pufuleti pufosi de ian-feb 2010 (67)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annaiss spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

vazut poze cu pufu noi, welcome in galeria noastra! Arya de Annaiss - frumos nume, noi am vrut lui Caius sa-i punem numele Caius Aryan... mai neobisnuit pentru baietei, la fetite e mai ok...

Irina + Arya Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Buna dimineata si de la noi

Am reusiiiiiit Yannis nu s-a mai trezit peste noapte A papat la 12 (saru'mana ratusca ) si dupa aia la 6 .. Iar acum inca doarmeee .. Sa speram ca o s-o tinem tot asa

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Gata, am revenit cu un baietel curatel si frumos mirositor dupa ce l-am spalat si cremuit.

Sa va povestesc despre noi in wk-endul asta prelungit. Am stat mai mult pe acasa, in curte sa plantam o parte din flori, sa curatam legumele de ierburi (asta doar tati ), am spalat o parte din geamuri si din perdele, multe masini sambata si calcat, duminica gratar in curte, ieri mi-am schimbat pamantul la cateva orhidee si ghiveciul la bonsai si l-am tuns. Sa nu vorbesc intr-un ceas rau dar am impresia ca Arthur s-a facut mai bunut si mai cumintel. Sta singurel in carut in curte (adica eu sunt langa el si fac treaba dar nu e nevoie sa-l mai plimb non-stop), doarme 1-2-3-4 ore in patut la el, depinde cum are chef si ieri dimineata pe la 9 a adormit la el in patut iar eu mi-am facut o baie lunga cu spuma. Si inca ceva, acum a adormit iar in partut dupa ce l-am schimbat.
Sa dea Dumnezeu sa se faca asa cuminte mereu desi acum cu plecarea in tara imi e tare frica sa nu-si strice iar programul.

Trimit placinta (cred ca se intelege ceva ca am impresia ca a scris cam fara logica)

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Gata, am revenit cu un baietel curatel si frumos mirositor dupa ce l-am spalat si cremuit.

Sa va povestesc despre noi in wk-endul asta prelungit. Am stat mai mult pe acasa, in curte sa plantam o parte din flori, sa curatam legumele de ierburi (asta doar tati ), am spalat o parte din geamuri si din perdele, multe masini sambata si calcat, duminica gratar in curte, ieri mi-am schimbat pamantul la cateva orhidee si ghiveciul la bonsai si l-am tuns. Sa nu vorbesc intr-un ceas rau dar am impresia ca Arthur s-a facut mai bunut si mai cumintel. Sta singurel in carut in curte (adica eu sunt langa el si fac treaba dar nu e nevoie sa-l mai plimb non-stop), doarme 1-2-3-4 ore in patut la el, depinde cum are chef si ieri dimineata pe la 9 a adormit la el in patut iar eu mi-am facut o baie lunga cu spuma. Si inca ceva, acum a adormit iar in partut dupa ce l-am schimbat.
Sa dea Dumnezeu sa se faca asa cuminte mereu desi acum cu plecarea in tara imi e tare frica sa nu-si strice iar programul.

Trimit placinta (cred ca se intelege ceva ca am impresia ca a scris cam fara logica)

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

'ptui,'ptui nu i-ar fi de deochi!
harnica mamica!

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Neata la 12 ! Raportam una bucata bb culcat pe perna, prin leganare pe picioare, doua feluri de mancare la cuptor (mancare de masline, asa a ordonat sefu' si ghiveci de primavara, asa mi-a cerut mie pipotzica ) si mami fericita la laptop!

O sa mai fac o placinta cu branza dulce si stafide, ne-Monti . App, voi dupa ce alaptati simtiti nevoia sa mancati dulce? ca eu sunt ca termita, dar numai dupa ce alaptez, de parca mi-ar scadea glicemia...de greutate eu nu ma mai plang ca am ajuns la 45 kg (cu 2 mai mult decat cand am ramas insarcinata), dar glicemia mea....

Onitza imi pare rau ca tot asa cu ciuperca...eu mi-am bagat picioarele in el de preparat, ca nici la mine nu are efect...dar zilnic pun musetel cu bicarbonat si iaurt...e mai bine, adik ma mai doare doar daca trage ea cu gingiile.

Noutati: Irina se intoarce de pe spate pe burta si invers, de vreo sapt, dar o facea fara sa isi dea seama, acum se chinuie sa se intoarca dupa jucarii. Mai de vreo doua zile se chinuie sa se prinda de picior si se enerveaza daca nu ii iese. PLus ca a luat un tic fff urat apuca pe toata lumea de ce prinde cu gura, nu doar cand ii e foame, fara sa faca discriminari, obraz degete, orice trece prin dreptul gurii. Si daca te feresti la timp incepe sa chiuie de oftica si sa geama, ca atunci cand prinde sanul . Mi-e un drag de ea nu mai pot...dar acum chiar ca nu mai stiu cand ii e foame ca face mereu asa...
Cred ca in curand o sa inceapa la abdomene, ca de vreo doua zile isi strange pumnuletii si se incordeaza sa ridice capul. A inceput sa tipe in mod asurzitor, doar ca sa se auda banuiesc eu...

Plateea si Irina tipa in somn, nu m-am gandit nici macar sa intreb dr daramite sa merg la popa...e fff normala zic eu, seamana cu ta-su care face la fel cand e obosit (geme, da din maine etc) asa ca la noi e ereditar... mergem sapt viitoare la dr si o sa intreb atunci ca m-ai pus pe ganduri si te anunt. Am un dr fff echilibrat si am incredere in ea. Ai mai intrebat ceva dar nu mai tin minte...ufff. aaaa da, ziceai de trosnit oase, si la noi de ma sperii cateodata...iar nici nu m-am gandit ca ar fi problema, eu trosnesc din toate incheieturile...

Zicea cineva de coaste in exterior. Si Irina le are asa, am inteles ca e normal sa fie asa cand sunt mici. Au vazut-o trei pediatri, printre care si dna Culcer si nu mi-a zis unul ca ar fi semn de rahitism...plus ca si mie o dr imi recomandase sa ii dau calciu (din prima luna...) dar nu i-am dat ca fara analize nu m-a convins ca are nevoie . L-am luat eu in schimb ca rau nu are ce sa faca...

Ne mai vedem in Herastrau sau ce facem???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Multumim de urari

Despre noi in weekendu prelungit ...busy nene busy

Vineri am iesit cu fetele la cafea (colegele mele de birou, fost ca toate au plecat de la firma intre timp, firma fiind in prag de faliment dar am ramas prietene, unele au plecat de acu' aproape 2 ani si tot am mentinut legarura, good point). Yannis a mirosit a toate parfumurile posibile si s-a lasat intretinut de fete fericire maxima, a plans un pic cand s-a simtit nebagat in seama dar i-a trecut repede.

Sambata a stat cu parintii mei ((tati era in Grecia si mami a fost la liceu sa sarbatoreasca 10 ani de la absolvire si am stat la papa cafele si barfe cu colegii di fosta diriga, f frumos).

Duminica zi de relax, joaca cat cuprinde cu Yannis

Luni am plecat de dimineata sa il luam pe tati de la aeroport ca fiind zi libera nu l-au mai luat cei de la el de la munca si apoi am stat psin Baneasa la chiombit prin magazine, cafea si papica superba zi! soare frumos, Yannis fericit nevoie mare ca era cu ami si tati care ii dadeau atentie si facea balonase si chiuia si privea curios imprejurimile din carucior f tare a fost ziua de ieri , family time asa . Am vazut un scaun de masa f solid si practic la Prenatal, 300 de ron, ne bate gandul sa il luam, am mai vazut interesant carutz zport f mic si usor, f practic (se strange umbrela si se lasa complet la orizontala, asta cautam) la 400 si 450 de ron la miniblu...si asta ne bate gandu sa il luam ptr vacante ca actualul carutz e f mare nu incape in portbagaj, numa pe locu din fatza ceea ce ocupa oglinda laterala si nu e prea safe la condus, plus ca ptr vacante...o sa avem C2 in 2 usi a lu tati in grecia care e si mai mica si odata pus (dupa indelungi lupte de inghesuire) scaunu p locu din fatza io cu Yannis suntem complet blocati in spate treb scos carutu ca sa iesim e complicat tare tare nu putem fol scaunul lui tati ca sa iesim la o oprire scurta fara a scoate carutu ptr ca in spatele acelui scaun e fixata in centuri scoica ptr ca scoica nu are loc in spatele carutului ca treb impins f mult scaunul in spate ca sa incapa carutu si tot asa..

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Neata tuturor!!!

Eu reiau capitolul 65:

Beatrice nu conteaza ca sunt sau nu bio merele. Gusturile nu se discuta. Btw, am luat si noi in week-end un kil de mere cica bio... in afara de pret nu ne-a strafulgerat nimic la ele. Sotul a propus sa le facem placinta...

Ruxita cum faci tu sa dedici copilului doar 50% din timp? Te ajuta fata? Ca mie imi raman doar doua ore dupa ce se culca el pana ne culcam noi si in alea nu mai nimeresc sa fac si eu baie si cine stie ce activitate din pat (aranjat poze/citit).

Decenuela, sper ca ai luat zece la examen, eu te-am ajutat... NU, dar am vazut ca s-au mobilizat fetele la fix.

Ratusca, doamna doctor este FOARTE cautata. Cat am stat noi acolo au venit 4 persoane care n-au acceptat sa fie consultate de celalalt doctor (se face un consult preliminar, ca un fel de foaie de observatie si apoi cand intri la doctor iti face fix ce mai e de facut cu aparatele eventual reteta etc). Si pe pereti sunt tot felul de diplome ale doamnei. Mie personal mi s-a parut la fel de profi si el, poate cam tanar pentru ceilalti...

Xela, iti faci tu griji pentru cand s-o insura...

Mamidepuiuti, multumim mult de tot pentru sustinere. Si pentru Raducu si mai multi .

Satulica, la Alexis e rosu locul dar n-a copt...

Mandruta multumim de articolul cu diversificarea.

Eu nu ii cant gazei. Ca nu am voce si nu vreau sa-i provoc traume. Dar i-am luat toata colectia de muzica clasica pentru copii, raimond lap, plus ratuste pe lac, melci codobelci si alte animale rezonante... Si de la o vreme nici nu mai e nevoie de muzica... tipa el de ne asurzeste.

Trimit mesajul sa nu mai pierd...

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

aaa si am mai vazut la next haine f dragu ptr bebe si nu asa scumpe ca la mothercare dar cam lei mothercare modelele si imprimeurile si si calitatea f buna si au sepculitze scumpe foc iti vine sa le mananci! si nu erau mult 29 de ron..

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Miremia sa-ti traiasca mica crestina ...ma bucur ca a iesit totul bine.

Larisel ce mari s-au facut gemanutele ...sunt nishte frumoase

Cris.d, niceeeeee muzeu, terasa, "mouse de cioco fiebinte cu inghetata de vanilie" ...iti dai semaa ca altceva n-am retinut.

Mamidepuiuti ce ti-e si cu "binevoitorii si atotstiutorii" astia ...offffff...si eu ieri tot in tricou si pantalonasi scurti am imbracat-o pe isabela si cand am iesit din bloc am vazut o fetita de vre-o 3 anisori cu pantaloni lungi, tricou cu maneca lunga si pantofi in picioare de ma gandeam ca ce mama denaturata sunt eu ......Ma bucur ca ati gasit oglinda .

Ruxita
sper ca esti multumita de crema aleasa pentru caius. Noi folosim uleiul de la sanosan, gama sensitive, dupa fiecare baita si nu am avut niciodata pielea uscata. Acum nush daca e bine sau nu ulei, dar noi am folosit si nu avem nici o problema

Decenuela felicitari pentru nota!!!

Ratusca deja al doilea dintisor ?!?! ...felicitari!

Plateea juma de noapte de siecs ....moamaaaaaaaaaa ce vorbesti tu acolo ?

Vi4i, bine ai revenit!!!

Ayanna ma bucur ca ati avut parte de o iesire linisita ... dariei ca a fost cuminte si a lasat-o pe mami sa se bucure de pizza

trimit placinta ca mi-e sa n-o pierd ...apropo de placinta sau pe acolo ...la cuptor se coace acum o budinca cu spaghete integrale si branzica ..miroase in casa de imi vine sa o scot cruda si sa o pap

aa...si in timp ce citeam pe acilisea m-a sunat de la MF ..joi la 11.30 ne ducem sa facem vaccinul de 4 luni ...fetele care l-ati facut deja (pe cel de la stat) cum e ? ceva reactii adverse?

Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

ce inseamna intuitie de mama, l-am nimerit pe "ginerica" la fix (fara sa-mi povesteasca ea, azi ca am tras-o de limba mi-a confirmat)... 1) fetita zambitoare, 2) purtau o ingura pereche de manusi, ea pe stanga, el pe dreapta...(dar detaliul asta mi-a scapat la prima vizionare)... cica locuieste in acelasi bloc cu noi (alta scara) si fumeaza (aici suntem contra)... daca are chef s-o vada, n-au decat un cinema, un parc, la vedere... cica profii radeau ca tre sa ne faca nou parintilor cunostinta, deci intuitie de mama, aveti incredere in intuitia voastra de mama.

Mergi la inceput