Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (112)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Nu am apucat sa citesc tot...dar voi recupera, declar si eu 8kg in plus!

pana la 5 august cand am programat cezariana mai am timp sa iau ...sper ca nu mai mult de 4-5 kg!

Din pacate sau fericire eu nu prea am pofta de mancare!

Anca +28s IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ela_mm
am zis ca data tot se inmultesc Mariile pe forumul nostru, ar fi cazul sa ne prezentam si noi: Eva Maria, matulica pusa la ingrasare fortata. si noi ne-am gandit de mult la acest nume. mi-e imi place antagonismul din el. una-i cu pacat, cealalta fara. asa va avea totul intr-un nume.

Ela 31+ cu Eva Maria

pentru tine ela si pentru fetita ta www.youtube.com/watch?v=-g1IqByfZ4I" target="_blank">Eva-Maria, sigur o sa-ti placa, e o varianta mai moderna a unei melodii de prin anii 70, eu daca nu aveam o Maria (Anca-Maria) sigur ii puneam acum numele asta Eva-Maria

carmen, felicitari ptr viitorul luminos!

carla, sa ne dai vesti cat mai bune

al meu sot si-a dorit de prima data fetita, spre disperarea tatalui si a socrului meu. eu mai am o sora, sotul tot o sora, sora-mea are o fetita de 1 an si 3 luni iar noi venim acum cu a doua!!! si acum tot fetita ne-am dorit, mie imi place mult sa le imbrac, sa la fac rochite, diverse coafuri, parca ar fi papusi ptr mine... iar sotul... daca l-ati fi vazut aseara... mie mi-au dat lacrimile... cum am ajuns foarte tarziu, am pus la somnic printesita si noi am mai intarziat putin in salon. a stat minute in sir cu pozele de la eco in mana si la un moment dat exclama: "e chiar frumoasa Isa! foarte frumoasa! uite, are buzele mele! o sa fie pupacioasa! si ce ochi areee..." iar eu am ramas muta! si eu sunt in al noualea cer, dar atata dragoste cata am simtit in glasul lui m-a coplesit. cred ca avea lacrimi in ochi ptr ca nu-si lua ochii de la poza. cu fiecare zi ce trece imi dau seama ce norocoasa sunt ca il am si ca suntem impreuna de atata timp (17 ani) dar parca ar fi de ieri... iar el zice ca norocosul e el. ooofff, am intrat in melancolii, nu stiu ce am azi. de fapt, abia m-am trezit ca m-am intins 5 minute in pat sa-i tin de urat sotiorului in pauza de amiaza , dar atata m-a dragalit ca am adormit si nici nu stiu cand a plecat...

32+ AMR 7+ [b Gibraltar
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001) album[/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

carmen, acum am citit din urma si am vazut ca si tie ti-a picat cu tronc eva. e simplu si are semnificatie pt oricine. ai dreptate, in ebraica "havva" insemna viata/datatoare de viata si chiar a fost folosit ca substantiv comun insemnand "femeie".

cum eu am asteptat mai multi ani pana la aceasta prima sarcina, am avut suficient timp sa ma hotarasc ce nume doresc la bb. daca era baietel era Mihai Maximilian.

Ela 31+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

rodyka, multam fain pt melodie.
cred ca i-a placut Evei mele, ca a ascultat-o linistita, iar ea e de obicei un mic varcolac in burtica (banuim ca de asta nici nu se ingrasa).
si sa stii ca m-a impresionat tare mult povestea ta cu tati si cu poza de la eco a Isei. sa va dea Dzeu cat mai multe astfel de momente.

Ela 31+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

gata..sunt back in pat. de dimineata am cam stat doar pe scaun...si am rezolvat ce era musai de pe scaun...acum o sa mai butonez si din pat chiar daca nu e foarte confortabil. m-am obisnuit.
carmen, felicitari...in ce domeniu e job-ul? ce o sa faci mai exact? daca nu e secret.Si eu probabil ca voi lucra din prima zi in care vin cu bebe acasa...ca sunt unele must-uri pe care doar eu le descurc. Dar nu imi pare rau....putina munca nu strica niciodata, uneori chiar relaxeaza. Hai ca m-ai tinut minte ca nu tin la semnificatia numelui ..doar cea ortodoxa, adica Sfantul Ocrotitor. In rest, orice rezonanta ma lasa rece.
dragaica, sa stii ca si noi ne gandim serios sa luam un dodge....dar achizitia si implicit decizia finala va fi la sfarsitul anului.
racusor, fi'mea are sute, kg de jucarii si nu se joaca cu mai nimic. Doar cu prostioare, puzzle, si carti. Am luat si bucatarie cu oale...daca stau eu cu ea...mai e cu cum mai e insa singura deloc. La garsoniera avem saci de jucariii... tre sa facem curat acolo si sa le donam. Citisem intr-un post ca vrei sa cumperi si hainute de 50 cm. De exemplu fi'mea a avut 52 cm la nastere....o sa ii fie mici din start.
Otilia, frumoasa masinuta...si sotul meu are o lista scurta....ca suntem in faza de analiza. Nu suntem decisi insa.
In alta ordine de idei mi-e dor de Ale...dar ei ii e bine acolo se joaca cu iepurasi, pisicute, puisori si alearga toata ziua prin curte...
Legat de barbati care vor fete...al meu e unul dintre ei. A tot sperat ca se inseala medicul si bebe2 e tot fata...acum vad ca s-a impacat cu ideea dar mai vrea inca 2 fete. Adevarul e si ca el si Alexia au o relatia speciala si el se ocupa foarte mult de ea.
astept sa vina sotul cu cirese si capsunici...

Larisa 31+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

racusor, fi'mea are sute, kg de jucarii si nu se joaca cu mai nimic. Doar cu prostioare, puzzle, si carti. Am luat si bucatarie cu oale...daca stau eu cu ea...mai e cu cum mai e insa singura deloc. La garsoniera avem saci de jucariii... tre sa facem curat acolo si sa le donam.

AMR 9 saptamani pana la

cata dreptate ai, larissa! noi in fiecare an continuam sa cumparam jucarii de ziua ei, de ziua copilului, de sf.Maria, de Craciun... care ne plac de fapt noua , ea se joaca o vreme cu ele dupa care la fiecare tura de curatenie, le punem in saci. iar inainte de Craciun multe dintre ele le donam la Crucea rosie... acum e adevarat ca nu mai vrea jucarii, zice ca e "mare", dar privind in urma si la cutiile care inca mai sunt sigilate cu banda adeziva, sunt ceva banuti acolo. nu-i nimik, vine "furtuna" a doua si oricum, a meritat ptr bucuria cu care deschidea cadourile si ptr privirea aia de ingeras...

32+ AMR 7+ [bGibraltar

Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001) albumul nostru[/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

racusor, fi'mea are sute, kg de jucarii si nu se joaca cu mai nimic. Doar cu prostioare, puzzle, si carti. Am luat si bucatarie cu oale...daca stau eu cu ea...mai e cu cum mai e insa singura deloc. La garsoniera avem saci de jucariii... tre sa facem curat acolo si sa le donam.

AMR 9 saptamani pana la

cata dreptate ai, larissa! noi in fiecare an continuam sa cumparam jucarii de ziua ei, de ziua copilului, de sf.Maria, de Craciun... care ne plac de fapt noua , ea se joaca o vreme cu ele dupa care la fiecare tura de curatenie, le punem in saci. iar inainte de Craciun multe dintre ele le donam la Crucea rosie... acum e adevarat ca nu mai vrea jucarii, zice ca e "mare", dar privind in urma si la cutiile care inca mai sunt sigilate cu banda adeziva, sunt ceva banuti acolo. nu-i nimik, vine "furtuna" a doua si oricum, a meritat ptr bucuria cu care deschidea cadourile si ptr privirea aia de ingeras...

32+ AMR 7+ www.animalut.net/user/anca-maria.html" target="_blank">catelusul printesitei are nevoie de voi..... Gibraltar
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001) albumul nostru

pe mine sotul cand vine cate o jucarie mare la usa...de obicei prin curierat...ma intreaba zambind..ce jucarie ti-ai mai cumparat? ( pentru mine adica...). Ale e super nerabdatoare sa desfaca, sa primeasca, asambleze, se joaca o zi...maxim 2 dupa care le abandoneaza definitiv...asa ca mai bine as inchiria jucarii de undeva As iesi mult mai ieftin...
Eu am zis ca la bebe 2 gata...nu mai cumpar nimic...sa ii ia sotul masinute si ce stie...ca eu m-am saturat sa caut si sa cumpar jucarii minunate, scumpe si apoi abandonate.

AMR 9 saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

carmen, felicitari!!!! esti o adevarata profesionista inteleg...bafta multa! da chiar, in ce domeniu lucrezi? ne-ai facut curioase...

rodica, ce dragut sotiorul tau...e bine ca va iubiti atat de mult dupa atatia ani...

si noi avem o gramada de jucairi, impartite si la noi si la ambele perechi de bunici, dar cu toate astea cand mergem la magazin (sau 'hoping' cum zice Eric) ii trebuie macar o masinuta mica... ma bucur ca o sa avem inca un baiat, ca jucarii nu mai cumpar... zic io acuma...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 34+ cu bb Filip

bb Filip, noi te asteptam peste 3-4 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Dragaica m-ai intrebat de contractii.le am fff dese.La 15 min iar,si dureroase si nedureroase.E horror.Pe langa asta bebeii joaca fotbal,box si danseaza intr-o veselie azi!!!pt asta sunt fericcita!!!
la eco totul e ok,au BPD 7.8 si 7.6,25 si 26 cm circumferinta abdominala,circulatia in creier e ff buna,la fel si inimioarele,IR bune,nu le mai retin,col inchis si crescut cu 1 cm,iar greutatea mi se pare super ok,nu?1500gr si tinand cont ca sunt 2!!
Doar contractiile astea bata-le vina ne incurca!!!
am terminat perfuzia.10 ore a durat
Tu cum stai cu contractiile?

Sheri nu mi-ai raspuns.tu ai contractii?

Carmen ff frumos patutul si tapetul.E crem lenjeria sau alba?
Felicitari pt vestile bune cu intalnirea.

vorbeati de kg: eu am 14+,cred ca 15 chiar si pun mai mult de 500/gr/sapt.In ritmul asta ajung la peste 20kg

Racusor tu nu te plange de kg ca nu se vad deloc.Sotul tau glumea cred la faza cu boierul

mai citesc si mai revin

Ariana esti o femeie puternica.Important e bebe acum.Iar daca sotul si acum mai calca stramb......no commment

Adriana ma bucur ca esti mai bine macar pt bebelina.numai tu stii ce e in sufletul tau.

Mycya drum bun!

Btz tu unde pleci mama ca am pierdut firul.

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
29+ Carla Maria si Cristian Alexandru

AMR -8 saptamani

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Dragaica m-ai intrebat de contractii.le am fff dese.La 15 min iar,si dureroase si nedureroase.E horror.Pe langa asta bebeii joaca fotbal,box si danseaza intr-o veselie azi!!!pt asta sunt fericcita!!!
la eco totul e ok,au BPD 7.8 si 7.6,25 si 26 cm circumferinta abdominala,circulatia in creier e ff buna,la fel si inimioarele,IR bune,nu le mai retin,col inchis si crescut cu 1 cm,iar greutatea mi se pare super ok,nu?1500gr si tinand cont ca sunt 2!!
Doar contractiile astea bata-le vina ne incurca!!!
am terminat perfuzia.10 ore a durat
Tu cum stai cu contractiile?

AMR -8 saptamani

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Am destule, mai nou le am si noaptea.
Cum sunt alea dureroase, unde te doare???
La mine cand incepe o contractie am palpitatii puternice si ma simt rau in tot corpul, parca-mi taie respiratia

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 27+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 9 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput