pufuleti pufosi de ian-feb 2010 (67)
Raspunsuri - Pagina 20
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita fetele, io m-am hotarat (i-am si zis sotului ca n-are decat sa fie de acord cu mine) sa-mi iau bici de apartament, ca nu se mai poate! si sa schimb alimentatia si multe altele (reforma-revolutie-evolutie)... ce-mi recomandati? eu vreau o bici de balcon care sa tina vreo 130 kile ale sotului, am vazut ca aveti asa ceva si m-am gandit ca poate o fi vreo duma si cu astea, cu nu orice e bun si mult in kil, de asta au preturi diferite, care e recomandarea expertelor? |
Eu am eliptica, dar merge pana la 100 de kile.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?
Ruxita spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Yasmine
Am citit postul tau si mi-am adus aminte de casatoriile mele. Prima a inceput cu dragoste MAAAAAAAAARE si s-a terminat dupa 7 ani cu plictis si mai mare. Actualmente el casatorit fericit cu o fiica. A doua cu pasiune MAAAAAAAAAARE cu flori cu juraminte cam ca la tine prima, si terminata cu ochivineti eu, cu psihiatrie el. Si al treilea ales fifty-fifty cu inima si cu mintea care m-a luat cu doi copii mici, si cu care o am pe Mara. Caracteristica acestei relatii e in primul rand respectul de sine si pentru celalalt si o relatie in care, cum frumos zicea o fata de aici de pe forum, dansam vals linistit, cheek-to-cheek si nu tango. >>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia |
sotul meu mi-a promis ca de dragul meu invata sa danseze tango chit ca are gratia sifonierului... dar si el e scorpion (suntem o familie de scoprioni, eu, sotul si fiica-mea, doar asta micu a stricat toata "armonia" astrala din familie... nascut la 40 min de Varsator, toata lumea il astepta Capricorn)
Yasmine spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Ruxita
sotul meu mi-a promis ca de dragul meu invata sa danseze tango chit ca are gratia sifonierului... dar si el e scorpion (suntem o familie de scoprioni, eu, sotul si fiica-mea, doar asta micu a stricat toata "armonia" astrala din familie... nascut la 40 min de Varsator, toata lumea il astepta Capricorn) |
HAHA si al meu e scorpion, la fel ca tata, eu sunt peste.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia
cristies spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel CRISTIES, de unde are garga slip?. cum faci lapte de soia (asta cumparat are zahar...ma miram de ce e bun). si, f important, cum ii legeni salteaua dupa ce-l pui in patut? ai d-ala cu leganare? Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
Am fost in dragonul rosu si am gasit slipii fantastici la (numai) 10 lei. Laptele de soia il fac dupa o reteta de pe net (nu e bun la gust, d-aia ii pun aia zahar, eu l-am facut a doua oara si tot nu ma obisnuiesc, dupa ce termin capitolul caut reteta), am patut din ala tip tarc si d-aia pot sa-i misc salteaua. Nu am d-ala cu leganare (am auzit ca pretul lui e cat o dacie).
Onitza, imi fac timp sa gatesc, dar de sport... ntzzzzzz.
_
Cresc
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Eu am eliptica, dar merge pana la 100 de kile. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
cum e eliptica? altfel spus... mecanica, magnetica? cu ce fel de dotari sa fie? multumita de bicicleta ta? ce grup de muschi tonifica cel mai bine? presupun ca fesierii cel mai bine si apoi coapsele, nu? ca avem nevoie de ceva strong in zona respectiva...
Ruxita spune:
Yasmine, ai 3 floricele, un "sirag de perle" sa-ti traisca! tare scumpici... si eu vreau 3 copii...
cristies spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mandruta
Legile sunt facute pentru a fi incalcate. Oana, mami fericita de prajiturica Ioana-Cristina (07.02.2010) |
Da, dar pedepsele sunt facute sa fie aplicate. Si pedeapsa este fara nepot pe termen nelimitat. Crezi ca au curaj?
_
Cresc
iulenca spune:
citat din mesajul lui elefantica [quote]citat din mesajul lui ayanna_xem [quote]citat din mesajul lui Ruxita fetele, io m-am hotarat (i-am si zis sotului ca n-are decat sa fie de acord cu mine) sa-mi iau bici de apartament, ca nu se mai poate! si sa schimb alimentatia si multe altele (reforma-revolutie-evolutie)... ce-mi recomandati? eu vreau o bici de balcon care sa tina vreo 130 kile ale sotului, am vazut ca aveti asa ceva si m-am gandit ca poate o fi vreo duma si cu astea, cu nu orice e bun si mult in kil, de asta au preturi diferite, care e recomandarea expertelor? |
Deci io este inteligenta de felu meu da nu pricepeam la ce se refera bici. D-abia cand am zis cu voce tare punand accentul diferit m-am dumirit - a durat vreo 60 de secunde. M-am prostit ...
MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII
VARSTA MARIUKU
www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA
www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI
www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK
Ruxita spune:
gasit Kalanchoia cunoascuta de mine
http://en.wikipedia.org/wiki/Kalanchoe_daigremontiana
cristies spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
cum e eliptica? altfel spus... mecanica, magnetica? cu ce fel de dotari sa fie? multumita de bicicleta ta? ce grup de muschi tonifica cel mai bine? presupun ca fesierii cel mai bine si apoi coapsele, nu? ca avem nevoie de ceva strong in zona respectiva... |
E mecanica. Mult diferita de cea clasica, pune in functiune toti muschii, inclusiv ai bratelor, transpiri maxim.
Eu una nu prea fac, desi am mare nevoie. Dar cand o sa invat gaza sa se uite la mine o sa fac. Promit.
Eu n-am citit articolul, am comentat doar pe poza. www.gradinamea.ro/Kalanchoe_blossfeldiana_3070_539_1.html" target="_blank">Asta am eu si-i zic kalanchoe. Daca zici ca e buna cealalta o caut si-mi iau si eu, ca simt ca traumatizez copilul cu vibrocilul iar cu pompita... nici nu mai spun...
_
Cresc