pufuleti pufosi de ian-feb 2010 (67)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Mariucasara, abia acum am vazut mai bine pozele cu sebi si sara. Am crezut ca si tu ai gemeni, desi vazusem poza cu sara. Sunt identici!

Oana, mami fericita de prajiturica Ioana-Cristina (07.02.2010)

Cel putin sunt sigura ca amandoi sunt ai mei si nu i-au incurcat in maternitate ca nu seamana niciunul cu noi, dar seamana perfect intre ei.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Azi facem si noi un anisor de la primul test pozitiv. Nici nu stiu cand a trecut, un an plin de emotii de toate felurile....

Ma chinui de azi dimineata sa zic LML Yannis de Alexutzza!

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Ruxita, eu am kalanchoe o jardiniera plina, inflorita, dar nu seamana cu poza aia. Aia seamana mai mult a o specie de aloe pe care n-o am dar am vazut-o la baumax parca...
Anyway, cum se foloseste pentru muci?

La multe lunite Mini Ene si La multi ani bunic de comoara!

Mamidepuiuti, daca tu esti mama iresponsabila... noi am dus Gargaritzul in parc cu ochelari de soare si l-a dus taica-su sa vada fantana si je a ramas la bagaje (parca ne mutam). Si a venit tat-su foarte suparat ca i-a zis o doamna ca bebelusilor nu trebuie sa le pui ochelari de soare ca le strici ochii. Mentionez ca eu aveam ochelari (era ora 5 dupa-amiaza, un soare orbitor), taica-su nu ca are permanenti de vedere... Deci iti fac concurenta! Raducu demential cu grindina .

Plateea, nu spal geamurile, dar ai sucit cutitul in rana... iar sunt numai stropi de la ploaie... Offfffff....

Ratusca, nu-ti raspund la intrebarile cu diversificatul ca ma gandesc ca au zis deja fetele. Daca mai e ceva adaug. (adaug ca i-am luat scaun). Si felicitari pentru kg pierdut!

Ayanna, felicitari pentru cumintenie! Sa-ti fie de bine ieseala!

Ana_g, la un copil alaptat nu e mult o zi fara kk. Nici o saptamana nu e mult.

Mariucasara, in legumele tale n-am vazut rosia. Nu e buna? Ca eu sper ca macar rosii sa am dintr-o sursa verificata, ca de restul m-am convins ca n-o sa fie cazul.

Ruxita, ce tare TVA-ul!

Trec la capitolul 67.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Noi acum ne-am intors de pe coclauri, de la tara, unde fii-mea a mare a alergat doi boboci de rata prin toata curtea, a privit de la distanta cu mult respect amestecat cu teama vreo doua bibilici, s-a strambat nevrand sa manance niste cirese abia parguite (dar f bune) direct din pom, pe scurt una peste alta s-a distrat grozav. Irina a fost cumintica, a stat in caruciorul ei afara in curte cam toata ziua, a supt constiincioasa cam la 2-3 ore, a impartit zambete si gangureli tuturor si a tras portia regulamentara de urlete pe drumul de intoarcere, in masina. Mama lor (adica io ), n-a citit nimic, dar nimic din urma, in schimb a mancat vreo 10-15 cirese de care va povesteam mai sus (tot asa, direct din pom, cu praf pe ele) si vreo 2 capsuni (stiu, sunt alergene, sper sa nu pateasca nimic Irina, dar n-am rezistat, n-am mai mancat capsuni de cativa ani...).

In alta ordine de idei am cantarit-o pe Irina si are 4,720 kg, a luat 180 gr numai saptamana trecuta! Poate voua o sa vi se para putin, dar credeti-ma ca e super bine. LP o sa-i bag dupa ce face 4 luni, iar cereale o sa incep sa-i dau dupa 4 luni jumate, spre 5. Ma rog, asta-i ce-mi doresc eu, sa vedem ce parere o sa aiba Stanciu de chestia asta. Nu stiu daca o sa reusesc sa recuperez in seara asta, in cel mai rau caz ne mai "auzim" maine. Va

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Ce frumos. Bravo de distractie!

_

Cresc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

in loc de 1001 de nopti, pe mine trebuie sa ma cheme 1001 intrebari...

cum va convingeti voi copiii sa stea in scoica? am facut greseala sa-l mai tin in brate in masina, iar acum urlaaaaaa... de transpira tot. se opreste numai cand il iau in brate. solutii, pls....

I will survive...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Eu credeam ca fi-miu nu sta pana am citit ca ei n-au voie sa stea mai mult de o ora in scoica. Cum drumurile mele sunt mai lungi e normal ca el sa se plictiseasca/anchilozeze si de aici plansul.
Mama loca ce sunt am luat scaun inainte sa citesc... acum puiul sta bine merci si se joaca in scoica daca am grija ca la 50 de minute sa-l scot si sa-l plimb...

_

Cresc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Fetele azi dam noi ce mai buna si aromata

cu tort cu mousse de ciocolata si cirese amare si tot ce poftiti voi bun!!!

Va invitam la party

Facem 4 lunite

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

La multe lunite Yannis! Sa cresti mare si sanatos si sa-ti bucuri parintii!!! (Vezi ca ti-a cumparat mami niste jucarii noi, adu-i aminte sa ti le dea!).

Au venit? Azi fac si eu comanda, ca nu se vedeau banii pe cont.

