pufuleti pufosi de ian-feb 2010 (67)
Raspunsuri - Pagina 10
mariucasara spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
io cred asa: ca incepi cu supa de morcov, a asimilat bine morcovul, adaugi data viitoare la morcov pastarnac, 2 zile ii dai supa numai cu aceste ingrediente, apoi la aceste 2 adaugi si al treilea samd, in proportii inegale evident, morcovul va fi baza, ceapa 2-3 foite, dovlecel o jumatate ... cam cum ai face o supa pentru oameni mari, nu? |
Da, da, da.Ruxita

ca ai explicat.Ii dau piure de morcov in primele 2-3 zile. Apoi piure de morcov+ o urma de pastranac, apoi maresc cantitatea de pastranac (morcovul ramane baza dar pun si pastranac cat sa se simta bine gustul) dupa alta 2-3 zile supa are morcov+ pastranac+ radacina de patrunjel....Si tot asa...

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
bubu_bu spune:

buna dimineata!multumim de cafea alexutzzza si tratatie la multe lunite yannis
am apucat sa citesc doar pag asta si sa vad poze frumoase cu pufii
am lipsit ca de vineri tot intr-un chef tot intr-o onomastica zi de nastere pana la 4,5 dimineata si apoi sooooooomn de refacere....noroc cu sotul ca am scos parleala ca de cand nu am mai chefuit in halul asta
acum gata pana in 4 iunie cand e ziua sotului stau linistita si ma bag la recuperat!
cica de azi vine vara
mamidepuiuti spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui plateea vad ca stati dupa cortina... atunci, din seria 1001 de intrebari.. voi cat de des reuiti sa faceti siecs? daca nici la intrebarea asta nu-mi raspundeti... imi iau jucariile si trec si io dua cortina... nikole, alexutzzza, cris.m, cris.d, MS, MP, lorex, ayanna, evyme, sagetutza, lucia, elena, ruxita, catalutza, oani, bea, satlica, danasor, al3csa, micky, roxy, xela, larisel, andrelina, decenuela, miremia, baly, haircut, bububu, si restul listei... hai, fetele... daca nu aveti alte raspunsuri la cele 1000 de intrebari ale mele, macar la a 1001-a sa iesiti in fata... oare ce mai face david de lalitica? I will survive... ![]() www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
la prima intrebare nu raspund!prietenii stiu de ce...

david se pregateste de venit acasa

toate incep sa se aseze,incet-incet,la locurile lor...

cornelia,mami de
Radu (30.07.2000) si
Alexander (05.01.2010)www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
| citat din mesajul lui Nik0le Noi acum ne-am intors de pe coclauri, de la tara, unde fii-mea a mare a alergat doi boboci de rata prin toata curtea, a privit de la distanta cu mult respect amestecat cu teama vreo doua bibilici, s-a strambat nevrand sa manance niste cirese abia parguite (dar f bune) direct din pom, pe scurt una peste alta s-a distrat grozav. Irina a fost cumintica, a stat in caruciorul ei afara in curte cam toata ziua, a supt constiincioasa cam la 2-3 ore, a impartit zambete si gangureli tuturor si a tras portia regulamentara de urlete pe drumul de intoarcere, in masina. Mama lor (adica io In alta ordine de idei am cantarit-o pe Irina si are 4,720 kg, a luat 180 gr numai saptamana trecuta! Poate voua o sa vi se para putin, dar credeti-ma ca e super bine. LP o sa-i bag dupa ce face 4 luni, iar cereale o sa incep sa-i dau dupa 4 luni jumate, spre 5. Ma rog, asta-i ce-mi doresc eu, sa vedem ce parere o sa aiba Stanciu de chestia asta. Nu stiu daca o sa reusesc sa recuperez in seara asta, in cel mai rau caz ne mai "auzim" maine. Va ![]() Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) |
super fain v-ati distrat pe la tara...

ma bucur pt voi

felicitari irinei pt crestere!

eu am papat capsuni si nu am avut feed back negativ...
cornelia,mami de
Radu (30.07.2000) si
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
'neata fetele 

m-am bagat direct la recuperat ![]()
bobitza are zambetul lui mami
...e frumusica foc 

ne placeeeeeeeeeeeeee muuuuuuuuuuult 

sagetutzo ai o adevarata printesa acolo...ce-i place sa pozeze 
![]()

...da' ce super comentarii pune mami ![]()

si mie mi se pare ca andrei seamana cu lucas 

pupam gazela
...si zici ca fetele de azi sunt ntzzzzz...ntzzzzz... 

cornelia,mami de
Radu (30.07.2000) si
Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
Yasmine spune:
Lorex, mamidepuiuti mercic de cont si pass, am pus niste poze.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia
mamidepuiuti spune:
| citat din mesajul lui Yasmine Lorex, mamidepuiuti mercic de cont si pass, am pus niste poze. >>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia |
am vazut trei iezisori frumusei

plateea ...pupam pastaia sa treaca buba/vaccinul

cornelia,mami de
Radu (30.07.2000) si
asa creste Alex
onitza spune:
Salutare! NU ne-am mai auzit de un secol.
Raportam chicote la greu, vorbim , radem , zambim, urlam cand ne e foame si suntem lasati singuri, desfacem pumnul sa luam jucariile pe care ni le intinde mami, suntem sociabili si sensibili in acelasi timp.
ieri am fost o fuga in IOR pe la 5 jumate cat a avut fi-miu dansuri, a fost f cumintel la plimabre. MI-am tot lungit gatul dupa fete de la noi de la odisee dar n-am vazut pe nimeni. S-ar putea pe 30 mai sa ajungem iar in IOR, dar nu stiu inca sigur, mai vedem. ![]()
Eu tot cu ciuperca ma chinui, dar alaptez exclusiv in continuare cu mari eforturi si dureri...incep sa am dubii ca solutia cu nistatin este corect preparata la farmacie....cred ca voi schimba farmacia macar sa ma conving eu de cele banuite. Sper ca sunteti sanatoase, si copilasii asemenea.
Voi incerca sa pun ceva poze facute recent. 
alexutzzza spune:
palteea
multzam de strigare
Felicitari ptr sotul tau! In mod normal ar trebui sa te invidiez, dar sunt prea indragostita de sotul meu ptr asta
Chiar daca fac eu toate in casa, eu mananc singura, eu hranesc si spal si schimb bebe (bine cand eu ma odihnesc sau plec cu fetele sau am altceva de facut se ocupa el cu succes de bebe dar fara baita) eu am grija de bebe si incerc sa nu il trezesc pe el (bine bebe se culca la 9-10 si doarme pan la 8 as fi nesimtita sa il trezesc pe el LOL!)
Cu scoica nu stuce sa iti zic, eu pe Yannis nu l-am scos never din scoica ca m-ar fi linsat tac-su, cred ca a luat-o ca atare, ii place, se uita pe geam, asculta muzica, se mai joaca si de regula adoarme repede
de
Yannis
AMR 7 kile....
si nu vor sa plece singure 
rlc_sandor spune:
Neata'
Ce buna ii
,sunt asa fresh de parca am luat-o intravenos![]()
Plateea,ne-ai "prins"cu intrebarea 1001
.Da-mi voie sa ma alaturi si eu lui MP,eu inca sper ca rasare soarele si pe strada noastra,dar macar am ras bine aseara
Al3csa,se vede ca sunteti tinerei!

Va mai rog o data sa-mi dati si mie parola si userul,multumesc

strumfita scumpa Daria-Ioana
I will survive...
Isabela (2007) si
Irina (01.02.2010)