Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (389)
Raspunsuri - Pagina 8
papanash spune:
hello ! ce mai faceti ? cine a modificat mesajul initial pe prima pagina ? ca am vazut pe la 5 ca s-a modificat ceva.... vreu carucior, vreun DNP ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
Kriss, mie nu mi-a trebuit decat una bucata adeverinta la gradi. ce mai face printesa ?
( 02.10.2007 )
papanash spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Roxana_G
Bineee, o sa pun. Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
in costum de baie, ca altfel nu se pune
( 02.10.2007 )
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitz78 si ce n-am zis de eliza, ca n-am vrut sa eclipsez pe nimeni hai va las....treaba multa, ca intotdeauna. gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007) |
mey, io zic ca mai bine sa fie atenta la trafic
(emoticon cu invidioasa de mine )
( 02.10.2007 )
papanash spune:
Teo, tocmai ce voiam sa te sun azi, sa-i fac lu Mihnutu o renta de studii....
astept vesti bune de la tine 
( 02.10.2007 )
papanash spune:
| citat din mesajul lui Sabina ce cafea, ce ceaiuri, sa curga sampania! A iesit intr-adevar foarte bine:) Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
asta din cauza ca eu am cautat toate posturile posibile, sa prind un concert cu tine, ceva, si m-am gandit intens la tine !!! deci, baga si la mine un strop de sampanie
, ce daca ma duc la Sonisphere festival, Iron Maiden, AC DC si altele ?............................................................
( 02.10.2007 )
gabitz78 spune:
papanash - deci evident ca nu "citeste", ea doar spune literele...nu stie sa citeasca cuvintele, deci...deocamdata stau linistita.

teo - ce vesti despre mihnea?
despre kg nu vorbesc...refuz categoric!noroc ca nu m-a intrebat nimeni.![]()
pup.
babylina spune:
| citat din mesajul lui ANDREEA11 Hei!! Nu e varicela . Deci, Cris mai are inca liber pentru afara.Vreau sa intreb dc mai e vreun copilas care sufera de constipatie??? Mandarinutza si eu aveam intalnirea de 10 ani sambata, dar nu m-am putut duce , imi pare tare rau.andreea Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante... http://community.webshots.com/user/andreeagogo |
Bogdan sufera de constipatie. Uneori face la doua zile si ii dau latuloza seara si dimineatza ca sa nu faca tare si sa se chinuie.
Cand bea mai multa apa sau manaca baton de susan face fara probleme. La noi cam stiu ce este. Adica prea putine fructe ( bea suc de portocale sau mar cu morcov dar nu mananca si fibra) si, fibre,apa.
Acum a inceput sa bea mai multa apa, chiar cere.I-am luat " sticla cu sete" , asa ii zice el la sticla cu dop special ( sunt sticlutele de apa de la Jana)si le are la indemana si bea singur. Si se simte cand bea apa. Dar, daca nu face o zi se formeaza un mic dop si a doua zi face putin mai greu , pana il elimina.
Stiu toate alimentele care sunt bune in combaterea constipatiei, problema este ca nu le si manaca.
babylina spune:
| citat din mesajul lui ancasilv La multi ani Yaia sa ai parte de o zi minunata!In alta ordine de idei, cine a fost pe la bulgari sa-mi dea si mie o idee, ca ma tot uit peste brosuri dar nici un hotel nu-mi spune absolut nimic. Si ca sa fiu sincera, nici statiunile (adica nu stiu diferenta intre Sunny Beach si ALbena, spre exemplu). Asa ca fie-va mila de un om nestiutor si spuneti-mi pe unde ati fost, sa am un punct de reper. Multumesc! Va astept cu sugestii si pareri! Pupici! anca, mami de Vladut... 06.10.2007 |
Noi am fost anul trecut la Duni la Hotel Marina Royal , si a fost foarte bine. Arata camd asa pe acolo http://www.plaja.ro/hotel_marina_royal_palace_duni_bulgaria/. Anul acesta mergem in Albena la Iberostar. Din cate stiu eu Albena este mai pentru familisti. Sunny beach din cate am auzit la televizor este mai vizitata , este o statiune mai mare cu mai multe hoteluri. Desi sunt si acolo hoteluri bune.
mihailescu teodora spune:
Buna seara ,dragele mele!
Multumesc mult pentru grija si sustinere 

Nimic grav la Mihnutzu',o enterocolitta usoara,fara febra sau alte alea.Durerile de burtika erau date de crampele avute si de balonare.Cu o seara inainte,cand a inceputt sa-mi spuna ca-l doare,mancase la o singura masa:1 mar+1 para+1 banana.Cred ca para aia i-a dat asa o ,,forfoteala'' prin burtika.
Dupa amiaza a facut kk de 4X,ultima data apa chioara!
Acum e pe regim usor si vedem maine!
Starea excelenta,tonic si vioi!
Va pupic si noapte buna!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

. Deci, Cris mai are inca liber pentru afara.