Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (112)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Alina, ma bucur ca esti bine!

Alina 30+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Alinutza
Racusor, deocamdata nu l-am vazut, dar nu m-ar mira sa il zaresc in chiloti intr-o zi, prin ciresii lui pretiosi.
Cand am auzit prima data paunii, am crezut ca sunt vii, deja sotul o si bagase de la el, ca a vazut el unul prin curte cum se plimba.
Eu cand merg cu masina imi dau scaunul din fata complet pe spate, astfel incat se face un pat, cu tot cu canapeaua din spate, asa ca zici ca stau in pat si mi-e tare bine asa. Am incercat toate pozitiile pana acum, si pe bancheta din spate, dar trebuia sa imi tin genunchii stransi, si pe cea din fata, dar asa e cel mai bine. Noi am mai fost si anul trecut acolo si nu era deloc accidentat drumul, cred ca l-au refacut intre timp. Multumesc pt grija

Alina, 33+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Rodyka, sa stii ca am pus la favorite pozele din Gibraltar, m-au facut sa imi doresc sa ajung pe acolo, iar voi sunteti o familie foarte frumoasa

multumim, multumim. merita mers si vazut

Ma bucur ca am citit si despre rasism, eu nu imi doream sa ajung in Spania, pt ca anul trecut am fost in Roma si tare urat s-au purtat italienii cu noi, inclusiv la hotel, unde stiau prea bine ca sotul e in delegatie la ambasada, ne vedeau tot violatori si cersetori. Si am crezut ca si in Spania trebuie sa fie la fel, din moment ce sunt foarte multi romani si acolo. Dar chiar ma bucur ca nu sunt asa, pe viitor poate ne planificam si noi o excursie pana acolo. Rodyka si Aelita, in ce zona stati, ca sa nu ajung degeaba pe acolo, sa ne vedem si noi la un cico

daca dai clic pe o poza din albumul meu, gasesti si locatia , la plaja mai in sud - Motril ... te asteptam

Ce repede trece timpul, nu? Chiar azi m-a sunat un fost coleg de munca sa ma intrebe ce fac si cand i-am zis ca am deja 8 luni, asa s-a mirat si mi-a zis ca deja de acum sunt un ou cu surprize nebun mai e, m-a bufnit si rasul.

super tare faza cu oul cu surprize

Alina, 32+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

fetelor, care ati cumparat betigase, eu ptr copii am gasit asa, am luat ptr orice eventualitate. voi...?

32+ AMR 7+ www.animalut.net/user/anca-maria.html" target="_blank">catelusul printesitei are nevoie de voi..... Gibraltar
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001) albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Rodyka, eu tot asa voi cumpara

Alina 30+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

ce ziceti?
- tampoane de san de la Avent de unica folosinta sau refolosibile?
- solutie pentru sterilizat sau aparat de sterilizat?[/font=Comic Sans MS][/navy]

Tampoanele nu le-am folosit, le-am cumparat degeaba, nu la toata lumea curge ca la robinet chiar si pe strada ! Daca ai ce face cu banii mai asteapta sa vezi daca ai nevoie, pana vine sotul cu ele in dinti poti folosi si discheta demachianta pt 10 min!

Sol pt sterilizat schimba gustul laptelui, intra mirosul in tetina, bibe, si nu-ti mai bea. E buna pt concedii scurte, deplasari de cateva zile la munte, mare, ca sa nu strici sterilizatorul.
Fiertul nu e mare scart, iti strica tetinele si arata biberoanele ca la second hand. Plus ca tetinele sunt destul de scumpe ca sa le tot schimbi, in timp iti scoti pretul la sterilizator.
Acu gandeste-te de care iti iei, pt microunde sau electric. Eu am preferat de dif de bani sa-mi cumpar cuptorul plus steri de microunde, cu totul faceau cat unul electric !

Maine merg la eco, of nu va pot spune ce emotii am cu bezmeticul meu de col!

Shery 31 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

rodica alea sunt bune, da...nu stiam de ce betigase zici

Bulina 33+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

nu mai vorbesc de aspirat..ca aspira numa juma de casa..acu ce sa fac..zic mersi si asa..dormitorul si biroul e neaspirat, cu praf..
cele 3 cutii de hartii sunt tot acolo..ca spre deosebire de ..adriana parca zicea..eu am balcoanele deschise, is nu le pot pune in balcon, ca s euda, se prafuiesc..
mai vreti? ca nu gateste niciodata niciodata..ca nu strange masa never ever..
bine ca are serviciu :):), nu bea, nu fumeaza, nu ma inseala..ce sa mai zic si eu..:)
si cica ne iubeste pe toti :)

Paula cu Mihai 33+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 6+ de dans in burtica

Asa e si la mine...masa sa-l omori nu o strange, lasa acolo...ca ce conteaza...de abia se urneste sa faca ceva...
Am vazut filmuletzul cu nasterea fetei de la flori de liliac...mi-au dat lacrimile...o sa tinem si noi in brate minunile curand...abia astept :)

Laura 30+ cu
AMR 9+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ma, cu betisoarele de urechi..orice orl-ist va va spune ca sunt total interzise.
eu cat a fost micut faceam asa din vata cum sa zic..o faceam asa pe degete, cat sa se adune si sa intre la copil in ureche,un tampinas micut micut.. sa abosarba apa.
betigase f tarziu am folosit si rar.
andreea, am intels acu ce vroiai sa zici cu schimbatul sotilor. da cateodata imi vine sa o sun pe soacra sa o intreb de ce nu l-a pus nicodata sa faca nimic, sa am eu acu ce trage..asa ca mamelor de baieti, luati aminte! :)

ma duc sa pozez si eu lucrusoarele lui bb strumf, sa fac inventarul..sa vad ce mai trebuie asa urgent urgent pt prima luna, ca apoi vad eu cat e el de gras si cumpar pe parcurs.

Paula cu Mihai 33+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 6+ de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

maurice daca ai sti de cand tot frec listele astea si tot aman sa cumpar le trec pe curat, pe murdar, pe magazine

dar acum m-am pus serios pe treaba ca bebe acusa vine, de saptamana viitoare daca incepe renovarea sotul nu o sa mai aiba timp de nimic...

sa vezi cum arata acum camera mica, ca un depozit

Bulina 33+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Declar si eu +10 kg Va ajung din urma curand.

Fetelor, voi ce detergent pt spalat haine pt bb ati luat/ folositi?

Legat de sterilizator, nici eu nu am microunde, deci banuiesc ca tb sa imi achizitionez unul, nu?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">30+ cu

AMR 9+

Mergi la inceput