Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (112)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Otilia si eu l-am vazut, e bun tare de familie!! Am mai zis dar sa-l stapaniti sanatosi!!! Si daca vine si baiat ok de nu, e bine si cu fete iti spun eu ca suntem 3 surori!!!
Soacra-mea spre exemplu tre sa se uite la toate meciurile ca sa gaseasca subiecte de interes comun cu sotul, iar cu baieteii vezi tu de pe la 11 ani jumate cum vorbesti de par pe ici pe colo, de indragosteli, de lupte si alte cate si mai cate ca te jenezi tu, mamele de baietei mai mari pot confirma, nu e usor sa le mentii interesul! Ca ei vor deja sa stie la ce varsta pot avea playboy!!

Dragaica , iti multumesc de complimete, si ti le intorc, suntem un grup de fete aici tare muncitoare!!

Mirela cum sunt bbii? tu esti mai bine cu hiperstimularea>?

Carla cum mai merge tratamentul?

Felicitari fetelor care au primit vesti frumoase la echo!!

Eva, ce nume frumos, mie imi place semnificatia(viata), Larisa stiu cas tu nu esti cu deastea

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Mousel felicitari pt.printesica cuminte si sanatoasa.
Ramo frumos nume ati ales domnisoricii.Imi place cum suna.
Denisa ce faci iubita, cum esti?
Crissy o pup si o iubesc pe mamaita ta.La multi ani.

27 + cu

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

fetelor..noi va lasam.. ni somik...bb strumf da la mami in vezica..
ne punem sa ne odihnim..poop

27+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Fetelor se pare ca nu scapam de reducerea indemnizatiei, tocmai a declarat ministrul muncii pe realitatea ca maine se discuta reducerea indemnizatiei procentual deci nu ne plafoneaza la 600 ron

Andrei 11.02.2006 si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

[quote]citat din mesajul lui nela_didea

Mousel felicitari pt.printesica cuminte si sanatoasa.
Ramo frumos nume ati ales domnisoricii.Imi place cum suna.
Denisa ce faci iubita, cum esti?
Crissy o pup si o iubesc pe mamaita ta.La multi ani.

27 + cu
javascript:insertsmilie('')

Multumim mult,

Ramona 29+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Am venit!
Intalnirea a mers bine, si daca to do list si evaluarea merge bine as putea sa incep din august 5 zile pe luna si din decembrie putin mai mult!
Asta ar insemna ca din aug pana in dec din ungaria si pe urma sa fac 2 calatorii de cate 2 zile pe luna! Pachetul este foarte atractiv cu mult mai atractiv decat ce am in prezent si volumul de munca mai mic in faza initiala, creste dupa un an dar nu ajunge niciodata la cel de aici!
Sunt multumita cred ca am facut o impresie buna, m-au testat in 3 limbi, adica am vb cu unul dintre ei in italiana si franceza cu alti 2 in engleza,!E destul de complex, nu sunt de acord daca lucrez pt ei sa lucrez in continuare pt compania la care lucrez acum insa!

In rest, Racusor cumperi carutul meu maro cu crem, cred ca e cel mai sic!!!

Am si eu tampoane se sani, sa vad ce nevoie am de ele!!
In alta ordine, mi-a venit pachetul de la marc and spencer, ce bine am cheltuit banii aia, calitatea e deosebita mai buna ca jacadi la body-uri (7 lire 3 bucati) se inchid pe fata, camasile de alaptat nu mai vorbesc un bumbac atat de bun ca impachetata o tii in palma, de vara sa nu transpir ca porcul si frumoase tare!

Am votat, am vazut poze, frumoase, hmmm, si am uitat ce mai era, dar imi aduc eu aminte!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu

felicitari carmen ce bine ca se aranjeaza lucrurile...si cu Leti, si cu serviciul sa iti fie usor la inceput, sa ai timp cu Leti...

si bine ca a decurs totul bine, ca nu ai avut contractii si acum esti iar cumintica la pat..

mie mi-a placut mult culoarea aia de carut..si daca ne decidem la inglesina, asa vrem..si sotul a zis ca el ar lua maro sau crem, ca nnu vrea neaparat albastru

Bulina 33+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Carmen, felicitari pentru reusita!
Te admir in tot ceea ce faci!

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">30+ cu

AMR 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Carmen, felicitari! E placut sa mai auzi vesti placute despre job-uri, cariera

Tanti, no comment, ma simt atat de neputincioasa, e cea mai nasoala senzatie pe care o pot incerca (de a nu putea schimba ceva)

Drgaica, m-au terminat berbecul cu mielusei, superrrr

Alina 30+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Michelle si eu tot de la Sano voi lua detergentul, cica e foarte bun si am vazut ceva reclame, daca nu ma insel si la ceva balsam sensitive tot pentru bebelasi.
Victo ce bine iti seamana printisorul.
Ela frumos numele printesei...Eva Maria..foarte frumos.
Dragaica m-am indragostit de jucarelele tale.

27 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

eva maria, ce nume frumos

si eu daca aveam fetita ma gandeam sa ii spun Maria..

Dragaica nu la reclama la Dogde plangeai tu la inceput? sa o stapaniti sanatosi

ce imi place familia ta de oite

eu vorbeam cu sotul aseara si nu stiu ce ziceam de spatiu in camera copilului, sa ii punem multe jucarii..si cica lasa, ca de asta ma ocup eu iti dai seama ce nebunie o sa faca...deja viseaza la trenulete, avioane si tot felul de jocuri de construit

Bulina 33+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput