*LMA Poznazi smecherasi de mai-iunie 2004! (13) *

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La multi ani copilasilor

Rares
Catalin Andrei
Vladimir Ioan

tnicoleta vreau si io casa pustie macar cateva ore( ce mama denaturata is )

monet daaa plajaaa, ce fain

bertha cum sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

la multi ani, cata!
la multi ani, cristina!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"Montessori-Blue"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

la multi ani, eric!
carmen, sa-ti traiasca baiatul, sanatos si plin de iubire

"Montessori-Blue"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Multumim mult pentru urari. La multi ani si celorlalti copilasi! Sa fie sanatosi si fericiti.
noi am terminat scoala sigradinita si am fugit 4 zile la tara ("tara" mea e in cOvasna). A fost tare tare bine. L-am serbat pe Cata in curte, printre flori si cu vreo 9 iepurasi care nu aveau decat 2 saptamani (ii scoteam pe rand din cusca ca sa nu fuga si noi sa ne rostogolim dupa ei). o sa incerc sa pun poze dar nu stiu ce fac cu timpul ca nu mai reusesc nimic. si acum ca e vacanta ii mai am si pe amandoi pe cap. Azi l-am tarait pe Cata dupa mine la birou. I-a placut dar nu cred ca o sa poata devenii obicei.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Mona, multumim mult. Pupici la toate fetele frumase!
LA MULTI ANI si din partea noastra copiilor sarbatoriti. Sa fie sanatosi si fericiti, sa va aduca numai bucurii.
Eu din pacate nu mai am acces la internet la servici, iar acasa nu prea mai am timp, asa ca intru mult mai rar.
Abia astept vacanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

la multi ani, cata!
la multi ani, cristina!
la multi ani, eric!
la multi ani, victor!
la multi ani, thomas!
la multi ani, maria!

Mergi la inceput

la multi ani, tommy!

"Montessori-Blue"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani, Inisa!

La multi ani, Rares!

La multi ani, Catalin!

La multi ani, Cristina!

La multi ani, Eric!

La multi ani, Victor!

La multi ani, Thomas!

La multi ani, Maria!

Scuze pt intarziere. Va pupam pe toti si va dorim sa cresteti mari si sa fiti sanatosi si plini de noroc.

De cand cu vacanta stau din ce in ce mai prost cu timpul. Ambii stau numai lipiti de mine, parca-s unsa cu miere.
Vineri plecam la mare pt 2 zile, sper sa fie vremea buna si sa tragem o baie epocala, ca tare ne e dor de-o balaceala.

Va pupam!

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria11maria spune:

dragele mele,
va vizitam si noi de la o alta odisee. mai avem pana sa ne gandim la scoala sau vacante. avem doar 5 luni si va invitam, daca va place de noi, sa ne votati aici
http://romtelecom.desprecopii.com/index.php/item/index/101#

va multumim!

ps- mami spune ca daca adun multe voturi ma lasa sa stric un tort mai mare ca asta din poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani, Cristina! Sa fii iubita si sanatoasa!

Laureta, am uitat sa-ti raspund aseara, scuze. Toti suntem bine, cu exceptia piticei care tot tuseste si tot cu nasul curgator e. Azi am fost iar la dr, mi-a zis sa continuam cu antitusive pana se rezolva. Voi ce mai faceti? Cum mai doarme Bianca?

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput