pufuleti pufosi de ian-feb 2010 (67)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Ratusca vroiam sa-ti spun ca am incercat metoda ta .. si da merge sa pape mai mult la 4 ore .. dar tot cu un maaare scandal .. Nu stiu ce naiba sa mai fac cu el .. Imi vine sa mananc eu in locul lui si sa se faca el maare .. In rest arata f bine .. e f activ .. radem glumim .. dar cand e vb de papa e jale .. Daca ii dau suc e o mai mare placerea sa pape .. daca e lapte urlaaa !!!!

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Nici Irina nu mananca sau asa mi se pare mie ca am sanii plini mereu si mai mult de 5 min nu mai mananca...e drept ca la 2-3 ore cam asa. Dar ia ff bine in greutate in ultima vreme asa ca nu mai plans, e vioaie, activa. Eu zic sa nu te mai stresezi...si ca sa te linistesc un pic, incearca sa iti raspunzi la urmatoarea intrebare: tie ti-ar placea sa iti indese cineva mancare pe gat cand tie nu iti este foame?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Eu pot sa spun ca la mine sexul e cam la fel ca intainte .. adica in fiecare seara cu mici exceptii .. dar numai dureaza ca alta data "juma' de noapte" .. doar un pic ca sa nu uitam cum e

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Citat:

Ratusca vroiam sa-ti spun ca am incercat metoda ta .. si da merge sa pape mai mult la 4 ore .. dar tot cu un maaare scandal .. Nu stiu ce naiba sa mai fac cu el .. Imi vine sa mananc eu in locul lui si sa se faca el maare .. In rest arata f bine .. e f activ .. radem glumim .. dar cand e vb de papa e jale .. Daca ii dau suc e o mai mare placerea sa pape .. daca e lapte urlaaa !!!!

Nici Irina nu mananca sau asa mi se pare mie ca am sanii plini mereu si mai mult de 5 min nu mai mananca...e drept ca la 2-3 ore cam asa. Dar ia ff bine in greutate in ultima vreme asa ca nu mai plans, e vioaie, activa. Eu zic sa nu te mai stresezi...si ca sa te linistesc un pic, incearca sa iti raspunzi la urmatoarea intrebare: tie ti-ar placea sa iti indese cineva mancare pe gat cand tie nu iti este foame?

Catalutza mami de Irina

nuuu .. pai la asta ma gandesc mereu . Si culme ia destul de bn in greutate .. miercuri mai mergem la cantarit sa vedem .. Si culmea ca numai ziua imi face asa .. noatea papa mult mai bine .. si inca nu si-a scos mesele de noapte .. tot 3 are .. uneori ma gandesc ca de aia si ia in greutate ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Citat:

nuuu .. pai la asta ma gandesc mereu . Si culme ia destul de bn in greutate .. miercuri mai mergem la cantarit sa vedem .. Si culmea ca numai ziua imi face asa .. noatea papa mult mai bine .. si inca nu si-a scos mesele de noapte .. tot 3 are .. uneori ma gandesc ca de aia si ia in greutate ..

Pai nici Irina nu si-a scos mesele de noapte. Are 3-4 deci....nu mai stiu cine zicea ca bbii isi iau 1/3 din necesarul zilnic. Poate ai nostri nu sunt inca pregatiti sa doarma toata noaptea fara sa tzoscaie la tztz/bibe...si Irina mananca mult mai bine noaptea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Salutare mai gagici...
...noi iar abia ne-am strans in casa...am fost plecati de dimineata prin oras la plimbarica, apoi am venit acasa cu niste prieteni si am pus-o de-un gratarel in curte...si ne-am cam intins.
Din ciclul 'dus scotian': uan calda, una rece - fii-mea a fost cam agitata acum dupa amiaza...numai cu ea mufata am stat. Nush...ori o doare burtica ori o mananca gingiile, ori amandoua odata...ca atata s-a mai frichinit si si-a mai mancat degetele, patura si tot ce prindea si era nervoasa foc de nu mai stiam cum s-o calmez. Mi-a facut tzitzile franjuri...le molfaie si le intinde mai ceva ca pe Sugus. Deh, ieri am laudat-o! M-am grabit cu veselia...Mi se rupe inima cand vad ca ceva o deranjeaza si eu nu-mi dau seama ce...si parca cu incercarile mele de a o calma mai tare o enervez. Pe tati nu l-am lasat azi sa ne ajute cu bb pt ca el a servit cu baietii un pahar (doua, trei) si n-am vrut s-o 'abureasca' si pe fii-mea.
Acum s-a linistit si a adormit...cred ca o sa ma trezeasca cel putin o data in noaptea asta pentru ca a adormit mai devreme decat de obicei si e posibil sa i se faca foame la un moment dat.

Acum ma bag sa citesc din urma...
Revin...

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Am auzit ca ambele variante sunt ok. Eu ii voi da cate o leguma dar nu ii dau doar zeama ci ii voi face un piure subtire.
Telina nu e indicata acum. E ultima leguma care se introduce pentru ca are un potential alergogen mai mare.
Ordinea in care introducem noi legumele va fii morcov, pastranac, radacina de patrunjel, dovlecel, ceapa, cartof, ardei gras, telina.

La pastarnac, patrunjel si ceapa cum faci? Ca eu-s nedumerita si tre sa ma lamuresc ca altfel nu stiu ce sa-mi notez in caietel... II dai piure de pastarnac??? apoi de radacina de patrunjel...asa simpla? si ceapa cum i-o dai??? la morcov si cartofi inteleg, mi se pare simplu...dar cu celelalte????
Expliciteaza-mi si mie te rooooog cum faci... ca ideea per asnsamblu am inteles-o, dar la detalii m-am impotmolit rau de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

da, am retinut...
MS si catalutza mai rarut ca-i mai ragut, cu al3csa nu mai stau de vb... APROAPE IN FIECARE SEARA???? nici buna seara nu-ti mai arunc...
ayanna... sorry de biata papusica... nu e vina ei. e micuta, ce pretentii ai?

pastaia a sarit baia lui, o sar si io pe-a mea, si ma bag in pat.

MS... io azi, de ex, 2 mulsuri, 410 ml... si mi-e o rusine... de nu mai pot. sunt convinsa ca daca as munci si as da la pompa la 2 ore, as putea si mai mult. nici nu mai povestesc, ca ajung in butoi...

maine e zi de vacin... vai noua!

cu alte cuvinte...
va si va urez N B fluturelele mele, oriunde v-ati afla!

I will survive...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Eu i-am atarnat jucarii zornaitoare dintr-un carusel de o scoica si se juca cu ele. Nu stiu cat de valabila e treba in timul mersului, eu nu am folosit scoica decat in casa. dacia noastra nu permite pus scoica in masina.

Citat:
citat din mesajul lui plateea

in loc de 1001 de nopti, pe mine trebuie sa ma cheme 1001 intrebari...

cum va convingeti voi copiii sa stea in scoica? am facut greseala sa-l mai tin in brate in masina, iar acum urlaaaaaa... de transpira tot. se opreste numai cand il iau in brate. solutii, pls....

I will survive...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Am auzit ca ambele variante sunt ok. Eu ii voi da cate o leguma dar nu ii dau doar zeama ci ii voi face un piure subtire.
Telina nu e indicata acum. E ultima leguma care se introduce pentru ca are un potential alergogen mai mare.
Ordinea in care introducem noi legumele va fii morcov, pastranac, radacina de patrunjel, dovlecel, ceapa, cartof, ardei gras, telina.

La pastarnac, patrunjel si ceapa cum faci? Ca eu-s nedumerita si tre sa ma lamuresc ca altfel nu stiu ce sa-mi notez in caietel... II dai piure de pastarnac??? apoi de radacina de patrunjel...asa simpla? si ceapa cum i-o dai??? la morcov si cartofi inteleg, mi se pare simplu...dar cu celelalte????
Expliciteaza-mi si mie te rooooog cum faci... ca ideea per asnsamblu am inteles-o, dar la detalii m-am impotmolit rau de tot.

io cred asa: ca incepi cu supa de morcov, a asimilat bine morcovul, adaugi data viitoare la morcov pastarnac, 2 zile ii dai supa numai cu aceste ingrediente, apoi la aceste 2 adaugi si al treilea samd, in proportii inegale evident, morcovul va fi baza, ceapa 2-3 foite, dovlecel o jumatate ... cam cum ai face o supa pentru oameni mari, nu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Ana.G, sa ne mai pui poze cu okiosu' ca mi-e dor de el

Ayanna, Danasor, Dastefa, Plateea - mie imi convine de 1 iunie ca sa sarbatorim si noi cumva ziua copilului si sa-i ducem la munte adica la alti copii de la munte
Ayanna, esti desteapta, bravo, eu nu m-am gandit la pauza de rigoare dupa 100 de km, ai dreptate! Asa o sa fac. O sa opresc intai pe la tine si apoi mergem in continuare impreuna. Te rog sa-mi trim nr tau de tel pe PM ca sa tinem legatura Ce emotii am

Andrelina???? where are U!!! Stiu ca esti absorbita de patriot dar...mai zi-ne si noua cate ceva, nu fi egoista!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

E ok asa de 1 iunie...sa sarbatoreasca si pufuletii nostri pentru prima oara ziua copilului intr-un mod mai deosebit...sa ne amintim frumos si sa avem ce le povesti.
La Lorex e dubla sarbatoare...e si primul trimestru!!!

Mergi la inceput