries
szivarvany spune:
Noi maine sarbatorim 6 ani la gradi partea intai
Duc tort si suc si gata Giulia e in extaz , evident am fost inspirata si am pastrat un joc cumparat de la bazarulumanitar asa ca m-am scos
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
leeloo2004 spune:
La multi ani - Sorin de Kim, Olivia de Sf. aferent si Lilianei de ziua de nastere! Multa sanatate la toata lumea!!!!!
Andries, te inteleg, si eu abia astept sa plecam in concediu - noi plecam pe 17 iunie, asa ca mai am doua saptamini jumate si gata!!!
In weekend ne-am bucurat de vremea superba, am facut plaje, copiii au jucat fotbal cu tati (doar, doar o da si el burta jos...) si una peste alta ne-am relaxat...
Azi au venit baietii sa ne faca locul pentru gratar, cu ploile astea nu au putut lucra, asa ca azi chiar m-am bucurat ca cei de la meteo s-au inselat si in loc de ploi am avut soare...!
Azi e ultima zi cu program de relaxare pentru mine - dat fiind ca Tudor a facut deja 2 ani nu mai beneficiez de programul de 6 ore...asa ca de miine voi pleca la 17.30 - va fi foarte ciudat, m-am dezobisnuit de 8 ore...dar am vorbit cu seful meu ca sa vin dimineata cu jumate de ora mai devreme si vinerea sa pot pleca tot la 4, asa macar am sa am un minim de contact cu gradinita si cu fetele unde face Stefan terapie...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roberta04 spune:
Hello, si eu la raport...
Azi sunt libera asa ca am bagat ca MIG-ul papa, pregatit bagaje pentru pleacarea lui Matei la bunici, am fost si cu bicicleta sa isi cumpere bomboane,i-am facut baie, acum imi trag si eu un pic sufletul.
Ieri am avut o zi plina, matusile mele i-au facut o pomenire bunicii si am stat toata ziua la tara, la soare, la gratare la verisoara mea, cu catei, copii si tot tacamul. Ieri dimineata ne-am plimbat in tragul de animale si nu am plecat cu mana goala ci cu un pui mic de ciobanesc mioritic.
Asa ca azi-noapte am avut treaba, catelusa (Matei a botezat-o Dida) a dormit in bucatarie la noi (la tata) a scos din cosul de gunoi si a insirat pe jos, a facut toate alea...
Azi am expediat-o la casa, acum ii fac muncitorii un padoc de unde sper sa nu plece si asta.
Dupa-amiaza il ducem pe Matei la socrii mei, nu stiu daca mai mergem anul asta la gradi, vom vedea ce va fi saptamana viitoare.
Va pup!
roller025 spune:
Bonsoar!
La noi a fost un we asa si asa, sambata ocupata - club de experimente si vizite, duminica shopping, gatit si cam atat.
Oliv, cum fu garda?
Ioana - daca imi iese combinatia e posibil sa ma mut cu totul la Cluj..
Daria - fromoase fetele:) Deja sarbatorire????
Robi - succes cu Dida!
Cam atat am tinut minte
Vic are serbarea de vara pe 18 iunie in curtea gradinitei - daca nu ploua sau inauntru, daca e nasol...
De plecat in concediu - tocma in iulie... Maine cica ne ducem de dimi la pasapoarte pentru copii - din ce pove ma ia cu frig pe spinare
De la job nu mai apuc sa intru... Parca s-au scurtat zilele - mai ales ca am decis sa ma tin de program si sa stau cat mai putin peste.
Maine am turul 2 la cursuri...
Va pup si un 1 iunie minunat!
szivarvany spune:
tuturor copiilor
Azi dau eu o cafeluta, 4in1 cu lapte si imediat ma apuc de asamblat turtul Ploua si e ca`n octombrie, asa ca va iesi circ ca Giulik nu poate merge in rochita si sandalele aurii, dar sper sa ne impacam
Va dati seama ca piticlontii intra in sarbatoare ? Doamne, ce copii mari si frumosi si isteti avem
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
roxanaz spune:
buna dimineata!
la multi ani pentru Liliana, Sorin, Olivia! sa fiti sanatosi, iubiti, fericiti!!
Liliana, waw ce poveste la nasterea ta!
Dana, Patrick era lesinat dupa o camera din aia cu pat dublu de la Elvila, tinea mortis sa o ia ca sa doarma el sus si Pupu jos... inca viseaza la patul ala
Gabitz succes la programul de 8 ore.
Robi, felicitari pentru avansarea lucrarilor la casuta! si succes sa nu mai fuga cateaua (mi-a placut de "Vreau" si "nu vreau"
noi i-am luat lui Patrick un peste de 1 iunie. motiv de stress, ca individul ieri nu a vrut sa manance. si Mugur s-a dus dimineata acum sa ii schimbe apa, ca e la apartamentul nou... tot nu a mancat nimic si sper ca dupa-amiaza cand mergem cu copilul sa il vada sa nu il gasim cu burta in sus...
Daria, succes la sarbatorire!
ma apuc de munca ca de, am lipsit atatea zile... sa aveti o zi excelenta!
leeloo2004 spune:
Neata fetele si LA MULTI ANI de Ziua Copilului pentru toti copiii!!!!!
Am pus poze noi din weekendul asta - le gasiti aici...
So, azi e prima zi de 8 ore...pe Stefan mi-l aduce busul la servici pe la ora 4 cred, asa ca il tin la mine la birou pina termin programul, o sa fie distractie!
Imi pare rau ca e vreme asa de urita ca azi aveau la gradi carnaval, trebuiau sa mearga in parc sa faca concurs de desene pe asfalt...asta e, ramine carnavalul indoor...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cristalina spune:
Neata!
La multi ani tuturor copiilor, mari si mici! :)
Maine avem concurs intre gradinite, Maria ii explica ieri doamnei de pian ca nu stie cum se numeste dansul Sa vedem maine ce iese...:)
E ragusita rau, sper sa nu dea in alte alea maine, pe urma o tin cateva zile acasa ca sa o repar, sa putem sa recitam poezia la serbarea de sfarsit de an (care habar n-am cand e )
Liliana, emotionanta povestea
Roxana, si noi eram capsati pe niste paturi suprapuse dar ele cad din astea duble asa ca ne-am lasat pagubasi...
Va urez sa nu aveti o surpriza si voi adultii cand o sa ii prezentati cadoul lui Patrick...:)
Roberta, sa stapaniti sanatosi ciobanescul!
Gabi, sa ne povestesti cum e la program normal (eu am lucrat program mai scurt pana la 2 ani cu Ioana...si pot spune ca nici acum nu mi-am revenit...:)))
Daria, au inceput deja petrecerile!? Uau. Petrecere frumoasa!
Dana, bafta la pasapoarte... poate numai vinerea e nebunie si aveti noroc.
Andries, tare Vic ... Eu si Maria eram in taxi si a inceput sa cante la radio o muzica mai lenta si Maria a intrebat daca suntem indragostiti
O zi frumoasa sa avem, mie mi-e somn de nu mai stiu cum ma cheama.
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi