pufuleti pufosi de ian-feb 2010 (67)
Raspunsuri - Pagina 8
pufuleti2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea lorecs...fi-ai tu de tehnicuta... da intalnirea noastra n-o treci cu rosu? ce, numai mandrele de capitala sa se fuduleasca??? acum am ajuns la cap cu felicitari... va multumeste pastaia frumos pt urari, si ca nu ne-ati uitat, va ofera un tuturor si se pregateste sa va ofere cate o ... voi nu v-ati saturat de mine ca folosesc "," inainte de "si"...???? I will survive... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
Indraznii eu sa 'trambitzez' pe prima pagina si intalneala noastra...
pufuleti2010 spune:
citat din mesajul lui sagetutza btw: SALUTARE!! si am cerut si eu noile parole, sau m-ati dat afara din gasca? mamica de Maia -Teodora |
Tocmai vroiam sa te intreb de ce nu incarci poze ca e albumul gol si cand colo...surpriza! E artista toata domnisoara Maia...ce-i place sa pozeze!!! Scumpica foc!
...si tortul...simpatic tare!
ayanna_xem spune:
mesajele de la Pufuleti2010 de mai sus....de la mine sunt....am uitat sa ma deloghez!
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
miremia spune:
citat din mesajul lui pufuleti2010 Indraznii eu sa 'trambitzez' pe prima pagina si intalneala noastra... |
Tu care? Nu-s multe variantele dar tot nu-mi iese.
Seara fetelor!
Ruxita frumoasa fata ai, sa-ti traiasca!
Eu tot scorpie cu ascendent in scorpion.
Ana_g Moghioros e parcul din Drumul Taberei.
Cristies mai repede, mai repede. Ne lipsesc mesajele tale. Azi la targul eco din parcul Plumbuita erau produse Montignac....scumpe rau.
Decenuela data viitoare cand mergi in National anunta si pe aici daca ai chef de .
Vazut pufuleti pufosi si minunati. Sa ne traisca ca tare sunt frumosi!
Mirela fericita de Mara Ioana
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui ana_g seara buna si de la noi. plateea, raspunsul meu la intrebarea delicata e cam o data pe saptamana. eu oricum nu prea mai am chef, serios...el ar vrea mai des, zilnic si cel putin juma de noapte, dar asta e...eu-s obosita, trebuie sa produc lapte. lorex, o sa pun maine poze. dar....as vrea si eu parolele si toate alea....macar sa va mai vad si eu, ca eu o sa le dau publice, asta e! mi s-a aplicat de la niste papanasi....nu mai mananc muuult timp....oooof..... nic0le, 180 intr-o saptamana? noi de mult nu am mai avut asa performante, dar suntem in grafic totusi, nu ma mai stresez. mi-e somn.....unde e parcul moghiros? ca poate ma infiintez si eu, dar nu promit. sunt dependenta de sot cu masina. mama unui pui...Stefan |
Ai PM.
al3csa spune:
citat din mesajul lui ana_g seara buna si de la noi. plateea, raspunsul meu la intrebarea delicata e cam o data pe saptamana. eu oricum nu prea mai am chef, serios...el ar vrea mai des, zilnic si cel putin juma de noapte, dar asta e...eu-s obosita, trebuie sa produc lapte. lorex, o sa pun maine poze. dar....as vrea si eu parolele si toate alea....macar sa va mai vad si eu, ca eu o sa le dau publice, asta e! mi s-a aplicat de la niste papanasi....nu mai mananc muuult timp....oooof..... nic0le, 180 intr-o saptamana? noi de mult nu am mai avut asa performante, dar suntem in grafic totusi, nu ma mai stresez. mi-e somn.....unde e parcul moghiros? ca poate ma infiintez si eu, dar nu promit. sunt dependenta de sot cu masina. mama unui pui...Stefan |
Ai PM !
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui plateea in loc de 1001 de nopti, pe mine trebuie sa ma cheme 1001 intrebari... cum va convingeti voi copiii sa stea in scoica? am facut greseala sa-l mai tin in brate in masina, iar acum urlaaaaaa... de transpira tot. se opreste numai cand il iau in brate. solutii, pls.... I will survive... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
Apoi nush ce sa-ti raspund...a mea sta pur si simplu...nu m-am intrebat niciodata cum de sta...ba chiar ii place, mai ales cand o mai doare burtica se linisteste in scoica...dar nu tot timpul. Daca e agitata tare si o pun in scoica se enerveaza...
Asa ca probabil tre' sa incerci sa-l pui cand e bine dispus...ca daca insisti cand nu-i place prinde e posibil sa prinda si mai mare 'ciuda' pe scoica...
sagetutza spune:
Tocmai voiam sa va spun ca am pus si noi niste poze.
citat din mesajul lui pufuleti2010 Tocmai vroiam sa te intreb de ce nu incarci poze ca e albumul gol si cand colo...surpriza! E artista toata domnisoara Maia...ce-i place sa pozeze!!! Scumpica foc! ...si tortul...simpatic tare! |
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui plateea vad ca stati dupa cortina... atunci, din seria 1001 de intrebari.. voi cat de des reuiti sa faceti siecs? daca nici la intrebarea asta nu-mi raspundeti... imi iau jucariile si trec si io dua cortina... nikole, alexutzzza, cris.m, cris.d, MS, MP, lorex, ayanna, evyme, sagetutza, lucia, elena, ruxita, catalutza, oani, bea, satlica, danasor, al3csa, micky, roxy, xela, larisel, andrelina, decenuela, miremia, baly, haircut, bububu, si restul listei... hai, fetele... daca nu aveti alte raspunsuri la cele 1000 de intrebari ale mele, macar la a 1001-a sa iesiti in fata... oare ce mai face david de lalitica? I will survive... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
Io de-o bucata de vreme l-am fugarit pe barbat-meu in living, pe canapea...a dormit acolo cateva seri ca era racit, iar cand s-a intors in pat ne-am dat seama ca nu mai 'incapeam' noi fetele de el...asa ca l-am fugarit inapoi la canapea.
...si el saraku tot asteapta sa-l "vizitez"...dar nush cum se face ca io tot uit.
Mai vine din cand in cand si baga capul printre usi si-mi face 'pssss!pssss!'...ca sa-mi aminteasca ca ma asteapta...daca fac imprudenta sa trec prin 'teritoriul' lui nu 'scap' ne-...