Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (389)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Erina, si eu imi propun sa fiu mai cuminte cu dulciurile, dar nu prea reusesc, mi-e ciuda pe mine ca nu fac nimic sa scap de burta, asa urat arataCE mai face David? Eu imi reprosez ca ieri m-am cam rastit la Sara, atatea prostii a facut...Daria e mai bine?

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

David ieri m-a uimit! A stat treaz atit de multtt!!! Ce e bulversant e ca se plictiseste si vrea atentie non-stop...L-am pacalit cu proiectorul si m-am putut ocupa si de Daria. In rest e la fel de charismatic ca intotdeauna.

Daria e bine, si eu ma rastesc la ea dar trebuie sa invete un pic ca exista si reguli. Cica s-a facut un studiu cum ca educatia un pic autoritara pina in 6 ani nu strica. Copii au rezultate mult mai bune la scoala si sunt capabilisa se concentreze la diferitele task-uri pe care le au.

Nu se vede deloc burtica la tine. La mine cintarul tot arat 59 dar eu vad cum ma unflu zide zi. Mai rau e ca stiu unde gresesc...Poate pina in toamna sa arat onorabil pentru plaja.

Apropo, Roxana si eu astept pozele pe e-mailul comun!!!

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Gabriela uite acum am tipat la Daria. Baga in priza cd playerul.

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca Daria a stat la tuns. Acum are un fel de bob cu bretonul mai scurt. A mai slabit si arata ca un paj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.

cateva poze cu mandrele :)

http://picasaweb.google.com/Sabina.Yamamoto8/5Mai#

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Absolut superbe! Ca si mama lor de altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Erina sa-i fie de bine Dariei tunsoarea. E mai bine acum?

Gabi am vazut aseara pozele de la botez. Foarte frumoase printesele! Si tu de asemenea! Ce frumos ca ati facut petrecerea la aer!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.

cateva poze cu mandrele :)

http://picasaweb.google.com/Sabina.Yamamoto8/5Mai#

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

wow ce frumoase sunteti, toate 3!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Yaia, la multi ani , sa fii fericita si iubita de cei dragi si sa ai parte numai de zile senine!

Ema, cu intarziere, la multi ani si la cat mai multa sanatate bunicului!

Sanatate multa si refacere rapida tuturor bolnaviorilor!

Mandarinutza, vacanta placuta!
Sabina, felicitari pentru concert.
SabinaY, sa-ti traiasca mandrele, sunt asa oachese! Iar tu mamico, arati fenomenal!!!

Noi suntem izolati la domiciliu , ieri l-am cules pe Andrei cu febra 39 de la cresa.Avea si o umflatura la baza urechii drepte asa ca suspectam un oreion. La camera de garda de la Budimex, revolutie nu alta, pazeau badigarzii usa de la intrarea mai ceva ca seiful unei banci. Norocul nostru, daca se poate spune asa a foast ca datorita suspiciunii de oreion, am intrat imediat, nu ne-au lasat sa asteptam. Suspiciunea nu s-a confirmat, umflaturile alea erau de fapt niste ganglioni foarte inflamati. Are gatul rosu-rosu, nu poate inghiti nimic si aseara am avut o noapte de cosmar. Febra a facut si astazi, asa ca ne mai asteptam la asta, are antibiotic, antitermice si tantum pentru gat.
Diagnosticul: FARINGOANGIODOLITA ACUTA (nu am auzit in viata mea de asa ceva)
Stau cu frica in san sa nu ia si Alex acum. Tragem speramta totusi ca sub tratament va raspunde favorabil si intr-o saptamana va fi ca nou. De fapt cand nu are temperatura, este foarte vioi,devine apatic cand are febra si nervos la masa. L-am trecut pe iaurtele si mancarica usoara si vad ca le accepta.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Vai de mine Valentina, multa multa sanatate baiatului! Nici eu nu am auzit de asa diagnostic, tare ciudat. Eu m-as fi gandit la mononucleoza. Sper sa se faca bine repede si sa nu ia si Alexandra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
Yaia zicea ca:

Macar in tara copii vostri sunt tratati la fel, nu sunt discriminati. Uite asa invata Tudor de mic ca trebuie sa munceasca de 2 ori mai mult, ca e strain!

Citat:
Si pe urma zicea ca:

Fetitele ramase...habar nu am . Una stiu ca e finlandeza, a venit cu Tudor de la gradinita cealalta cand s-a reorganizat.

Azi te las, ca-i ziua ta... da' maine-mi zici cum e cu discriminarea?

Pai nu stiu de ceilalti doi copii, ca la grupa asta la care e acum sunt multi copii straini, sunt cam jumatate localnici si jumatate straini. Si daca din 4 3 sunt straini...dar nu stiu sigur.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Yaia, de fapt o curiozitate as avea si azi.. a pupat barbatul tau Dobos cu ocazia zilei tale sau nu s-a calificat?

Barbatul ar fi meritat, dar fiind ziua mea, am ales sa fac un tort Amandina. Nu spun decat 'Mai bine faceam un Dobos'.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput