pufuleti pufosi de ian-feb 2010 (67)
Raspunsuri - Pagina 4
plateea spune:
catalutza... eram martira daca reuseam pana la capat. asa... imi recunosc rusinea... m-am cam saturat de stors... cu LP e mai usor...
acum suntem cam jumi juma. ma storc doar de 2 ori pe zi, si... lenea e mare.
sa imi fie rusine! iau galafor, tarate, dar... fara convingere. si fara stors sistematic, se duce LM pe apa sambetei.
I will survive...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
al3csa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea iara vorbesc de una singura ca televizorul? al3csa... hai, mama, macar tu sa-mi tii companie. pustiul doarme de la 6 jumate, a mancat prin somn, clar ca-si face deja somnul de noapte. pana maine la 6... ne vedem prin somn. soacra s-a ofticat ca nu ii mai facem baie... maine avem vaccin... oare nu ii face vaccinul daca nu e imbaiat?? hmmm... aaa... lorex, ramasei datoare la tine, cum am ajuns la milumil... voi spuneati aptamil. dr pediatra a zis milumil. am ajuns la auchan. aptamil cutie doar mare, 50 lei, milumil cutie mica de 300 g, 14 lei. nu eram convinsa ca vreau sa schimb, l-am luat asa, mai mult ca sa fie. intre timp, am incercat. vad ca il papa... si daca tot l-am inceput, nu-l mai trec inapoi pe altceva. ramanem asa. ce sa fac? sa-l bat? io-s de batut, ca n-am destul LM... el saracul... baga la ghiozdan tot ce pun eu in bibe... I will survive... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
Aici sunt
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
mariucasara spune:
La noi se dizolva f bine. O fi din cauza biberonului. Eu foloseam mai mult bibe de sticla. Apa calduta (putin mai calda decat temperatura camerei).
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
catalutza81 spune:
Plateea, noi facem secs de fiecare data cand apucam, de ex azi noapte si azi deci 2 ture nu stam chiar rau da nu mai e la fel de des ca inainte...mai degraba de la oboseala ca timp cred ca e ca asta mica adoarme pe la 8-8.30 si apoi mai se trezeste 1-2 depinde...
elena_iulia spune:
vad ca iar vorbiti de lucruri sfinte .... auzi la ea siecs juma' de noapte (si partea cu mufatul cate 30 min la o ora unde ramane?)
Vreau si eu noua parola daca se poate
Elena de printisor Iustin Gabriel
al3csa spune:
Ratusca vroiam sa-ti spun ca am incercat metoda ta .. si da merge sa pape mai mult la 4 ore .. dar tot cu un maaare scandal .. Nu stiu ce naiba sa mai fac cu el .. Imi vine sa mananc eu in locul lui si sa se faca el maare .. In rest arata f bine .. e f activ .. radem glumim .. dar cand e vb de papa e jale .. Daca ii dau suc e o mai mare placerea sa pape .. daca e lapte urlaaa !!!!
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
plateea spune:
tot de sticla am. da poate e prea rece apa... mc oricum!
oricum, merg intr-o cada cu apa sa uit de mine. daca tot absente sunteti, va scad nota la purtare...
I will survive...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
al3csa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elena_iulia vad ca iar vorbiti de lucruri sfinte .... auzi la ea siecs juma' de noapte (si partea cu mufatul cate 30 min la o ora unde ramane?) Vreau si eu noua parola daca se poate Elena de printisor Iustin Gabriel |
Ai PM!
elena_iulia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui al3csa
Ai PM! de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! PozePoze noiPovestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
multumesc
Elena de printisor Iustin Gabriel
mariucasara spune:
Plateea tu esti de admirat. Eu am rezistat 2 luni cu mulsul si gata, renunt. Ma mai mulg 1 data pe zi si scot cam 30-40 ml dar nu mai pot. Tu ai reusit 4 luni
in medie cam de 2 ori pe sapt...uneori mai des, alteori mai rar...
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)