Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (389)
Raspunsuri - Pagina 9
mihailescu teodora spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui papanash
in costum de baie, ca altfel nu se pune ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Aoleuuuu

,are unele din Maldive in costum de baie.....!!!!

Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Teo, tocmai ce voiam sa te sun azi, sa-i fac lu Mihnutu o renta de studii.... astept vesti bune de la tine ![]() ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Papanasho
,trimite-mi o simulare,te rog!Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Sabina spune:
Teo, ce bine ca nu-i nimica grav cu Mihnutu! Am trecut si noi prin ceva asemanator.
acum doua nopti Gh a plans infiorator de dureri de burtica. A fost horror...nu vroia nurofen, nim ica...pana la urma i-am pus un supozitor cu novocalmin, in disperare de cauza, si a dormit. Am procedat asa pt ca mi-era frica de Doamne fereste apendicita, e rara la varsta asta, dar...
Noi cam stiam si despre ce e vorba...inainte de culcare bause pe nerasufolate lapte rece de la frigider. El asa bea de obicei si e ok, nu raceste etc etc, dar acuma l-a baut extrem de repede.
Dupa episodul nocturn a fost perfect.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
papanash spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihailescu teodora
Papanasho ,trimite-mi o simulare,te rog!Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Antalya 2009 Nasi 2009 Povestea nasterii |
ce simulare, aia-i pentru incepatori, eu iti fac direct, zici cat dai si-ti zic cat ia, sau invers
te sun maine,ma bucur ca-i ceva usor cu cretulinu'.............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
mey, eu suspectez un complot la gradi, asta al meu iar nu mai vrea la oala sau wc. duc eu munca de lamurire (cu folos) in weekend si dupa aia iar incepe cu 'nu veau la oala, nu veau la wc...." pai cred ca nu-i incurajeaza de loc, din contra, ca le e frica sa nu ramana fara ei. Stiu ca la stat nu-i primeste cu pampersi.
asa ca noi, tot la stadiul pampers suntem din nou.
............................................................
( 02.10.2007 )
papanash spune:
vad ca nu-i rost de sampanie azi, ma duc la nani !sa aveti o noapte linistita !
............................................................
( 02.10.2007 )
Sabina spune:
hai ma, uite, maine dimi te astepata o sticla plina:)
Noapte buna, copii :)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Gabriela77 spune:
Noapte buna, Sabina!
Teo, bine ca ai aflat ce e cu Mihnutul!
Yaia, cum te-ai sarbatorit?
Roxana, pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
M-am invrednicit si eu si am pus niste poze pe contul comun de flickr, sunt rupta, fug sa dorm
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
SabinaY. spune:
La multi ani Yaia!Sa traiesti 1000 de ani fericiti si impliniti!
SA fii fericita alaturi de familia ta si sa aveti parte de tot ce e mai bun si mai frumos!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
mandarinutza spune:
Anca silv, noi am fost in Bulgaria acum 2 ani, am stat la Sveti Vlas, langa Sunny Beach, e o statiune in care sunt numai resorturi cu apartamente(gasesti si restaurante, eu atunci am facut eu de mancare, caci eram cu Antonia de 9 luni), foarte ok si linistita cu plaja foarte buna. Noi am stat la penultimul complex (Etara)din statiune si imparteam o plaja mai mica dar foarte curata si linistita cu ultimul complex. Sunny Beach nu mi-a placut, nu e genul nostru, hoteluri mari si foarte aglomerate, multe tarabe.
In schimb Nessebar e foarte frumos - o peninsula foarte frumoasa cu bisericute vechi si casute din lemn si multe magazinase dragute.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 29s+ 
Poze