pufuleti pufosi de ian-feb 2010 (67)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

unde mi-a disparut carnatul? pe ce tasta aiurea am apasat?
ziceam ca gata sunt panicata si ingrijoarata... sau sa am incredere in copil? Mi-a replicat ca: "eu stiu sa-i zic "NU" lui Cristi" (un lucru f. important, depinde la ce spui acel nu) si ca intr-o situatie el i-ar fi zis: "tu esti sefa"... Ma gandesc ca e momentul sa o initiez in "tainele" unei relatii (am spus relatii?) responsabile... adica sa-l cunoasca, caracter, preferinte, aptitudini...e mai mic decat ea cu cateva luni, ceea ce e bine (daca ar fi fost mai mare ar fi avut mai mult idei)... vroiam sa asteptam momentul "big crashului" pana la liceu, dar acolo sunt baieti mari si "periculosi", sa inceapa cu un "mucos" pentru incalzire?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

ce inseamna intuitie de mama, l-am nimerit pe "ginerica" la fix (fara sa-mi povesteasca ea, azi ca am tras-o de limba mi-a confirmat)... 1) fetita zambitoare, 2) purtau o ingura pereche de manusi, ea pe stanga, el pe dreapta...(dar detaliul asta mi-a scapat la prima vizionare)... cica locuieste in acelasi bloc cu noi (alta scara) si fumeaza (aici suntem contra)... daca are chef s-o vada, n-au decat un cinema, un parc, la vedere... cica profii radeau ca tre sa ne faca nou parintilor cunostinta, deci intuitie de mama, aveti incredere in intuitia voastra de mama.

ce intuitie,dom'le!... sigur nu esti la serv secrete?

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Cataluta super ca mergeti la mare! sa aveti o vreme superba! Irina a ta e o scumpa! felicitari pentru achizitii, noi cu urlatu si chiuitu sa ne auzim am fost mai precoce dar nu se intoarce inca decat pe parti dupa jucarii

Ruxita ti-am admirat domnisoara draguta si eleganta de la banchet felicitari se vede ca e o fata cuminte, cumpatata si bine crescuta iar la capitolul sex ma inscriu in aceeasi categorie cu tine...daca tot a fost abstinenta totala de ultimele luni de sarcina cand aveam colu scurt plus 2 luni dupa nastere (interdictia medicului si apoi deh frica cu cezariana..) eu acum vreau sa mi se reaprinda pasiunea cu sexul nu pot asa un sex cotidian si banal...si al meu merau ma ia cu ce vrei acum lumanasi si tot tacamu? nici prima oara nu am facut asa...nu stiu nu am cerut ceva specific gen lumanasi dar vreau pasiune deh...scorpioanca ..dar am ascendent in caprocorn, presupun ca la tine se manifesta mai grav...so te inteleg

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Vi4i, poza cu nr. 7 e de revista! Iar tu esti o frumoasa!

Dulcineea, nici fi-mea nu e cuplata, dar sa stii ca e agresiva, nu stiu ce sa zic... Oricum pustiul tau e scumpic. Eu stau cu soacra, nu prea am zestre, sper sa-i fac.

Ayanna, Daria a avut de la inceput parul bogat? A! La faza cu siecsul eu sunt praf! Am o problema la mansarda.

Al3csa, ma uitam cat era de mic Yannis, si ce barbat bine s-a facut! Si prin cate ati trecut! Ma bucur ca sunteti bine!

Am vazut pe toata lumea, ce gashka!

, ca nu mai sunt! Si mamicile, niste frumuseti!

Oana, mami fericita de prajiturica Ioana-Cristina (07.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza
... actualul carutz e f mare nu incape in portbagaj, numa pe locu din fatza ceea ce ocupa oglinda laterala si nu e prea safe la condus, plus ca ptr vacante...o sa avem C2 in 2 usi a lu tati in grecia care e si mai mica si odata pus (dupa indelungi lupte de inghesuire) scaunu p locu din fatza io cu Yannis suntem complet blocati in spate treb scos carutu ca sa iesim e complicat tare tare nu putem fol scaunul lui tati ca sa iesim la o oprire scurta fara a scoate carutu ptr ca in spatele acelui scaun e fixata in centuri scoica ptr ca scoica nu are loc in spatele carutului ca treb impins f mult scaunul in spate ca sa incapa carutu si tot asa..

de Yannis

o intreaga odisee...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Dulcineea, nici fi-mea nu e cuplata, dar sa stii ca e agresiva, nu stiu ce sa zic... Oricum pustiul tau e scumpic. Eu stau cu soacra, nu prea am zestre, sper sa-i fac.

Ayanna, Daria a avut de la inceput parul bogat? A! La faza cu siecsul eu sunt praf! Am o problema la mansarda.

Al3csa, ma uitam cat era de mic Yannis, si ce barbat bine s-a facut! Si prin cate ati trecut! Ma bucur ca sunteti bine!

Am vazut pe toata lumea, ce gashka!

, ca nu mai sunt! Si mamicile, niste frumuseti!

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:

io zic ca nr. 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

Citat:
... actualul carutz e f mare nu incape in portbagaj, numa pe locu din fatza ceea ce ocupa oglinda laterala si nu e prea safe la condus, plus ca ptr vacante...o sa avem C2 in 2 usi a lu tati in grecia care e si mai mica si odata pus (dupa indelungi lupte de inghesuire) scaunu p locu din fatza io cu Yannis suntem complet blocati in spate treb scos carutu ca sa iesim e complicat tare tare nu putem fol scaunul lui tati ca sa iesim la o oprire scurta fara a scoate carutu ptr ca in spatele acelui scaun e fixata in centuri scoica ptr ca scoica nu are loc in spatele carutului ca treb impins f mult scaunul in spate ca sa incapa carutu si tot asa..

de Yannis

o intreaga odisee...

Mie-mi spui.....pe de alta parte carutu mare e f comod si util de asta l-am si ales, are bara cu tavita pot pune sa prepat laptele pot pune multe pe si in el...si ne gandim daca are rost sa dam 450 de lei pe un carut pe care il folosim numa in vacanta (cateva zile pe an)...mai bine de banii aia stam niste nopti in plus la hotel pe vro insula de vis in grecia...

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
Ruxita ti-am admirat domnisoara draguta si eleganta de la banchet felicitari se vede ca e o fata cuminte, cumpatata si bine crescuta iar la capitolul sex ma inscriu in aceeasi categorie cu tine...daca tot a fost abstinenta totala de ultimele luni de sarcina cand aveam colu scurt plus 2 luni dupa nastere (interdictia medicului si apoi deh frica cu cezariana..) eu acum vreau sa mi se reaprinda pasiunea cu sexul nu pot asa un sex cotidian si banal...si al meu merau ma ia cu ce vrei acum lumanasi si tot tacamu? nici prima oara nu am facut asa...nu stiu nu am cerut ceva specific gen lumanasi dar vreau pasiune deh...scorpioanca ..dar am ascendent in caprocorn, presupun ca la tine se manifesta mai grav...so te inteleg

de Yannis

pentru mine "insuficienta" pasiune a fost motiv de divort (fara alte motive in plus, restul era chiar ok, ne impacam destul de bine)... doar ca a aparut in viata mea Caius - "bucuria vietii mele" ("fiul meu iubit" s.a.) dupa cum l-am supranumit... pe moment imi ajunge sa ma simt fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:

Citat:

io zic ca nr. 5

si 6 si 7 si...

Mergi la inceput