Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (112)
Raspunsuri - Pagina 15
ela_mm spune:
sotul meu era putintel dezamagit can a auzit prima oara ca are fata. ar fi vrut baietel, din acelasi motiv la care viseaza sotul tau, racusor: sa construiasca impreuna maachete de avioane, trenulete...ah, si sa mearga impreuna la pescuit intr-o buna zi, dar i-o dau pe Eva Maria.![]()
Ela
31+ cu
Eva Maria
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Drgaica, m-au terminat berbecul cu mielusei, superrrr ![]() Alina 30+ cu ![]() gargarita |
Taticu cu puii

Pe ala mare l-am cumparat anul trecut si dom cu el

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
27+ de
Tudor Sébastian si
Félix AlexandruAMR 9 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
bumblebee spune:
Eu de atatea perne in pat nici nu mai am loc de un pai
.
Lasa Dragaica, vin poznasii si iti rapesc toate jucarelele![]()
Alina
30+ cu 
gargarita
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 eva maria, ce nume frumos ![]() ![]() si eu daca aveam fetita ma gandeam sa ii spun Maria.. Dragaica nu la reclama la Dogde plangeai tu la inceput? ![]() ce imi place familia ta de oite ![]() eu vorbeam cu sotul aseara si nu stiu ce ziceam de spatiu in camera copilului, sa ii punem multe jucarii..si cica lasa, ca de asta ma ocup eu ![]() ![]() Bulina 33+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
Da la Dodge numai ca alta marca, aia utilitara , nu-mi mai adu aminte ca m-am facut destul de ras

eu am inceput deja sa caut ornamente, daca ar fi dupa capul mei le-aqs pune numai oite, milusei si berbecuti, le-a luat pijaalute cu oite

Graviduta fericita
27+ de
Tudor Sébastian si
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui ela_mm sotul meu era putintel dezamagit can a auzit prima oara ca are fata. ar fi vrut baietel, din acelasi motiv la care viseaza sotul tau, racusor: sa construiasca impreuna maachete de avioane, trenulete...ah, si sa mearga impreuna la pescuit intr-o buna zi, dar i-o dau pe Eva Maria. Ela 31+ cu Eva Maria |
ei.....al meu are 2 baieti si vrea o fata.......cine-i mai intelege

Graviduta fericita
27+ de
Tudor Sébastian si
ela_mm spune:
dragaica, majoritatea tatilor vor baieti (in special cei cu inclinatii tehnice si practice, ca se gandesc ca vor avea cu cine le impartasi)...dar sunt topiti dupa fetite. al tau e atipic...dar stii cum e: exceptia intareste regula.
Ela
31+ cu
Eva Maria
racusor2010 spune:
al mwu voia fata ca cica asa avea sanse sa ajunga bunic mai devreme ![]()
Bulina
33+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
lalala13 spune:
| citat din mesajul lui ela_mm sotul meu era putintel dezamagit can a auzit prima oara ca are fata. ar fi vrut baietel, din acelasi motiv la care viseaza sotul tau, racusor: sa construiasca impreuna maachete de avioane, trenulete...ah, si sa mearga impreuna la pescuit intr-o buna zi, dar i-o dau pe Eva Maria. Ela 31+ cu Eva Maria |
pai sa stii ca poate face asta cu fata lui..cumnatul meu numai de astea face cu nepoata-mea si e tare fericita..si are o groaza de masini, tractoare si alte alea..
----------------------------------------------
my somebody....

32+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
carla_2008 spune:
Buna fetelor,
nu am mai intrat ca merge netu f prost aici in spital.Acum mi-a adus sotul un alt stick.
Noi cu perfuzii,pastilute.Sper sa nu mai stau mult ca ma deprima spitalul asta.contractii mai sunt dar muuuuult mai rare.Se vede efectul tratamentului.
Citesc din urma si revin.
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
29+
Carla Maria si
Cristian Alexandru
AMR -8 saptamani
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
lalala13 spune:
michelle si al meu a avut 2 zile exact cum povestesti tu..am baut si cola si nimic si cand sa plec la spital ca ma panicasem a inceput sa dea ca lumea![]()
fetelor multumesc pentru urari
cine se duce la baby expo saptamana asta?
----------------------------------------------
my somebody.... 
32+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!