Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (112)
Raspunsuri - Pagina 10
Victo spune:
michelle, eu de la sano voi lua. cel cu punga mov.
asteptati sa vedeti dc veti alapta sau nu si apoi luati sterilizator
ca o zi doua le puteti fierbe f frumos intr-o oala. pe mine nu ma deranjeaza ca li se schimba culoarea, prin fierbere.
sunt f scumpe sterilizatoarele, de ce sa dati bani degeaba? dc bb va fi fan san, nu va accepta niciun biberon, iar ce veti folosi pt apa ceai, cum ziceam le fierbi si gata.
eu si al prima sarcina am luat sterilizatorul ulterior
iar cu schimbatul tetinelor/biberoanelor eu sunt de parere ca trebuie schimbate relativ des, ceva in genul schimbatului periutei de dinti. asa si scrie parca pe tetine, ca se schimba la 3 luni.
bine eu oricum sunt mai exagerata cu igiena-dar am vazut ca mai sunt fete pe aici-
doar ce mi-am dezinfectat cu spirt wc-urile :):) ca si clantele si intrrupatoarele :)
Paula
cu
Mihai 33+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 6+ de dans in burtica
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo ma, cu betisoarele de urechi..orice orl-ist va va spune ca sunt total interzise. eu cat a fost micut faceam asa din vata cum sa zic..o faceam asa pe degete, cat sa se adune si sa intre la copil in ureche,un tampinas micut micut.. sa abosarba apa. betigase f tarziu am folosit si rar. andreea, am intels acu ce vroiai sa zici cu schimbatul sotilor. da cateodata imi vine sa o sun pe soacra sa o intreb de ce nu l-a pus nicodata sa faca nimic, sa am eu acu ce trage..asa ca mamelor de baieti, luati aminte! :) ma duc sa pozez si eu lucrusoarele lui bb strumf, sa fac inventarul..sa vad ce mai trebuie asa urgent urgent pt prima luna, ca apoi vad eu cat e el de gras si cumpar pe parcurs. Paula cu Mihai 33+ si Stefan (30 oct. 2007)AU MAI RAMAS 6+ de dans in burtica |
hihi...sunt total de acord cu tine..
si ref la betisoare(aveti grija fetelor, riscati sa impingeti ceara spre canal apoi trebuie desfundate urechile...o prietena de-a mea a patit-o cu baietelul ei)...
si ref. la sunat soacra...
cat despre tampoane, cum ziceam, sunt folositoare...e f aiurea sa te trezesti noaptea cu sutienul si bluza ude...sau chiar si ziua, daca te afli cine stie pe unde...
eu sa va spun drept, abia acum am cumparat un sterilizator electric de la o mamica..deci second hand...am dat pe el jumate pretul...si chiar nu ma deranjeaza...il spal, il dezinfectez, ce poate avea? nu merita sa iei unul nou, sunt f scumpe...auzeam ceva despre cele care se baga la microunde, ca n-ar fi recomandate...de-asta am ezitat sa iau din ala, desi sunt mai ieftine...
detergent, tot Sano sensitive folosesc...
Andreea, Eric (9.12.2007) si
34+ cu bb Filip
bb Filip, noi te asteptam peste 3-4 saptamani...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
racusor2010 spune:
paula, asa cu spirt ma gandesc sa ii zic si eu lu mama sa curete in ap nou...ca nu am incredere in femeia care face curat
iar eu, ioc acuma 
detergentul e ultrasensibil?
eu nu stiu daca sa iau dermalin (de la sensiblu) e special de bebei sau am auzit ca e unul la DM la Real lichid, ultrasensibil, fara miros....
din cate am inteles trebuie spalate hainutele si apoi mai programata inca o data masina doar la limpezire...
Bulina
33+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
Victo spune:
racusor..cu femeia ar fi tare bine dc ar sta un pic si cineva cu ea pe acolo. eu am reguli. cu anumite carpe se spala pe jos, cu altele mobila, cu altele la bucatarie, cu altele la wc..apoi totul la masina.
detergentul e special tp bbelusi.se pune f putin. eu dadeam si clatire suplimentara.
acu se incarca si pozele..
azi am fost mare forumista :)
gata , va las si pozele si ma duc la canapea.
http://family.webshots.com/photo/2476040190102838148rBeoRM
da chiar s-a dilit webshotsul asta ca nu mai pot redenumi poza, decat dc e denumita pe calc. ma ajuta careva?????
ultimele poze sunt recente, cu mine in sapt 33
Paula
cu
Mihai 33+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 6+ de dans in burtica
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 din cate am inteles trebuie spalate hainutele si apoi mai programata inca o data masina doar la limpezire... Bulina 33+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
sa-ti spun drept nu le limpezeam a doua oara...poate daca copilasul e f sensibil si predispus la alergii, eczeme, pete, etc. atunci ncesita o a doua clatire...vezi tu..

Andreea, Eric (9.12.2007) si
34+ cu bb Filip
bb Filip, noi te asteptam peste 3-4 saptamani...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
larissa_79 spune:
eu n-am avut nici tampoane din alea...de fapt am luat...ca deh era pe lista dar nu am folosit...nici sterlizator de nici o culoare nu am cumparat.
nici acum nu intentionez. 
ma duc ca a facut sotul snitele calde si ma cheama la masa...yami si apoi stau jum de ora in pat...ca de dimineata tot pe scaun sed ( bine cu o perna sub fund...ca boierul)
racusor, tare as mai vrea sa prind o odisee cu tine si sa iti vad lista atunci....
Larisa
31+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
tina_80 spune:
| citat din mesajul lui Victo michelle, eu de la sano voi lua. cel cu punga mov. asteptati sa vedeti dc veti alapta sau nu si apoi luati sterilizator ca o zi doua le puteti fierbe f frumos intr-o oala. pe mine nu ma deranjeaza ca li se schimba culoarea, prin fierbere. sunt f scumpe sterilizatoarele, de ce sa dati bani degeaba? dc bb va fi fan san, nu va accepta niciun biberon, iar ce veti folosi pt apa ceai, cum ziceam le fierbi si gata. eu si al prima sarcina am luat sterilizatorul ulterior iar cu schimbatul tetinelor/biberoanelor eu sunt de parere ca trebuie schimbate relativ des, ceva in genul schimbatului periutei de dinti. asa si scrie parca pe tetine, ca se schimba la 3 luni. bine eu oricum sunt mai exagerata cu igiena-dar am vazut ca mai sunt fete pe aici- doar ce mi-am dezinfectat cu spirt wc-urile :):) ca si clantele si intrrupatoarele :) Paula cu Mihai 33+ si Stefan (30 oct. 2007)AU MAI RAMAS 6+ de dans in burtica |
Hehehe! ca adevar graiesti!
Detergent, si eu tot de la sano iau, cu punga mov.
Sterilizator inca nu iau, sper sa am lapte si sa nu avem nevoie prea curand. Il luam cand nu o sa se mai sature din san...probabil dupa 5 luni, daca nu si mai bine. Dar pana atunci mai avem...
Tampoane de san, am sa-mi iau o cutie de la bella, sa o am in casa.(e 10 lei)...oricum tb sa le schimbam des, chair daca e o picatura pe el, cred ca e bine sa-l schimbi...mai ales pe caldurile ce vor urma sa vina.
tina
31+ cu
Tudor GabrielAMR 8+ si vine

Doamne ajuta!
racusor2010 spune:
pai o sa vina mama sa faca curat acolo...si eventual si femeia,..dar sub supravegherea lu mama ![]()
paula, ce dulce e baietelul tau 
si imi place cum ai pus patutul supraetajat in camera lor...
hainutele unde le-ai gasit?
am vazut ca ai si body-uri tip maiou cu nasturei de sus pana jos...
si ce burtica frumoasa 
sa ne mai pui poze....
ca eu de, bantui pe net toata ziua, mai pentru bebe, mai dupa masini de spalat, aragaz, mai fac training prin telefon cu back-upii mei
dar in curand la treaba mamico 
Bulina
33+ cu
poznas
tina_80 spune:
Victo, ce burtica frumoasa am vazut!

Imi place mult si camera copiilor, f frumos patul suspendat
tina
31+ cu
Tudor Gabriel
AMR 8+ si vine

Doamne ajuta!
racusor2010 spune:
larisa, pofta buna 
cred ca nu mai cumpar nimic
si carutul vreau sa il iau maro cu crem (daca iau inglesina) ca daca tot sunt asa rezistente cum am auzit sa ne ajunga si la bebe 2 ![]()
acum respect cu sfintenie listuta primita, ca orice mamica la prima sarcina ![]()
eu am mancat peste cu mamaliga, a venit mama 
Bulina
33+ cu
poznas