*LMA Poznazi smecherasi de mai-iunie 2004! (13) *
Raspunsuri - Pagina 6
monet spune:
laureta, of, si biancu cu febra acuma? lasa, ca trece.... si io m-am trezit cu un git zgiriat pe interior, sper sa nu tina....
nicoleta, ce faine cintece or cintat bia si colegii ei la serbare! o lume minunata.... ca mi-l aduc aminte pe mihai constantinescu.... ce vremuri... lia si colegii ei or cintat "we are the world/we are the children" si, pe melodia lui "new york-new york", or pus cuvintele "first grade-first grade" si or dansat-o gen liza minelli. or avut un mic montaj video cu fiecare copil cite doua poze: una recenta, surpriza facuta la scoala zilele astea si una de cind erau in scutece. sa fi auzit "ooooohhh"-urile si "ahhhhh"-urile din audienta
lia o primit un trandafir roz de la sora-sa, cu drag si un lantisor cu un pestisor, de la bunici.
toate s-or terminat tirziu aseara, as aca am venit obositi acasa. io am ajuns sa ma culc numa' pe la 2 noaptea....... (casc.....)
nicoleta, da, nu te gindi la nimic. du-o la control la ochi. desi foarte posibil sa nu fie absolut nimica. maya zice "i have a headache" cind vrea sa fie liniste in jurul ei; un fel de-a "pacali" lumea ca sa-si aiba felul ei
va pup! duc fetele la scoala. miine-i ultima zi.
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Montessori-Blue"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
Laurina spune:
LA MULTI ANI IUNSTIN!!! Sa fii sanatos copilas dragalas cu ochii azurii:) Carmen ce mai faceti?
LA MULTI ANI DARIUS!!! Sa ne traiesti frumusete rara!!!
Va pup cu drag, maine plecam intr-o minivacanta la mare:))
Uau abia astept
monet spune:
laurina! distractie cita incape, soare si cer senin la mareeeeeeeeeee!!!!
"Montessori-Blue"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
monet spune:
brusc si dintr-o data, am primit o invitatie la un interviu miine dupa-masa. nu c-ar fi cine stie ce job, asa ca nu m-agit cu totul.... da' tineti-mi pumnii
"Montessori-Blue"
tnicoleta spune:
Buna fetele
Laurina Distractie placuta la mare. Sa aveti parte de soare si apa calda.
Monet Tinem pumnii. Succes la interviu.
Control la ochi am facut. A avut probleme cu cifra 8 de pe ultimul rand. Mi-a explicat ca ochiul copiilor panala 9 ani se tot dezvolta si pot aparea unele diferente de perceptii ale luminii, sau cam asa ceva. I-a recomandat ochelari +0,50 la ochiul stang si +0,25 la dreptul, timp de 3 luni. Apoi mergem iar la control. Azi luam ochelarii, Bia abia asteapta sa ii poarte.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
albinutza spune:
Monet, bafta la interviu, iti tin pumnii .
astazi la ora 4 cosmin are serbare, si gata, termina si cu grupa mare. raluca are si ea vineri festivitatea de incheiere a anului scolar, asa ca toata lumea asteapta vacanta.
pupici
bertha spune:
Dragele mele, ma multumesc din suflet pt urarile voastre! Si noi va dorim tuturor sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!
Noi am petrecut binisor. Zic binisor si nu f bine, pt ca ne-a facut baiatul un cadou neasteptat, un virus urat care ne-a pus pe toti 4 pe antibiotic. Si noi astia mari am suferit cot la cot cu prichindeii. Partea proasta e ca am avut musafiri si i-am imbolnavit si pe ei, nepotu-meu avea aseara 39 de grade. Acum suntem mai bine, dar tot mai tragem. Eu sunt ragusita rau de cateva zile, se bucura baietii ca nu mai am voce sa-i cical.
Ieri am fost la gradi si i-am dus tort, l-au sarbatorit copiii acolo, i-au cantat si era f emotionat. Nu-mi vine sa cred ca au trecut 6 ani, pe de o parte parca acum era bebelus, pe de ala parte, parca il avem de-o viata.
Azi are serbare, mergem cu mic cu mare sa-l sustinem.
Matzoiaca e tot mofturoasa. Cand e in toane bune si-i place mancarea (adica atunci cand are pilaf sau orez+mar copt) mananca singura-singurica un castronel. Asa de drag mi-e de ea cand o vad ce bine se descurca ea cu lingurita..frate-su a fost mult mai lenes si cred ca de-aia ma entuziasmeaza ea.
Monet, bafta la interviu!
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
monet spune:
la multi ani, inisa!!
"Montessori-Blue"
tnicoleta spune:
LA MULTI ANI! INISA Sa ai parte de o copilarie fericita!
Laureta Cum se simt fetele? si distractie placuta.
Pentru Bia azi e ultima zi de gradinita. Duminica pleaca la tara. O sa fie casa pustie fara ea.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
monet spune:
nicoleta, lasa, ca o sa se simta minunat bia la tara, vacanta de vara, nimic nu se compara
iar tu, o sa te relaxezi, vezi-ti de-ale tale
pisicile iara mi-or vomitat prin casa, asa ca string..... fetele mi-s la ai mei, or ramas de ieri, cind am fost la bazin acolo. am un student care vine la ora de mate de la 11am la 1pm. dup-aia merg cu fetele sa le cumparam alor mei masina de spalat si masina de uscat haine. asta o sa fie cadoul nostru de casa noua.
o vreme faina de tot afara...... nu stiu ce facem miine si poimiine, poate ceva beach..... mmmm, da.....
pup si un weekend bun va doresc!
"Montessori-Blue"