pufuleti pufosi de ian-feb 2010 (67)
Raspunsuri - Pagina 15
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalutza81 Neata la 12 ! Raportam una bucata bb culcat pe perna, prin leganare pe picioare, doua feluri de mancare la cuptor (mancare de masline, asa a ordonat sefu' si ghiveci de primavara, asa mi-a cerut mie pipotzica ) si mami fericita la laptop! O sa mai fac o placinta cu branza dulce si stafide, ne-Monti . App, voi dupa ce alaptati simtiti nevoia sa mancati dulce? ca eu sunt ca termita, dar numai dupa ce alaptez, de parca mi-ar scadea glicemia...de greutate eu nu ma mai plang ca am ajuns la 45 kg (cu 2 mai mult decat cand am ramas insarcinata), dar glicemia mea.... Catalutza mami de Irina |
Catalutza, nu imi dai si mie retetele de papa bun la cuptor? Si mie imi e ofta de dulce cand alaptez (am sus langa pat cioco si ciocotoffe ) si trebuie neaparat sa pap ca altfel intru in tremurici, ca drogatii
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Eleysa spune:
Plateea ... "nush ce dulce e Monti, ca je nu-l cunoaste pe nenea asta de bantuie pe-aici si-mi disturba linistea, dar cred ca l-as corupe si pe d-lui la un goffre cu fructe de padure si capsuni si dulceata de trandafiri si frisca multa si pacatoasa si un pahar de coffeeee maaare de la starbucks si si si... SIC!" ...am gustat azi din ele ...delicioase ...si pe mine ma bantuie un gand cu nea monti, dar il sperie pofta mea de dulceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Nikole si eu am papat capsuni ieri la tara ...tot asa ...direct culese si cu pamant pe ele ...mi-o si imaginez pe isabela ta alergand boboceii ... bafta la Stanciu!
Plateea si isabela mai urla in scoica, dar am tot timpul muuulte jucarioare la mine si ii fac jucarii si ma scalamb la ea ...d-astea ..oricum de cele mai multe ori de la gropile din bucuresti adoarme dusa ...multumesc pe aceasta cale primarului ca nu le-a astupat
Vai, plateea, esti tare tu cu cele 1001 intrebari ...pai siecs ...je nu face ca n-are cu cine ...dar se simte din ce in ce mai acut lipsa...bag insa in compensare dulce ...mult dulce
Catalutza ...pai voi faceti siecs mai des decat fac altii care nu au copii...zic si eu ......bravo voua !!
Al3csa si tu, mamico, vai! e clar d-aia sunt eu asa dezechilibrata ...de la lipsa de siecs
Vai Ruxita ...pana si la siecs esti filosoafa ...ce-mi place cum le spui tu
Miremia ai fost in plumbuita si n-ai zis nimic ...rusinicaaaaa ...eu pe acolo ma plimb zilnic ...vai cum de te-am ratat
Ayanna pai cum vine asta ...tu te ascunzi de siecs ??? offff ...offff ...
trimit si placinta asta ...si revin
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
Eleysa spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Fetele azi dam noi ce mai buna si aromata cu tort cu mousse de ciocolata si cirese amare si tot ce poftiti voi bun!!! Va invitam la party Facem 4 lunite de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
La multe lunite, Yannis!!!
Alexutzzaa multumim de tratatie, tocmai bun pentru sufletelul meu
Eleysa spune:
citat din mesajul lui Yasmine Lorex, mamidepuiuti mercic de cont si pass, am pus niste poze. >>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia |
Poza cu cei trei pitici ai tai este superba
ana_g spune:
LML Yannis!!!
Am pus si eu niste poze pe contu comun, pe fuga. Mai am, dar mai incolo. Enjoy!
mama unui pui...Stefan
Ruxita spune:
fetele, io m-am hotarat (i-am si zis sotului ca n-are decat sa fie de acord cu mine) sa-mi iau bici de apartament, ca nu se mai poate! si sa schimb alimentatia si multe altele (reforma-revolutie-evolutie)... ce-mi recomandati? eu vreau o bici de balcon care sa tina vreo 130 kile ale sotului, am vazut ca aveti asa ceva si m-am gandit ca poate o fi vreo duma si cu astea, cu nu orice e bun si mult in kil, de asta au preturi diferite, care e recomandarea expertelor?
Eleysa spune:
citat din mesajul lui danyelana Gata, am revenit cu un baietel curatel si frumos mirositor dupa ce l-am spalat si cremuit. Sa va povestesc despre noi in wk-endul asta prelungit. Am stat mai mult pe acasa, in curte sa plantam o parte din flori, sa curatam legumele de ierburi (asta doar tati ), am spalat o parte din geamuri si din perdele, multe masini sambata si calcat, duminica gratar in curte, ieri mi-am schimbat pamantul la cateva orhidee si ghiveciul la bonsai si l-am tuns. Sa nu vorbesc intr-un ceas rau dar am impresia ca Arthur s-a facut mai bunut si mai cumintel. Sta singurel in carut in curte (adica eu sunt langa el si fac treaba dar nu e nevoie sa-l mai plimb non-stop), doarme 1-2-3-4 ore in patut la el, depinde cum are chef si ieri dimineata pe la 9 a adormit la el in patut iar eu mi-am facut o baie lunga cu spuma. Si inca ceva, acum a adormit iar in partut dupa ce l-am schimbat. Sa dea Dumnezeu sa se faca asa cuminte mereu desi acum cu plecarea in tara imi e tare frica sa nu-si strice iar programul. Trimit placinta (cred ca se intelege ceva ca am impresia ca a scris cam fara logica) Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
Felicitari printului pentru noua atitudine ...si multi mamicii fericite
al3csa spune:
citat din mesajul lui Ruxita fetele, io m-am hotarat (i-am si zis sotului ca n-are decat sa fie de acord cu mine) sa-mi iau bici de apartament, ca nu se mai poate! si sa schimb alimentatia si multe altele (reforma-revolutie-evolutie)... ce-mi recomandati? eu vreau o bici de balcon care sa tina vreo 130 kile ale sotului, am vazut ca aveti asa ceva si m-am gandit ca poate o fi vreo duma si cu astea, cu nu orice e bun si mult in kil, de asta au preturi diferite, care e recomandarea expertelor? |
Cand am citit prima data am crezut ca vrei bici din ala de cai si nu intelegeam de ce de balcon
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
cris.dogarel spune:
ziua buna!
sa zic macar ginerica YANNIS!!, sa-mi traiesti, frumos si cuminte ca acu' sa ramai
fug sa mai citesc si revin, sper
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui al3csa
Cand am citit prima data am crezut ca vrei bici din ala de cai si nu intelegeam de ce de balcon de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! PozePoze noiPovestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
nu neg, uneori imi doresc si unul din ala...