pufuleti pufosi de ian-feb 2010 (67)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Ruxita cum faci tu sa dedici copilului doar 50% din timp? Te ajuta fata? Ca mie imi raman doar doua ore dupa ce se culca el pana ne culcam noi si in alea nu mai nimeresc sa fac si eu baie si cine stie ce activitate din pat (aranjat poze/citit).

pai nu pun la socoteala orele in care doarme (3-4), orele in care fac ceva in casa si el se uita la mine din balansoar (1-2) si orele in care sta pe burta lui taica-su (1 maxim) si in grija surorii lui cat timp sunt eu plecata dimineata cu trebi la piata, farmacie, posta, banca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

aa...si in timp ce citeam pe acilisea m-a sunat de la MF ..joi la 11.30 ne ducem sa facem vaccinul de 4 luni ...fetele care l-ati facut deja (pe cel de la stat) cum e ? ceva reactii adverse?

Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)

pentaxim am facut si noi,dar pe bani ...nu a scos un sunet la vaccin,a doua zi a avut usoara subfebrilitate si a fost indispus...carait,marait...tot tacamul...si somnoros

de unde au unii dr de fam vaccin?

pupam isabella sa fie totul ok

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:

Ruxita[/b] sper ca esti multumita de crema aleasa pentru caius. Noi folosim uleiul de la sanosan, gama sensitive, dupa fiecare baita si nu am avut niciodata pielea uscata. Acum nush daca e bine sau nu ulei, dar noi am folosit si nu avem nici o problema

nu, tocmai ziceam ca sanosanul nostru nu si-a facut treaba, dar e vorba mai degraba de o descuamare in jurul burticii unde il "freaca" pampersul, am zis ca nu mai cumpar alta crema ca e degeaba, e din cauze mecanice si atunci il voi da mai des cu crema.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:

aa...si in timp ce citeam pe acilisea m-a sunat de la MF ..joi la 11.30 ne ducem sa facem vaccinul de 4 luni ...fetele care l-ati facut deja (pe cel de la stat) cum e ? ceva reactii adverse?

Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)

pentaxim am facut si noi,dar pe bani ...nu a scos un sunet la vaccin,a doua zi a avut usoara subfebrilitate si a fost indispus...carait,marait...tot tacamul...si somnoros

de unde au unii dr de fam vaccin?

pupam isabella sa fie totul ok

asa creste Alex

medicul nostru are vaccinuri, o voi intreba de unde...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Fetele hai sa vad daca fac un business cu voi.... io ptr diversificare am pus ochii pe astea:
http://www.amazon.co.uk/Philips-AVENT-SCF613-20-Gourmet/dp/B000MMQO6K/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=baby&qid=1274778569&sr=1-1

le consider utile, dar la noi costa http://www.all4baby.ro/Products/1412-set-baby-gourmet-avent-via-scf61320.aspx

pe amazon vine numa 44 de ron setu deci jumate din bani, dar transportu e 6 lire si ceva (30 de lei)

Mai vrea cineva? ca sa impartim transportul? sau poate vreti alte chestii comercializate de amazon cum ar fi mult vestitul freddie...

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Ruxita, frumos ginerica!
Se potrivesc, iar fata ta e foarte happy! Asta conteaza, nu?

Oana, mami fericita de prajiturica Ioana-Cristina (07.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:

Ruxita[/b] sper ca esti multumita de crema aleasa pentru caius. Noi folosim uleiul de la sanosan, gama sensitive, dupa fiecare baita si nu am avut niciodata pielea uscata. Acum nush daca e bine sau nu ulei, dar noi am folosit si nu avem nici o problema

nu, tocmai ziceam ca sanosanul nostru nu si-a facut treaba, dar e vorba mai degraba de o descuamare in jurul burticii unde il "freaca" pampersul, am zis ca nu mai cumpar alta crema ca e degeaba, e din cauze mecanice si atunci il voi da mai des cu crema.

Eu zic sa-l dai cu crema de galbenele la fiecare schimbat. La mine a mers

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

LA Mai multe lunisoare, draga Yannis!!!

CATALUTZA, ah, daca ai stii cat imi doream sa imi scrii cum mai esti tu, mi-a fost jena sa te mia intreb, e un subiect trist pentru noi, insa daca te consoleaza cu ceva, sunt alaturi de tine sufleteste, stiu prin ce treci sper sa ii dam de capat cumva.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Neata la 12 ! Raportam una bucata bb culcat pe perna, prin leganare pe picioare, doua feluri de mancare la cuptor (mancare de masline, asa a ordonat sefu' si ghiveci de primavara, asa mi-a cerut mie pipotzica ) si mami fericita la laptop!

O sa mai fac o placinta cu branza dulce si stafide, ne-Monti . App, voi dupa ce alaptati simtiti nevoia sa mancati dulce? ca eu sunt ca termita, dar numai dupa ce alaptez, de parca mi-ar scadea glicemia...de greutate eu nu ma mai plang ca am ajuns la 45 kg (cu 2 mai mult decat cand am ramas insarcinata), dar glicemia mea....

Onitza imi pare rau ca tot asa cu ciuperca...eu mi-am bagat picioarele in el de preparat, ca nici la mine nu are efect...dar zilnic pun musetel cu bicarbonat si iaurt...e mai bine, adik ma mai doare doar daca trage ea cu gingiile.

Noutati: Irina se intoarce de pe spate pe burta si invers, de vreo sapt, dar o facea fara sa isi dea seama, acum se chinuie sa se intoarca dupa jucarii. Mai de vreo doua zile se chinuie sa se prinda de picior si se enerveaza daca nu ii iese. PLus ca a luat un tic fff urat apuca pe toata lumea de ce prinde cu gura, nu doar cand ii e foame, fara sa faca discriminari, obraz degete, orice trece prin dreptul gurii. Si daca te feresti la timp incepe sa chiuie de oftica si sa geama, ca atunci cand prinde sanul . Mi-e un drag de ea nu mai pot...dar acum chiar ca nu mai stiu cand ii e foame ca face mereu asa...
Cred ca in curand o sa inceapa la abdomene, ca de vreo doua zile isi strange pumnuletii si se incordeaza sa ridice capul. A inceput sa tipe in mod asurzitor, doar ca sa se auda banuiesc eu...

Catalutza mami de Irina

ce mami harnicutza!
ma fac ca nu vad cate kg ai

pupam irina chiuitoare si sportiva

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Multumim de urari

Despre noi in weekendu prelungit ...busy nene busy

Vineri am iesit cu fetele la cafea (colegele mele de birou, fost ca toate au plecat de la firma intre timp, firma fiind in prag de faliment dar am ramas prietene, unele au plecat de acu' aproape 2 ani si tot am mentinut legarura, good point). Yannis a mirosit a toate parfumurile posibile si s-a lasat intretinut de fete fericire maxima, a plans un pic cand s-a simtit nebagat in seama dar i-a trecut repede.

Sambata a stat cu parintii mei ((tati era in Grecia si mami a fost la liceu sa sarbatoreasca 10 ani de la absolvire si am stat la papa cafele si barfe cu colegii di fosta diriga, f frumos).

Duminica zi de relax, joaca cat cuprinde cu Yannis

Luni am plecat de dimineata sa il luam pe tati de la aeroport ca fiind zi libera nu l-au mai luat cei de la el de la munca si apoi am stat psin Baneasa la chiombit prin magazine, cafea si papica superba zi! soare frumos, Yannis fericit nevoie mare ca era cu ami si tati care ii dadeau atentie si facea balonase si chiuia si privea curios imprejurimile din carucior f tare a fost ziua de ieri , family time asa . Am vazut un scaun de masa f solid si practic la Prenatal, 300 de ron, ne bate gandul sa il luam, am mai vazut interesant carutz zport f mic si usor, f practic (se strange umbrela si se lasa complet la orizontala, asta cautam) la 400 si 450 de ron la miniblu...si asta ne bate gandu sa il luam ptr vacante ca actualul carutz e f mare nu incape in portbagaj, numa pe locu din fatza ceea ce ocupa oglinda laterala si nu e prea safe la condus, plus ca ptr vacante...o sa avem C2 in 2 usi a lu tati in grecia care e si mai mica si odata pus (dupa indelungi lupte de inghesuire) scaunu p locu din fatza io cu Yannis suntem complet blocati in spate treb scos carutu ca sa iesim e complicat tare tare nu putem fol scaunul lui tati ca sa iesim la o oprire scurta fara a scoate carutu ptr ca in spatele acelui scaun e fixata in centuri scoica ptr ca scoica nu are loc in spatele carutului ca treb impins f mult scaunul in spate ca sa incapa carutu si tot asa..

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

chiar ca "busy,nene,busy"
la cat mai multe la fel de faine!

asa creste Alex

Mergi la inceput