LMA * Copilasi de Iulie-August 2004 (49)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

banii nu aduc fericirea ..ci numarul lor!...si daca ei sunt la limita ingrijorarii..este cam nasol..mai ales dupa ce ai avut destui
Corinai ..sa te programezi la Basca!! Nu stii ce-i la usa lui! La nepotelul meu a rezolvat hipospadiasul printr-o singura interventie chirurgicala..cand deobicei sunt minim 2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Bonsoar. Am revenit...

Olivia, off, sistemul asta...
Daria - superba Giulik, ritmica si gratioasa Iar tortul... nu mai comentez
Gabitza, vazut baietii - fromoshi! Bafta cu orarul nou!
Alice,
Robi, multa sanatate si sa nu fie decat de la oboseala!
Moniq, si eu zic la fel: nu mai tunde fetele - bucovineanca e o splendoare!
Ioana - tare Mariuca, sa stii ca are dreptate: de ce sa mai imbatranesti?
Cori - io sugestii de cado' n-am - cererea lu' fratele Vic e un pistol / pusca de apa In rest nu mai conteaza ce primeste

Am facut pasapoarte la copchii. Am facut 2 ore de acasa la pasapoarte si am terminat in juma de ora - liniste, pace, ne-au redistribuit la alte ghisee, numa, numa - ce bine o fost. Doar PAul n-avea chef de foto, ci de tras de fire... (io tot nu inteleg de ce tre' sa dau un polog de bani pe pasapoartele alea si de ce se fac pe 3 ani si nu ai si alte optiuni...)
Marti am fost la turul 2 de curs - stima de sine a copilului. Incep sa ma apropii de realitate si sa-mi dau seama ca copchilu' n-are nici o vina, ci ca noi mai avem de muncit cu noi. In momentele astea multumesc tonelor de oportunitati de a face cursuri de tip soft skills la munca. Si-mi dau seama de cat efort tre' sa mai depun cu mine.
De azi suntem iar solo pana we alalalt. Pe 18 avem serbarea de sf de an. Duminica avem un party de 3 ani la MCD - distractiv dimineatza cu copchii in taxi
La simularea de examen am luat 36,5 puncte (din 100) - fara sa fi lucrat nik suplimentar fata de curs - asa ca's incantata ca m-o dus mintea. Sapt viitoare am studiu individual si pe 15 examen si sper sa-l iau si sa ma relansez in scoala
Mai gasiti neste poze pe aici: http://family.webshots.com/album/577407484DgTmbH?start=12

De la munci n-apuc sa intru... Va doresc o seara usoara si o zi de vineri superba! Cica da topenia in noi we asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
is pe fuga ca azi am medici in vizita.
io as lasa copilul in tabara.. chit ca el e obisnuit sa il stearga cineva la fund, dar ii trece. ce naiba, e barbat! daca il vedeti cat e.... si Oliv s-a minunat [:d] (Eva e mai bine, saru mana! )
Cori, nu-i asa ca a fost ok cu excursia? bravo! cand veniti in Ro?
Cristal, Oana e beton . ce a zis stomatologul cand a vomitat Maria? (era obisnuit...? )
Danule succes la invatat si la examen!
ma duc sa intind niste bannere.
sa aveti o zi excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mai, daca mai vad mult iepurasii astia pe ecran cred ca ma apuca niste tendinte ucigase...

Al meu a fost ieri in "excursie" cu autobuzul prin Bucuresti, pentru prima oara...l-a luat mama de la gradi si mi l-a adus mie aici - nu va zic cit de incintat a fost, azi dimineata imi zicea ca el se duce iar cu buni cu autobuzul...

Si eu sunt pro-tabere - in copilarie si pina tirziu la liceu, am fost aproape in fiecare an, si la mare si la munte si am numai amintiri frumoase. Bine, ai mei m-au trimis si intr-o tabara la Busteni cind eram la gradinita (cu bunica-mea cu tot care era ingrijitoare) - ei bine, s-au gindit ei ca ar fi bine sa vina intr-un weekend sa vada ce fac - dupa ce au plecat, am plins o zi si o noapte de nu mai stiau ce sa-mi faca sa ma potolesc... asa ca eu nu am de gind sa-l trimit in tabere la gradi, eu consider ca e prea mic pentru asta, ca sa nu mai discut ca la el e si un pic mai special. As reconsidera chestia asta doar daca ar merge in tabara cu el si educatoarea lui, atunci sunt sigura ca el ar fi super-ok si eu as sta chiar linistita...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sunt aici, azi libera ca e serbarea.
Verdict: bronsita spastica.
Nicaieri nu am gasit Salbutamol
I hate my life in momentele astea sau sa zic ca urasc tzara asta de kkt
Va rog frumos, daca gasiti, costa vreo 5 lei, sa ne cumparati sa avem pe stoc SALBUTAMOL sau Ventolin, platesc eu drumul si tot sau il ridica cineva dp traseu daca am pe acolo camion
Am cu nervii

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

neata,

Eu am fost in putine tabere ca nu prea erau bani, dar tare as fi vrut sa ma duc mai des. Am fost cu concursurile, etapa nationala de nu-stiu-ce...ce frumos a fost...
Aici la noi la tzara nu ii duc nici intr-o amarata de excursie la muzeu in Bucuresti

Am fost ieri la piscina...supr incantate...azi dimineata ma intrebau daca mai mergem...:)
Oana a fost de departe cea mai curajoasa, a plecat prima "in larg" cu instructorul...
Mai era un prichindel mai mic decat ea, avea pampers dar a stat cu mama lui. A dardait o ora dar nu s-a lasat, piscina e in aer liber si desi e incalzita daca scoti mai mult decat nasul din apa si bate vantul se simte...pe la 6 seara erau vinete de frig...:)))
Maria e cu discutiile, profesorul o punea sa faca ceva si ea se apuca de conversatie...

Sambata si duminica dimineata avem iar ore, imi iau si eu costumul de baie ca nu se mai poate asa...:)))

Ma duc sa ma masor :), revin sa citesc ce ati mai scris. O zi exceptionala sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Daria, am eu Salbutamol, au si la farmacia din sat...:)
Dar habar n-am cum sa-l trimit,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Dariauite ca a gasit Cristalina hai ca se rezolva toate cu bine pana la urma...mai mergeti la serbare?
Dana ti-am admirat baietiiseamana tare bine unul cu celalat!!
Noi tocmai ne-am intors de la medic,mandra-i in greva foamei de ieri de la pranz,nu mananc nik pe motiv ca o doare burta,da' n-are alte simptome....verdict s-o lasam in pace sa vedem incotro o apucasi tinem legatura prin telefon...ei i-a ramas in cap doar ce a zis doctorul adica sa manance numa ce vrea ea si cand vrea ea,adik nerfii mei
hai sa avem o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristalina

Daria, am eu Salbutamol, au si la farmacia din sat...:)
Dar habar n-am cum sa-l trimit,

O sa apelez cu mare nesimtire la tine, daca in 2 zile nu gasesc in orasul meu frumos si zona (daca poti pune colet la posta si ti virez banutii in cont ?)

Ioana, mergem. Doar ca mandra vrea rochita cu spatele gol ...

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Daria, io zic sa apelezi d'acuma ca sa nu stai sa faci cu nervii tot weekendu'...si daca gasiti si la voi, cu atat mai bine...:)
Editez pen' ca nu se intelege nimic :) Daria, scrie un PM cu adresa.

Mergi la inceput