Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (389)
Raspunsuri - Pagina 7
ancasilv spune:
La multi ani Yaia
sa ai parte de o zi minunata!
In alta ordine de idei, cine a fost pe la bulgari sa-mi dea si mie o idee, ca ma tot uit peste brosuri dar nici un hotel nu-mi spune absolut nimic. Si ca sa fiu sincera, nici statiunile (adica nu stiu diferenta intre Sunny Beach si ALbena, spre exemplu). Asa ca fie-va mila de un om nestiutor si spuneti-mi pe unde ati fost, sa am un punct de reper. Multumesc! Va astept cu sugestii si pareri! Pupici!
anca, mami de
Vladut... 06.10.2007
greyeras spune:
LA MULTI ANI! YAIA 

Cecilia mersi pentru gand, oricum Adelina nu e copilul care sa imparta, trebuie sa fie al ei.
Teo multa sanatate lui Mihnea, sper sa nu fie nimic rau.
Cand vad cate kg aveti voi ma ia durerea de cap, eu sunt pofticioasa nu pot sa tin cura, am ajuns la 68 kg.
Cred ca trebuie sa iau atitudine e clar.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) 
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancasilv La multi ani Yaia sa ai parte de o zi minunata!In alta ordine de idei, cine a fost pe la bulgari sa-mi dea si mie o idee, ca ma tot uit peste brosuri dar nici un hotel nu-mi spune absolut nimic. Si ca sa fiu sincera, nici statiunile (adica nu stiu diferenta intre Sunny Beach si ALbena, spre exemplu). Asa ca fie-va mila de un om nestiutor si spuneti-mi pe unde ati fost, sa am un punct de reper. Multumesc! Va astept cu sugestii si pareri! Pupici! anca, mami de Vladut... 06.10.2007 |
prea multe nu stiu sa iti spun, noi mergem "la pomul laudat" la Duni, parca Bernix merge la bulgari si poate te ajuta ea cu mai multe info....oricum am inteles ca Albena este un fel de Mamaia la noi
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
ancasilv spune:
Merci! M-am uitat si eu pe nisteoferte la Duni, dar chiar acum citeam ca sunt mari probleme acolo, ca au facut rezervari in disperare si si-au depasit cu mult capacitatea de cazare. Drept pt care multe rezervari au fost anulate. Sper sa mai primesc si alte informatii. Multumesc oricum!
anca, mami de
Vladut... 06.10.2007
kriss79 spune:
La Multi ANi YAIA!!! 
ancasilv,noi mergem pt. a doua oara cu fata in Bulgaria in Albena vara asta.Albena este o statiune micuta, cu circuit inchis cu destul de multe atractii pt. copii.Sunny Beach e un fel de Mamaia, nu Albena.Eu am verificat pe forumuri si la cei care au mai fost si ne-au recomandat Kaliakra Standard sau Superior. Mai sunt si altele de 4 stele ok, dar cel mai tare in servicii ar fi acesta.Insa, s-ar putea sa fie putin cam tarziu pt. a prinde perioada dorita acum, incearca la agentii. De regula ei le iau de pe vacante inbulgaria, legat, punct ro la sfarsit. Kaliakra e cam scump.Anul trecut am fost la Laguna Mare, a fost destul de ok, mai ales ca doream sa plecam imediat, in maxim o sapt.Eu o recomand(ca si statiune) pt. vacanta cu copii.
Cristina, mamica de
Alessia Stefana
carpatina spune:
| Yaia zicea ca: Macar in tara copii vostri sunt tratati la fel, nu sunt discriminati. Uite asa invata Tudor de mic ca trebuie sa munceasca de 2 ori mai mult, ca e strain! |
| Si pe urma zicea ca: Fetitele ramase...habar nu am . Una stiu ca e finlandeza, a venit cu Tudor de la gradinita cealalta cand s-a reorganizat. |
Azi te las, ca-i ziua ta... da' maine-mi zici cum e cu discriminarea?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Yaia, de fapt o curiozitate as avea si azi..
a pupat barbatul tau Dobos cu ocazia zilei tale sau nu s-a calificat? ![]()
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
papanash spune:
| citat din mesajul lui ancasilv La multi ani Yaia sa ai parte de o zi minunata!In alta ordine de idei, cine a fost pe la bulgari sa-mi dea si mie o idee, ca ma tot uit peste brosuri dar nici un hotel nu-mi spune absolut nimic. Si ca sa fiu sincera, nici statiunile (adica nu stiu diferenta intre Sunny Beach si ALbena, spre exemplu). Asa ca fie-va mila de un om nestiutor si spuneti-mi pe unde ati fost, sa am un punct de reper. Multumesc! Va astept cu sugestii si pareri! Pupici! anca, mami de Vladut... 06.10.2007 |
noi am fost de 2 ori, amcautat linistea si am gasit-o, acum vreo 5 ani am fost la hotel dolphin marina, din Sfantul constantin si elena, a fost super, all inclusive,nu-l recomand celor care tin la silueta.
anul asta am fost la 8 km de balcik,super, liber, liniste, pasarelesi aercurat. numai ca nu-i cu mancare,in schimb, in fata complexului, pana in plaja e un restaurant pescaresc cu mancare bestiala.
www.booking.com/hotel/bg/sea-paradise.html?aid=332616&label=tripad-bg-177025&lang=ro" target="_blank">aici am fost langa balcik
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )