pufuleti pufosi de ian-feb 2010 (67)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Noi acum ne-am intors de pe coclauri, de la tara, unde fii-mea a mare a alergat doi boboci de rata prin toata curtea, a privit de la distanta cu mult respect amestecat cu teama vreo doua bibilici, s-a strambat nevrand sa manance niste cirese abia parguite (dar f bune) direct din pom, pe scurt una peste alta s-a distrat grozav. Irina a fost cumintica, a stat in caruciorul ei afara in curte cam toata ziua, a supt constiincioasa cam la 2-3 ore, a impartit zambete si gangureli tuturor si a tras portia regulamentara de urlete pe drumul de intoarcere, in masina. Mama lor (adica io ), n-a citit nimic, dar nimic din urma, in schimb a mancat vreo 10-15 cirese de care va povesteam mai sus (tot asa, direct din pom, cu praf pe ele) si vreo 2 capsuni (stiu, sunt alergene, sper sa nu pateasca nimic Irina, dar n-am rezistat, n-am mai mancat capsuni de cativa ani...).

In alta ordine de idei am cantarit-o pe Irina si are 4,720 kg, a luat 180 gr numai saptamana trecuta! Poate voua o sa vi se para putin, dar credeti-ma ca e super bine. LP o sa-i bag dupa ce face 4 luni, iar cereale o sa incep sa-i dau dupa 4 luni jumate, spre 5. Ma rog, asta-i ce-mi doresc eu, sa vedem ce parere o sa aiba Stanciu de chestia asta. Nu stiu daca o sa reusesc sa recuperez in seara asta, in cel mai rau caz ne mai "auzim" maine. Va

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

FELICITARI! BRAVO, CHIAR MA BUCUR!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

saru mana!

pt Plateea, Lorex, mariucasara, ruxita

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui sagetutza

btw:
SALUTARE!!

si am cerut si eu noile parole, sau m-ati dat afara din gasca?

ai PM

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

ruxita... RESPECT!
JOS PALARIA!
in cap 64 ai pus punctul pe I!!!!

ai nu mare ci FOARTE MARE dreptate!
acelasi lucru il patesc si eu... din pacate!

te rog eu, da-i un pupic fetitei tale din partea mea pentru nota de 7 si inca unul pt incurajare. si bag-o in ceva moale pe tampita aia de dr...

ESTI O SUPER MAMA!

I will survive...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

in loc de 1001 de nopti, pe mine trebuie sa ma cheme 1001 intrebari...

cum va convingeti voi copiii sa stea in scoica? am facut greseala sa-l mai tin in brate in masina, iar acum urlaaaaaa... de transpira tot. se opreste numai cand il iau in brate. solutii, pls....

I will survive...

Mergi la inceput

iara vorbesc de una singura ca televizorul?
al3csa... hai, mama, macar tu sa-mi tii companie.

pustiul doarme de la 6 jumate, a mancat prin somn, clar ca-si face deja somnul de noapte. pana maine la 6... ne vedem prin somn. soacra s-a ofticat ca nu ii mai facem baie...
maine avem vaccin...
oare nu ii face vaccinul daca nu e imbaiat?? hmmm...

aaa... lorex, ramasei datoare la tine, cum am ajuns la milumil...
voi spuneati aptamil. dr pediatra a zis milumil. am ajuns la auchan. aptamil cutie doar mare, 50 lei, milumil cutie mica de 300 g, 14 lei. nu eram convinsa ca vreau sa schimb, l-am luat asa, mai mult ca sa fie. intre timp, am incercat. vad ca il papa... si daca tot l-am inceput, nu-l mai trec inapoi pe altceva. ramanem asa. ce sa fac? sa-l bat? io-s de batut, ca n-am destul LM... el saracul... baga la ghiozdan tot ce pun eu in bibe...

I will survive...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

in loc de 1001 de nopti, pe mine trebuie sa ma cheme 1001 intrebari...

cum va convingeti voi copiii sa stea in scoica? am facut greseala sa-l mai tin in brate in masina, iar acum urlaaaaaa... de transpira tot. se opreste numai cand il iau in brate. solutii, pls....

I will survive...

Si eu patesc la fel, din cauza asta am fost nevoieti sa ii luam scaun de masina din ala care merge pana la 18 kg. Arata super fain, doar ca nu l-am incercat inca, pt ca nu am avut iesiri We viitor plecam la mare si atunci o sa vedem cum e cu noul scaun. In casa nu a protestat, ba chiar a parut ca se simte bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

iara vorbesc de una singura ca televizorul?
al3csa... hai, mama, macar tu sa-mi tii companie.

pustiul doarme de la 6 jumate, a mancat prin somn, clar ca-si face deja somnul de noapte. pana maine la 6... ne vedem prin somn. soacra s-a ofticat ca nu ii mai facem baie...
maine avem vaccin...
oare nu ii face vaccinul daca nu e imbaiat?? hmmm...

aaa... lorex, ramasei datoare la tine, cum am ajuns la milumil...
voi spuneati aptamil. dr pediatra a zis milumil. am ajuns la auchan. aptamil cutie doar mare, 50 lei, milumil cutie mica de 300 g, 14 lei. nu eram convinsa ca vreau sa schimb, l-am luat asa, mai mult ca sa fie. intre timp, am incercat. vad ca il papa... si daca tot l-am inceput, nu-l mai trec inapoi pe altceva. ramanem asa. ce sa fac? sa-l bat? io-s de batut, ca n-am destul LM... el saracul... baga la ghiozdan tot ce pun eu in bibe...

I will survive...

Milumil e f. bun. E facut tot de Milupa ca si Aptamilul. Sebi la inceput Milumil a baut si a luat f. bine in greutate si ii placea mult. Noi am trecut Aptamil din cauza constipatiei si Sebi nu e char incantat.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

vad ca stati dupa cortina...
atunci, din seria 1001 de intrebari..

voi cat de des reuiti sa faceti siecs?

daca nici la intrebarea asta nu-mi raspundeti... imi iau jucariile si trec si io dua cortina...

nikole, alexutzzza, cris.m, cris.d, MS, MP, lorex, ayanna, evyme, sagetutza, lucia, elena, ruxita, catalutza, oani, bea, satlica, danasor, al3csa, micky, roxy, xela, larisel, andrelina, decenuela, miremia, baly, haircut, bububu, si restul listei... hai, fetele... daca nu aveti alte raspunsuri la cele 1000 de intrebari ale mele, macar la a 1001-a sa iesiti in fata...

oare ce mai face david de lalitica?

I will survive...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Si normal sunt o mare vaca! Nici tu buna seara

Plateea, e asa bine sa te mai vedem pe aici! NU esti tu de vina cu LM, ba esti un fel de martira ca ai rezistat atata!Btw, nici noi nu am facut ieri baie ca am fost la nasi a adormit acolo si nu am mai trezit-o sa ii facem baie...

Nik0le 180 gr e super bine, eu stiu!!!! Felicitari din suflet. Stii ca Irina mea a tot tinut-o la limita de jos primele trei luni. In a patra acum, deja a luat 400 gr in 2 sapt...cred ca de abia acum incepe sa se umfle si ea .

Noi am avut o noua seara plina de urlete...Dar a fost mama la mine si a stat ea de serviciu .

Mergi la inceput

catalutza... pls... sa vii cu un feedback, poate reusesc si io sa-mi tintuiesc copilul, am u stres cu plimatul cu masina cu copil in brate.

MS... te-am prins... zi repede... si la tine milumil ramanea... pe bibe? asa, ceva ca gelatina? io-s nitel duda... iar soata... se scarpina in cap. ce gresim?

I will survive...

Mergi la inceput