pufuleti pufosi de ian-feb 2010 (67)
Raspunsuri - Pagina 11
danyelana spune:
Neatza si de la noi,
Multumim de tratatie Alexutzzza, tare bun si LML Yannis si
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yasmine Lorex, mamidepuiuti mercic de cont si pass, am pus niste poze. >>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia |
Vazut pui frumosi, toti trei. Sa-ti traiasca
pozele mele
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Merg la baie sa spal si schimb copchilu ca a creat ceva si ne intoarcem.
pozele mele
Charles Baudelaire
Eleysa spune:
buna dimineatza si de la noi !!!!!
noi suntem inca la capitolul trecut asa ca nu stim cui trebuie sa multumim pentru cafea ...dar ne servim cu mare nevoie din ea
va si va prindem noi azi
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
mandruta spune:
Buna dimineata si noi! Noi am avut un we de cosmar. De vineri pana ieri am avut o criza de fiere de mai mare frumusetea, iar tati a fost plecat, deci a trebuit sa rezist pt. cristi. Ieri cand a venit tati lucrurile s-au mai asezat, a iesit afara cu ea sa ma odihnesc si mi-am revenit.
Am vazut si eu pufuletii (abia acum!) si am reusit sa pun si eu poze. Am citit, in 2 in 2, ma bucur ca sunteti bine!
LMLYannis de Alexutzzza!
Va pup!
Acum incerc sa-mi fac semnatura!
Ruxita spune:
La multe lunite Yannis de Alexutza!
Noi ne laudam cu urmatoarele - puiul meu a descoperit ca are picioare, prin urmare le foloseste, nu mai are nevoie de maini ca sa se joace cu jucariile, se joaca cu picioarele... (cand l-am nascut m-am speriat de degetele lui de la picioare, erau ca niste cangi, iar degetul mare de la picior mai avea un pic si devenea opozabil... si acum strange degetele de la picioare parca ar vrea sa apuce cu ele).
Nu ne laudam cu - muci la cel mic, tuse la cea mare, recital de urlat seara la cel mic, eu zic ca e din cauza diversificarii (suc de mar si morvoc) si nu stiu cum sa procedez in consecinta, nu as vrea sa intrerup bunatatea de diversificare, il mai rabd cu urletele inca 2 seri si mai vedem, poate chiar vom face o pauza.
Am ras si eu la faza Ayannei cu teritoriul barbatului...nu-i asa ca fugi, dupa aia te impiedici?
Ruxita spune:
vazut poze cu pufu noi, welcome in galeria noastra! Arya de Annaiss - frumos nume, noi am vrut lui Caius sa-i punem numele Caius Aryan... mai neobisnuit pentru baietei, la fetite e mai ok...
mandruta spune:
De ce eu nu pot sa scriu colorat, cu chestii si shmecherii?
Oana, mami fericita de prajiturica Ioana-Cristina (07.02.2010)
al3csa spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Fetele azi dam noi ce mai buna si aromata cu tort cu mousse de ciocolata si cirese amare si tot ce poftiti voi bun!!! Va invitam la party Facem 4 lunite de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
LML sa cresteti maaari si frumosi
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
al3csa spune:
citat din mesajul lui rlc_sandor Neata' Ce buna ii,sunt asa fresh de parca am luat-o intravenos Plateea,ne-ai "prins"cu intrebarea 1001.Da-mi voie sa ma alaturi si eu lui MP,eu inca sper ca rasare soarele si pe strada noastra,dar macar am ras bine aseara Al3csa,se vede ca sunteti tinerei! Va mai rog o data sa-mi dati si mie parola si userul,multumesc http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd Raluca,mamica Sonia Andreea18.02.2008 si Andrei Casian18.02.2010 |
Ai PM!
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis