LMA * Copilasi de Iulie-August 2004 (49)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Sunt si eu pe aici din cand in cand, mai un interviu, mai o cearta cu seful , mai vad copiii vostri frumosi si-mi revin...

Daria, voiam sa caut si eu pe aici adr vad ca te ajuta Monica. sanatate multa!

Gabitza, si pe mine ma apuca mancarimile de palme cad vad iepurii inseamna ca reclama are succes daca ne-a ramas pe creier

Dana, ce scoala? scuze ca am pierdut sirul

Olivia, si eu sunt in faza in care m-ar face fericita numarul banilor...M-au anuntat de la banca ca mi se aproba o suma mai mica decat am solicitat... asta e, ne adaptam... Azi am avut evaluatorul la casa, luni primim raspunsul.

Azi imi vine copilul acasa, mi-e tare dor de el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Sunt aici, azi libera ca e serbarea.
Verdict: bronsita spastica.
Nicaieri nu am gasit Salbutamol
I hate my life in momentele astea sau sa zic ca urasc tzara asta de kkt
Va rog frumos, daca gasiti, costa vreo 5 lei, sa ne cumparati sa avem pe stoc SALBUTAMOL sau Ventolin, platesc eu drumul si tot sau il ridica cineva dp traseu daca am pe acolo camion
Am cu nervii

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Salbutamol daca nu ma insel nu s-a mai produs o perioada pentru ca era prea ieftin, m-as bucura sa stiu ca l-au reluat. Un medicament ieftin si bun. Nu vreau sa-mi amintesc cum in timpul sarcinii mele nu se producea acid folic, eu cu hb de 7g sau mai putin aveam nevoie disperata de acel medicament care nici macar 5 lei nu costa la vremea aia. L-am cumparat din strainatate, ca la Zentiva era oprita productia.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Apropos' de muzee, al meu vrea sa mearga in week end la muzeul militar. NU prea avem timp din pacate, poate doar daca va fi deschis si duminica.
Cu excursiile la muzee e vina directoarei ca nu organizeaza o masina, un autocar pentru copii, la distanta aia ar fi undeva intre 100 si 200 ron, deci la 40 de copii ar fi maxim 5 lei de caciula transportul. Ar mai fi un bilet cu pret de grup sa spunem inca 5 lei. Numai ca e raspundere mai mare sa te tii dupa ei, sa nu plece din rand, sa faca pipi, etc, statul nu ii plateste sa faca si excursii si daca nu au chef sa se complice, degeaba. Daca ar mai pune parintii inca 5 lei sa iasa si pentru educatoare 200 de lei (adica 200 de lei la 2 sau 3 educatoare cat e optim sa supravegheze 40 de copii) eu sunt convinsa ca s-ar face si excursii de juma de zi la muzeu si in parc. Ai mei la gradi particulara una doua pleaca pe undeva, i-a dus si la film si la muzeu si in nu stiu ce parc, si la olarit undeva in jud arges (excursie de 1 zi) si la salina si ...de 1 iunie la Opera si lui Vic nu i-a placut ca nu se canta rock.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andries

...de 1 iunie la Opera si lui Vic nu i-a placut ca nu se canta rock.

Andries

tare... lui Matei nu i-a placut la teatru pentru ca era intuneric si.. a adormit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Daria, multa sanatate!

Robi, fac ACCA de prin 2000 - am intrerupt prin 2003 si continuu de unde am lasat. (e o specializare internationala de contabilitate). Am facut tarta cu reteta de la tine - foarte usor si repede - am pus caise si stafide si s-a terminat intr-o zi Sar'na - o sa mai fac

Cristal, beton fetele - ceva poze?

Ioana, pofta buna!

Noi mergem deseara la petrecerea care trebuia sa fie duminica. Asa ca ma pregatesc sa plec.

Un we placut, distractiv si linistit!

Pupe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Super tari Stefan cu excursia cu autobuzul, Vic cu Opera si Matei cu intunericul de la teatru...

Ioana, sper sa nu fie nimic in neregula cu burtica Mariei si sa treaca greva repede.

Alice

Corina, imi pare rau ca nu i-ati dat de cap. Sper sa va gaseasca leacul doctorul de care zici.

Olivia, eu sunt mai sperioasa si asa mica nu cred ca as lasa-o pe Maria in tabara, in princpiu avem aceleasi probleme existentiale ca si voi..cine ma sterge la fund, cine imi pune chilotzeii si shosetele
Pe langa faptul ca John e total impotriva...:)))

Dana, bafta la examene!
N-am facut poze pen' ca desi am luat aparatul nu a putut fi folosit din lipsa de baterii...deh, de la o varsta e mai greu

Daria, nici un semn? Sanatate Giuliei!

Andries, de dat bani la educatoare merge numai daca pun de la mine, daca le spun asta celorlalte mamici mi le pun in cap...:)

Roxana, pai doamna doctor era cam agitata dar i-am explicat ca asa face Maria de obicei si am linistit-o(!). Cand am mai fost cu Maria pe la ea a fost super cuminte si a stat sa se uite asa ca atunci cand a vazut-o vomitand s-a cam inverzit ...Cred ca a rasuflat usurata cand a vazut ca i-a scos dintele cu bine...

MA duc sa vaz ce se intampla, se aud niste lupte "o sa te infrang eu Peter Pan, tine asta!"...tre sa ma duc sa vad ce sa tzina...

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

multumesc.
Cristal, iti scriu maine daca nu gasesc in Bors cand merg la servici.

http://family.webshots.com/album/574091854FvzPIA?start=60
poze de la serbare, chiar daca in ultimele zile ne-ati tot vazut.
A fost tare-tare fain am vazut 15 copii atat de frumosi si cuminti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

noi suntem singurei,Sorin este de garda pana la8 dupa...eu
Daria, Giuluik este superba!...Ieri am avut si noi cica..petrecerea..eu cred ca la educatoare le-a fost lene sa pregateasca ceva..la anul trebuie neaparat sa fac ceva sa le schimb!O sa pun ceva poze..
In august este tabara 10 zile la Piatra Neamt in padure...nu stiu ce sa fac..eu l-as cam lasa..decat sa fac petrecere de ziua lui mai bine ii fac un astfel de cadou..ma mai gandesc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

http://picasaweb.google.com/111280993528609352489/PartySfarsitulGrupeiMari?authkey=Gv1sRgCMSfsanqyNec-QE#slideshow/5479192215930651362

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

au tras o distractie pe cinste
Ce mare e Luca, si frumos
Tabara zici ?! Ai incredere in cadrele care merg ?
O sa poti respira linistita zilele alea ?

Io`st la servici, Giulia e plecata cu doamna ei la teatru unde a fost un concurs despre mediu si au castigat pubele iar acum au primit cadou o piesa de teatru
Nu mai trebuie sa zic ca am fost singura care am lasat-o, da ? Nu ma intrebati de ce ceilalti parinti nu pt mine ramane un mister.
Apoi saptamana acer vine mergem la o casuta de tip familiar, unde sunt cativa copilasi bolnavi si vom duce cadouri

Cand voi apuca, pun doua filmulete de la serbare, nu ma-njurati, dar au fost haiosi rrrau

Edit: Cristalina, am gasiiit in sat si am luat 3 flacoane sa avem

Mergi la inceput