pufuleti pufosi de ian-feb 2010 (67)
Raspunsuri - Pagina 9
ayanna_xem spune:
La noi tocmai s-a intrerupt curentul electric...vai ce ma enerveaza ...noroc ca mai am un pic de baterie la laptop. Cat mai tine ma duc sa-mi caut lanterna...ne auzim maine.
Noapte buna!
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
danasor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le Noi acum ne-am intors de pe coclauri, de la tara, unde fii-mea a mare a alergat doi boboci de rata prin toata curtea, a privit de la distanta cu mult respect amestecat cu teama vreo doua bibilici, s-a strambat nevrand sa manance niste cirese abia parguite (dar f bune) direct din pom, pe scurt una peste alta s-a distrat grozav. Irina a fost cumintica, a stat in caruciorul ei afara in curte cam toata ziua, a supt constiincioasa cam la 2-3 ore, a impartit zambete si gangureli tuturor si a tras portia regulamentara de urlete pe drumul de intoarcere, in masina. Mama lor (adica io ), n-a citit nimic, dar nimic din urma, in schimb a mancat vreo 10-15 cirese de care va povesteam mai sus (tot asa, direct din pom, cu praf pe ele) si vreo 2 capsuni (stiu, sunt alergene, sper sa nu pateasca nimic Irina, dar n-am rezistat, n-am mai mancat capsuni de cativa ani...). In alta ordine de idei am cantarit-o pe Irina si are 4,720 kg, a luat 180 gr numai saptamana trecuta! Poate voua o sa vi se para putin, dar credeti-ma ca e super bine. LP o sa-i bag dupa ce face 4 luni, iar cereale o sa incep sa-i dau dupa 4 luni jumate, spre 5. Ma rog, asta-i ce-mi doresc eu, sa vedem ce parere o sa aiba Stanciu de chestia asta. Nu stiu daca o sa reusesc sa recuperez in seara asta, in cel mai rau caz ne mai "auzim" maine. Va Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) |
sa va fie de bine iesirea si felicitari Irinei pentru gramutzele luate, la cat mai multe sa treaca stresul lui mami
plateea spune:
ni, ma... ce ma distrez eu cu voi la ore mici...
am trecut in vizita si gasesc 4 pagini... palavragiti numai cand dorm eu, bag de seama!
ruxita... tot asa sa-ti ramana floricica, tot asa frumi si desteapta si... si! pt d-ra!
cristies... io votez gargaritzul, matale treci mai des pe la noi ca e grele cand nu te tii de turma. Plateea stie!!!
ayanna... esti de coma. dar treaba cu "calcatul teritoriului"... e de publicat!
mai voiam sa zic, dar normal ca neuronul nu functie nici cand sunt treaza, dara-mite la ore din astea cand vegetez?
N B in continuare!
I will survive...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
danasor spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui ayanna_xem
Ahaaaaaa...da, e foarte logic ce spui. Eu nu ma gandisem la varianta asta...in mintea mea credeam ca ii dau o zi morcov, apoi ii dau numa' pastarnac...iar la ceapa eram in ceata deja...saracu kupilu meu! mami de strumfita scumpa Daria-Ioana |
alexutzzza spune:
Fetele azi dam noi ce mai buna si aromata
cu tort cu mousse de ciocolata si cirese amare si tot ce poftiti voi bun!!!
Va invitam la party
Facem 4 lunite
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
alexutzzza spune:
Lorex sa stii ca recuperez din urma dar nu stiu cum sa te sfatuiesc, ei sunt obligati sa inlocuiasca produsul defect (daca de ex ti s-a rupt ceva in mai putin de o luna sau a cazut flecu' s-a crapat tocul etc sau mai poti merge in 48 de ore cu produsul nou, nefolosit, bon etc si sa incerci dar asta cu 48 de ore depinde f mult de politica magazinului cik legea nu ii obliga am mai vb vineri cu o prietena care e coordonatoare de magazine si mi-a zis ca a intrebat ea la OPZC exact cum sta faza
Mariucasara multumim ptr raspunsurile legate de diversificare l-eam salvat mi se par f pertinente, oricum sunt disperata ca nici io nu stiu ce si cum de niciunele.
Vi4i dementiale pozele! superbe!!! iar tu esti foarte foarte foarte frumoasa!
Ruxita da da subscriu si io la palteea vreau sa vaz poze cu mandra care a calarit TVA ul ...atv ul pardon Sper ca s-a distrat pe cinste
decenuela da-ne si noua un semn cand mai iesi in national (eu, miremia, micky_mica) sa ne clatim si noi ochiu cu gazela
...off io am citit tot ce aveam de recuperat dar acu' nu stu daca mi-am amintit tot ce vroiam sa raspund, inca nu am citit capitolul asta, mai revin
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
decenuela spune:
neatzaaaaaaaaaaaaa
bunna cafelutza....mamaaaaaaa....ce-i cu tentatiile alea de ni le oferi tu de dimi alexutza? DOAMNE FERESTE-NE....cel putin pe mine..ca sunt bantuita ....
cand ati umplut mama 9 pag....ieri cand a fost f slaba activitatea...
noi..o noapte obisnuita...a la jiji...dar deja nu e o noutate.
acu e cumintel..urmareste stirile pro tv...
ma duc sa recuperez putin..k acusica nu pot tine pasul
o zi frumuuuuuuuu
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Fetele azi dam noi ce mai buna si aromata cu tort cu mousse de ciocolata si cirese amare si tot ce poftiti voi bun!!! Va invitam la party Facem 4 lunite de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
la multe lunite!
multumim de tratatie!
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem Io de-o bucata de vreme l-am fugarit pe barbat-meu in living, pe canapea...a dormit acolo cateva seri ca era racit, iar cand s-a intors in pat ne-am dat seama ca nu mai 'incapeam' noi fetele de el...asa ca l-am fugarit inapoi la canapea. ...si el saraku tot asteapta sa-l "vizitez"...dar nush cum se face ca io tot uit. Mai vine din cand in cand si baga capul printre usi si-mi face 'pssss!pssss!'...ca sa-mi aminteasca ca ma asteapta...daca fac imprudenta sa trec prin 'teritoriul' lui nu 'scap' ne-... mami de strumfita scumpa Daria-Ioana |
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui Ruxita deci pus la album poze cu don'soara... ma bucur ca am lasat-o in aceasta excursie pentru ca initial avusem dubii, din pozele aduse de ea am vazut ca a iesit un banchet pe cinste! am pus 3 poze, una cu pretenele ei, a doua cu un calaver (a facut poze aproape cu toti baietii dar niciunul nu mi s-a parut mai de Doamne ajuta, niste pitici sau niste lungani in tenisi la bal, sa le fie rusine, am ales o poza cu un baiat imbracat la costum si frumusel... sotul zice "ca sa vezi Ela ce fel e ginere isi doreste maica-ta" la care Ela "mama, ca sa stii si sa stai linistita, frumuselul tau aproape ca nu se tinea pe picioare de beat dupa ora miezul noptii..." too bad... si a treia poza cu alt "pretendent" are mai multe poze cu el, si in toate Ela mi se pare f. frumoasa... cu frumuselul e incordata, se stramba din picioare, nas, cap... imi place sa analizez instantaneee fotografice, spun multe! |
frumoasa don'soara ai!
caius e un dulce!felicitari,mamico!
sa-ti traiasca puiutii!
asa creste Alex