Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Pe aici si eu. nu ma dati disparuta va rog, dar nu am chef de nimic.
am primit pozele de la botez si imi vine sa urlu. sunt naspa!

revin cand am alta dispozitie!!!

P.S Multumim de urari si nu ma bagati in seama. sunt ciufuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

Anca eu stiu ca nu tb facut baie in ziua vaccinului. Dar, daca i-ai facut, sper sa nu aibe nimic.

Fetelor, de cateva zile mai bine zis dimineata si seara am colici , nu radeti, vb serios ,chiar daca a facut Roxana (parca) o gluma cu puseul de crestere, dar chiar am. Si la Ioana am avut. Beau ceai de colici pt mamici, ceai de menta, poate imi trece. Trece pe moment si apoi iar ma i-a durerea. Cel mai bine ma simt cand stau in pat, ghemuita pana ma incalzesc si adorm.
Ma gandesc la saracii bebeii cat sufera , sunt ingrozitoare durerile..mai ales cand ai si crampe..uff, bine ca nu are Justina, ca eu suport durerea, dar ei, micutii.
In seara asta de la 19 am avut si pana acum m-au tinut cu pauze de 30' cand adormisem dar s-a foit Justina si m-a trezit.
Da, e nasol sa adormi si sa trezeasca bb (auzind foielile), dar nici sa o las singura in camera..mai tarziu.
Acum ca m-au lasat durerile merg sa ma culc.
Aaa..ziceam acum 2 zile ca am renuntat la LP..eii pe la 21:30 i-am dat un bibe (80 ml), nu aveam ce sa fac daca se trezea din 30' in 30' si eu cu durerea, abia o alaptam.

Va doresc o seara placuta, cu bebeii cuminti si somnorosi , nu inainte de a-i ura :La multe lunite si anisori Ioanei de mami Stefimic!

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Alina Am apucat deja sa ii fac, ca nu primisem nici un raspuns. Dar nu l-am tinut mult tocmai sa nu fie ceva problemute. Sper sa fie ok si sa nu faca febra.

Va urez noapte buna la toate , iar eu sper sa se trezeasca maine mai vesel si sa nu il mai doara piciorusul, ca mi-e tare mila cand il aud

Anca
mami de Codrin
de Lucas

http://family.webshots.com/photo/2347693530105533668WsmHRR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

anca sa stapaniti sanatosi caruciorul!

gaby nu fi suparata, ce naiba conteaza pozele, joy e superba! eu am poze unde arat miss si de fapt in realitate sunt ca naiba, asa ca degeaba ma bucur
sau ivan si silvana nu.s deloc fotogenici, pè bune, ma uit in real la ei si ma minunez de cum ies in poze...

ioanact eu nu rad ca stiu ca e posibil sa aibe si mama colici, asa cum tatal poate avea o sarcina emotionala cand e mama gravida

mihaela ma bucur ca sunteti bine

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Ioanact eu iti recomand o ecografie abdominala. Posibil sa fie colici cum zici, dar e la fel de posibil sa ai pietre la bila... Uite, eu a trebuit sa ma operez de urgenta ca aveam 2 mari pietre in colecist (bila, cum se zice), de care nu aveam habar.
Nu m-a durut nimic vreodata, desi sigur le aveam de multi ani, pina cind intr-o noapte a nascut pisica mea si tare s-a chinuit. Atunci m-au apucat si pe mine un soi de contarctii la burta si ziceam ca e prin simpatie, din solidaritate cu pisica :)) Dupa vreo luna m-am dus la doctor pt altceva si am facut o ecografie mai mult ca sa ma aflu in treaba... doctorul s-a speriat de ce pietroaie aveam in colecist si nu-i venea sa creada ca m-a durut o singura data. Si uite asa in 3 zile eram deja operata :))
Nu zic ca ai si tu, zic doar ca e mai intelept sa faci un control. Sanatate!

Gabyhila esti f simpatica cu mesajul tau suparat :)) Hai ca trec toate, sinteti sanatosi si asta e tot ce conteaza mai mult !

Fetelor, ma mai uit pe pozele cu iepurasii nostri si mie mi se pare ca seamana cam toti intre ei... am ideea nebuneasca cum ca, daca mi-ar pune cineva copilul intre 100 de alti copii de aceasi virsta, nu sint f sigura ca l-as recunoaste - sau in tot cazul nu mi-ar fi usor... :))
Floricica e bine si scump, plinge mai putin (mai ales in weekend e un inger, cred ca tine cu mine si plinge doar cind sta cu boenel :))
Cea mai tare jucarie e in continuare balonul cu gaz usor, i-l pun deasupra lui si-i leg atza de picior sau mina, el misca piciorul si se misca si balonul si chestia asta il fascineaza, sta cu ochii mari si gura cascata la balon cite 20 min, nici nu clipeste de atita concentrare... mori de ris! Duminica am stat singura cu el vreo 5 ore si muream de foame - ca plinge daca-l las singur. I-am pus balonul deasupa lui (dar nu i-am dat atza ca sa nu se incurce in ea Doamne fereste) si uite asa am avut 15 min in care am mincat linistita - cind m-am intors era cu gura pina la urechi si vorbea cu balonul.

A fost saptamina trecuta ziu alui Vladimir - 5 ani, baiat mare ! - si ne-am luat toti 3 biciclete: lui, mie si lui tata. Abia astept sa avem timp sa iesim toti 3...

Scuze ca n-am mai intrat - am citit azi tot din urma. Evenimentul pe care-l am la inceput de iunie ma cam streseaza, zilnic se schimba ceva si mor de nervi... bref, nu prea am timp nici sa dorm cit ar trebui...

Va pup si mai intru eu saptamina asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Neatza -- au plecat copiii mari la scoala, Jane doarme, iar eu calare pe calculator hihi

Roxana -- am zis ce imi aduc eu aminte de cand l-am diversificat pe John acum 6 ani, ca asa se recomanda pt cei pe lapte praf, la 4 luni. Dar poate s-a schimbat de atunci si poate si atunci era diferit in Romania (ca acolo am inceput noi sa diversificam).

Andra -- este gresita conceptia ca laptele de mama nu mai asigura nutritie suficienta dupa 6 luni. In primul an de viata laptele de mama reprezinta sursa principala de hrana, copilul ar putea trai bine mersi numai cu el, insa se introduc solide pentru a obisnui copilul cu texturi si gusturi diferitr, insa cat mananca din solide nu are importanta in primul an. Sunr si exceptii, copii care nu se mai satura din lapte, care intind mana dupa mancare, insa foarte putini copii se incadreaza aici. Poti sa citesti pe kellymom pt mai multe detalii.

Alina -- dar pe ce iti bazezi parerea cu botezul trecut de 3 luni? Ca daca e sa o luam dupa canoane ar trebui facut la 8 zile sau la 40 de zile, deci practic mai toate botezurile copiilor nostri nu sunt valabile... Sunt curioasa...

Roxana -- dar de unde stie el cuvintele astea asa urate???? Si pe tine de ce te enerveaza ca face galagie sau se joaca cu jucarii galagioase langa ea??? Ei la varsta asta pot dormi si la discoteca. Si eu zic la fel,c a daca te enervezi mai rau face, pe cand daca il lasi, se plictiseste singur...

Asteropi -- foarte trista povestea lui Vladut si a parintilor lui, saracii ce o fi in sufletele lor...

Mihaela -- inca nu l-am convins, am mers si am vazut casele luni, apoi luni seara am tras o ceasrta pe cinste iar marti dimineata a plecat in delegati pana joi. Vineri mergem la World Expo, sambata eu voi fi toata ziua la un bazar, asa ca mai vorbim Duminica iar luni tre sa mergem sa mai vedem inca o casa (cu un plan diferit) si sa discutam cu proprietarii despre cum sa renoveze (ca sunt noi apatamentele, nu au decat baile si bucatariile, restul inca nu s-a facut si asteapta sa vada ce doresc cei care vor inchiria. Sper sa il conving, ca e o oportunitate super...

Vladi -- la multi ani lu Vladimir si sa va bucurati de biciclete.

Gata, am citit tot din urma, de acum puteti sa va puneti din nou pe scris :). Va pup si ne vedem mai incolo!

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Neatza -- au plecat copiii mari la scoala, Jane doarme, iar eu calare pe calculator hihi

Roxana -- am zis ce imi aduc eu aminte de cand l-am diversificat pe John acum 6 ani, ca asa se recomanda pt cei pe lapte praf, la 4 luni. Dar poate s-a schimbat de atunci si poate si atunci era diferit in Romania (ca acolo am inceput noi sa diversificam).

