Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (112)
Raspunsuri - Pagina 8
Victo spune:
alina, dc nu mai reactionezi la rennie, incearca maalox. asa urate arsuri am avut eu la prima sarcina. cum ziceam, am vomat toata sarcina, ba de la una, ba de la alta.
ma duc sa mananc o ciorbita, ca mi-e foame :)e facuta cu bors, asa ca sa vezi dupa aia arsuri..da ce sa fac..
Paula
cu
Mihai 33+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 6+ de dans in burtica
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larissa_79 'neata....of ce ati mai scris...abia am recuperat...dar nu mai stiu nik ce si cum. Eu aseara am citit pana tarziu si dimineata a venit sotiorul si am mai dormit putin imbratisati... Va imbratisez pe toate! ![]() Larisa 31+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 9 saptamani pana la ![]() http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |

ce draguti sunteti
asa facem si noi si ne promitem ca o sa ne iubim la fel de mult si dupa ce apare bebe, si pe el la fel de mult 
ai grija, sa nu te obosesti

Bulina
33+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui giorgia23 Aoleu Eladea vrei sa ne faci in ciuda...8,5kg ...eu am luat in jur de 11-12 ...si o sa mai iauGEO 34+ cu Antonia Maria AMR 5+ SAPT![]() poze |
doamne fereste...departe departe de mine gandul asta...
Andreea, Eric (9.12.2007) si
34+ cu bb Filip
bb Filip, noi te asteptam peste 3-4 saptamani...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
tina_80 spune:
| citat din mesajul lui Victo auziti, fetelor astea care ati pus sub 10 kile..ia va rugam sa nu ne mai faceti in ciuda, pai ce treaba e asta??????? cred ca aveti cantarele defecte.. sa ma pun si eu pe al meu???????na, ca am mai stagnat si noi. tot plus 13 Paula cu Mihai 33+ si Stefan (30 oct. 2007)AU MAI RAMAS 6+ de dans in burtica |
Asta vroiam si eu sa le spun...mai ales cand am auzit-o pe Eladeea
tina
31+ cu
Tudor GabrielAMR 8+ si vine

Doamne ajuta!
Victo spune:
racusor, mai am si eu cate o zi din aia cd ma satur de statutul de "femeie la casa ei"..da trece..bine, la noi nici nu l-am lasat sa zic pe Stefan zile intregi pe la socri sau la parintii mei, ca nu am avut cum ( ai mei stau in BRaila, mama munceste acum in Italia, dar daca bunicile sunt ok, buncii in schimb nu sunt de incredere, asa ca nu pot lasa copilu. socru meu e cu alcooalele, iar la mine e cam tacanit sotu lu maica-mea- tatal meu vitreg)..si de aici si paharul plin asa cateodata.
na, plus ca vezi eu tot la 2 zile ba fac mancare, ba curatenie, chestii de-astea de casa..care tre facute, ma enerveaza uneori, ma obosesc alte dati..si mi-ar placea sa le impart cu cineva, aka una buacta sot.
hai ca la curatenie o mai chem pe tanti asta, dar uite ca acu s-a nimerit ca n=-a mai venit de multicel si se simte/
la vara dc nu ma descurc, ma gandesc sa o chem sa ma ajute si la mancare. ca in august sunt acasa cu toti pe capu meu. si toti vor vrea mancare :):)
Paula
cu
Mihai 33+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 6+ de dans in burtica
eladea2005 spune:
hai Paula, ca te-am inteles...
stai linsitita...e normal sa mai rabufnim cateodata...ca vorba ta, nu putem fi doar lapte si miere...suntem oameni si noi cu nevoi si nervi...
mai ales in starea asta...![]()
cand am zis sa-i schimbam nu ma refeream la divort, ci la faptul ca obiceiurile lor, odata implantate in cipul din creierasul lor, nu mai pot fi schimbate...nu m-am facut bine inteleasa...![]()
mai fetelor, cu kilele relaxati-va...o sa scoata bebeii kilele alea din voi de nu va vedeti...
sanatosi sa fim...![]()
Andreea, Eric (9.12.2007) si
34+ cu bb Filip
bb Filip, noi te asteptam peste 3-4 saptamani...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
maurice spune:
racusor bravo pentru camera aproape gata, abia astept sa o vad! te admir pentru constiinciozitatea cu care faci listute, verificari
larissa - am admirat pozele de la botez,mi-a placut finutul si ce scump era in cadita verde!
crissy - multi ani inainte, sanatosi, mamaitei!
aelita pozele tale nu vor sa se deschida inca, dar nu ma las ![]()
26+
Alina2005 spune:
Sunteti fenomenale, burtici! Se vede ca majoritatea stati pe acasa acum, ba in patut, ba in concedii. Abia am reusit sa recuperez tot, bineinteles ca nu mi-a ramas mult in creieras, dar incercam.
Am vazut pozele cu Eric, tare dragalas mai e, mi-e asa drag de el, l-as pupici intruna.
Aelita, imi place mult camera, la fel si a lui Leti, paututul zici ca e din filme
Rodyka, sa stii ca am pus la favorite pozele din Gibraltar, m-au facut sa imi doresc sa ajung pe acolo, iar voi sunteti o familie foarte frumoasa
Ma bucur ca am citit si despre rasism, eu nu imi doream sa ajung in Spania, pt ca anul trecut am fost in Roma si tare urat s-au purtat italienii cu noi, inclusiv la hotel, unde stiau prea bine ca sotul e in delegatie la ambasada, ne vedeau tot violatori si cersetori. Si am crezut ca si in Spania trebuie sa fie la fel, din moment ce sunt foarte multi romani si acolo. Dar chiar ma bucur ca nu sunt asa, pe viitor poate ne planificam si noi o excursie pana acolo. Rodyka si Aelita, in ce zona stati, ca sa nu ajung degeaba pe acolo, sa ne vedem si noi la un cico![]()
Bamboletta, ti-am admirat si tie burtica
si pe printesa mica si dulce
Uff nici nu mai stiu acum pe cine am mai vazut, oricum, va admir pe toate, sunteti frumoase si sigur copilasii o sa va semene!
Mihaela,felicitari pt AMR! Ce repede trece timpul, nu? Chiar azi m-a sunat un fost coleg de munca sa ma intrebe ce fac si cand i-am zis ca am deja 8 luni, asa s-a mirat si mi-a zis ca deja de acum sunt un ou cu surprize
nebun mai e, m-a bufnit si rasul.
Carmen, asteptam vesti bune!
Racusor, ce bine ca ti-a trecut raceala. Si LA MULTI ANI! pt aniversarea voastra, multi multi ani inainte, fericiti!
LA MULTI ANI! si lui Andres, (cam tarziu, dar sper sa se accepte) si Sabrinei si..parca mai era cineva sau delirez?
Eu ma simt precum in jungla, vecinul are vreo 2 ciresi in curte si de frica sa nu ii manance graurii ciresele, si-a pus in functiune nu stiu ce aparat care scoate sunete de pauni, ca si cu usa inchisa se aud aia tipand
Pe mine asa ma binedispune vremea asta, ca imi vine sa plec la plimbare, i-am zis deja sotului ca as vrea sa ne mai ducem pe la vulcanii noroiosi si s-a si mirat, a zis ca asta era surpriza pe care voia sa mi-o faca azi sau joi, cand e mai liber. Asa ca joi ma plimb...abia astept!
Otilia,
ca te-ai gandit la mine!
Nu stiu daca v-am zis, eu nu mai iau tratament, decat vitamine si fier, am hotarat sa nu exagerez si sa patesc ca fata de care zicea Otilia. Bine, m-am hotarat de vreo sapt si ceva, iau numai daca fac mult efort, dar nu mai am deloc contractii, iar BH sunt f rare, numai daca stau cu burta in sus ma apuca, cand ma intorc, trece imediat. Sper sa pot sa nasc natural...
Hai ca iar v-am impuiat capul, eu nu intru mai mult timp, dar si cand intru, va scriu povesti.
Alina,
32+ cu
Aida Alexandra
Fetita mea
Alina2005 spune:
iar uitasem se schimb semnatura
nu-mi vine sa cred ca parca ieri scria 6+, 12+ iar acum 33+
mai e asa putin...
Alina,
33+ cu
Aida Alexandra
Fetita mea
racusor2010 spune:
Alina ce tare esti cu vecinul tau
bine ca nu se crede Tarzan si sa sara pe vreo liana cand vede dusmanul 

ma bucur ca te simti bine, uite acusica apare si bebe 
plimbarici
ce mai, boierie
doar ai grija ca drumul spre vulcanii noroiosi e cam accidentat 

Bulina
33+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

(13 iulie 2006)
...si o sa mai iau