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

n-am mai citit nik....

noi ne-am intors de la victor babes . am fc vAccinul si...consult k de, sa mai ia si ei niste banuti. 220 + 100

a plans putin...si in masina la intors...noroc ca stam aproape. mi-a zis sa-l vada un neurolog k sta cam incordat. cand plange isi tine mainile ca atunci cand doarme pe spate, stiti voi, si incordate, pumnul strans. trece cu masaj...io n-am prea inteles, dar ma rog m-oi duce si la neurolog. in rest e ok...a zis ca pot sa-i dau pt vitaminizare sucuri...k n-au leg cu diversificarea....vedem.

am fc biscuitzi a la cristies....dar dupa cum m-a taiat capul. ...din ochi daca pot spune asa...si-am pus faina integrala de grau, orz, ovas, secara, taratze. ffff buni...sa traiesti 1000 de ani pt reteta.

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Fetele hai sa vad daca fac un business cu voi.... io ptr diversificare am pus ochii pe astea:
http://www.amazon.co.uk/Philips-AVENT-SCF613-20-Gourmet/dp/B000MMQO6K/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=baby&qid=1274778569&sr=1-1

le consider utile, dar la noi costa http://www.all4baby.ro/Products/1412-set-baby-gourmet-avent-via-scf61320.aspx

pe amazon vine numa 44 de ron setu deci jumate din bani, dar transportu e 6 lire si ceva (30 de lei)

Mai vrea cineva? ca sa impartim transportul? sau poate vreti alte chestii comercializate de amazon cum ar fi mult vestitul freddie...

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Ai verificat si trimite in Ro? Ca eu am vrut sa iau ceva si a zis ntzzzz.
Oricum, altceva vroiam sa zic. Crezi ca iti trebuie? Eu m-am gandit la recipientele de la farmacie dar au 100ml, dar cica sunt si mai mari. Daca gasesc iti spun cat costa.

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

RUXITA, analitica pana in maduva oaselor. sa divortezi din lipsa de pasiune?ntz,ntz, pai casatoria trre sa fie caaalma, ekilibraata, plicticoasa pe alocuri, nu cu nabadai.

prima mea casatorie a fost cu nabadai, o intalnire cu fostul meu sot incepea cu flori purtata in brate in vazul tuturor in parc si se termina cu lucruri aruncate de la etaj si scaune trantite de cap, si finalul apoteotic - o usa trantita (plecarea lui) si un plans convulsiv(devastata eu) ... pe actualul meu sot l-am iubit cu mintea si l-am ales cu mintea - nu era deloc o partida cum s-ar spune, dar a fost primul barbat ok din majoritatea punctelor de vedere si mi-a acceptat copilul (ceea ce e mai greu in cazul multor barbati)... nu, nu-mi lipsesc nabadaile din prima casatorie care a fost un cosmar de la un capat la altul... dar am considerat ca se poate mai mult! Doar asa ma vedeam maritata peste ani- indragostita fara speranta de sotul meu! poate ca voi fi, habar n-am... dar deocamdata nu sunt. Nu stiu ce poate iesi din aceasta constructie mentala a noastra, practic e un pariu cu noi insine...asa sunt eu - imi doresc lucruri la superlativ, nu ma multumesc cu chestii caldute si calme... recunosc, am regretat, in cele 6 luni de ragaz pe care ni le-am oferit, ca ar putea pleca si eu ramane singura, dar il consideram un "rau" care trebuie facut, spre binele amandurora... sortii au decis altfel! Pe ultima suta de metri, in ziua in care am aflat ca sunt insarcinata, sotul meu isi planifica o calatorie de curtoazie (o expeditie de cucerire) a unei alte femei din Brasov... sortii au decis altfel! sunut si eu curioasa sa vad ce iese pana la urma, acum ne dorim o casa a noastra...

Am citit postul tau si mi-am adus aminte de casatoriile mele. Prima a inceput cu dragoste MAAAAAAAAARE si s-a terminat dupa 7 ani cu plictis si mai mare. Actualmente el casatorit fericit cu o fiica. A doua cu pasiune MAAAAAAAAAARE cu flori cu juraminte cam ca la tine prima, si terminata cu ochivineti eu, cu psihiatrie el.
Si al treilea ales fifty-fifty cu inima si cu mintea care m-a luat cu doi copii mici, si cu care o am pe Mara. Caracteristica acestei relatii e in primul rand respectul de sine si pentru celalalt si o relatie in care, cum frumos zicea o fata de aici de pe forum, dansam vals linistit, cheek-to-cheek si nu tango.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Ruxita, eu am kalanchoe o jardiniera plina, inflorita, dar nu seamana cu poza aia. Aia seamana mai mult a o specie de aloe pe care n-o am dar am vazut-o la baumax parca...
Anyway, cum se foloseste pentru muci?

_

Cresc

intrebuintari curative au Kalanchoe pinnata si Kalanchoe becharensis (asa scrie in articol), dar singurul tip de calanhoe pe care il stiu eu e cel din imaginea respectiva (o floare care seamana cu cea de aloe si cu multi puisori chiar pe marginea frunzei)... se stoarce de suc, iar sucul rezultat se picura in nari si in scurt timp (1 min maxim) copilul stranuta tare si ies toti-toti mucii, fara sa traumatizam copilul cu pompa de muci (mie nu-mi reuseste nicidecum sa-i pun pompa la nara stanga, nu ma lasa deloc si-l si ranesc in incercarile mele multiple si nu se creaza vacuumul si e un chin teribil)... ai asa ceva in gradina?

Mergi la inceput