Andra -- este gresita conceptia ca laptele de mama nu mai asigura nutritie suficienta dupa 6 luni. In primul an de viata laptele de mama reprezinta sursa principala de hrana, copilul ar putea trai bine mersi numai cu el, insa se introduc solide pentru a obisnui copilul cu texturi si gusturi diferitr, insa cat mananca din solide nu are importanta in primul an. Sunr si exceptii, copii care nu se mai satura din lapte, care intind mana dupa mancare, insa foarte putini copii se incadreaza aici. Poti sa citesti pe kellymom pt mai multe detalii.

Alina -- dar pe ce iti bazezi parerea cu botezul trecut de 3 luni? Ca daca e sa o luam dupa canoane ar trebui facut la 8 zile sau la 40 de zile, deci practic mai toate botezurile copiilor nostri nu sunt valabile... Sunt curioasa...

Roxana -- dar de unde stie el cuvintele astea asa urate???? Si pe tine de ce te enerveaza ca face galagie sau se joaca cu jucarii galagioase langa ea??? Ei la varsta asta pot dormi si la discoteca. Si eu zic la fel,c a daca te enervezi mai rau face, pe cand daca il lasi, se plictiseste singur...

Asteropi -- foarte trista povestea lui Vladut si a parintilor lui, saracii ce o fi in sufletele lor...

Mihaela -- inca nu l-am convins, am mers si am vazut casele luni, apoi luni seara am tras o ceasrta pe cinste iar marti dimineata a plecat in delegati pana joi. Vineri mergem la World Expo, sambata eu voi fi toata ziua la un bazar, asa ca mai vorbim Duminica iar luni tre sa mergem sa mai vedem inca o casa (cu un plan diferit) si sa discutam cu proprietarii despre cum sa renoveze (ca sunt noi apatamentele, nu au decat baile si bucatariile, restul inca nu s-a facut si asteapta sa vada ce doresc cei care vor inchiria. Sper sa il conving, ca e o oportunitate super...

Vladi -- la multi ani lu Vladimir si sa va bucurati de biciclete.

Gata, am citit tot din urma, de acum puteti sa va puneti din nou pe scris :). Va pup si ne vedem mai incolo!

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata!

La multe lunite sarbatoritelor de azi: Daria Marcela (de Marsy_baby) si Maria Alexandra (de Ioana_fota)!!!

Gaby imi pare rau ca ai fost supi. Sper ca azi esti mai bine.

Alina sa treaca colicii. Si eu mai am.

Anca cum a trecut Codrin noaptea? Poze nu ne arati de la botez?

Vladi ce nesrioase am fost. La multi ani lui Vladimir!!! Sa fie sanatos si norocos in viata.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

neata fetele!

intru pe fuga ca azi sunt pusa pe treaba, dupa atatea zile de sarbatoare, am o gramada de spalat, si abia am terminat de calcat si pus la loc mormanul ala de care nu mai scapam cateodata ma intreb ce faceam daca trebuia sa le spal de mana cum faceau bunicii nostrii pupa-ia-s piciorusele si manusitele aluia care a inventat masina de spalat

roxana am vazut pozele cu una bucata bunaciune de mamicuta

oana si eu am inceput sa ma documentez despre diversificare si am un document cu o gramada de link-uri de unde pot lua informatii vorba ta,parca mi-as da masteratul.

gaby dar ce au pozele de esti asa ciufu? sa treaca

vladi LA MULTI ANI PT IEPURILA BUN SI DRAGASTOS!!!

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

freedelia, eu v,.am tradus, el nu vb romaneste , cuvintele sunt in spaniola, si se folosesc bine merci in toate desenele animate, una la mana a doua e ca nu ma deranjeaza deloc

diversificarea s.a facut cum spui tu si probabil se mai face, nu e nici.o problema pt cine face asa...treaba lor, mie poate sa.mi spuna tot oms ca tot n.am de gand sa fac asa
in primul rand daca lp n.ar asigura pana 6 luni tot ce trebuie, cat si ce ar trebui sa manance ca sa.i asigure ? probabil ca ar trebui sa manance la 4 luni absolut de toate , ca din 2 linguri de piure nu.si va asigura el asa ceva

ioanact cum te simti?

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput