Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

La multe lunite Daria si Marcela!

La multi ani Irina si Alice! Cu scuzele de rigoare pt intarziere!

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

La multi Ani Vladimir! sa cresti mare,sanatos si fericit!
(cu intarziere)

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marsy_baby spune:

Oana,Andra- merci muult de urarile voastre pt printesa mea
Eu din pacate nu mai pot intra asa mult,am tare mult de invatat pt examene(anu asta am licenta)si knd doarme mica mea,eu invat,asa k sunt...pupici iepurasilor vostri- sunt toti superbi!!!!(am vazut poze cu ei pe sclipiciosi!)sa va traiasca si sa va bucurati de ei!!

pozici cu scumpa mea comoara:
http://marsselyna.hi5.com

Mami de minune mica, Daria Marcela 26.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

Roxana
Valdimirescu multumesc pt sfat!
La multi ani, Vladimir!
Freedelia am zis 3 luni, exceptie..asa e, se face in intervalul 8-40 de zile. Dar ca sa participe si mama la biserica se poate face un pic dupa 40 de zile.
Nu am zis ca botezul nu e valabil, ci ca nu sunt de-acord cu botezurile trecute de 2-3 luni. Am zis, asta e parerea mea.
oanaiacovita cum sunt durerile? asemanatoare cu cele cand esti deranjat la burta? Ca eu asa le am..cel putin dupa 2 zile de cand am nascut, dupa care m-am deranjat la burta.
Dar, acum am doar dureri nu si scaune.
Gaby arata-ne si noua pozele..sigur sunt frumoase!

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
ioanact cum te simti?

Acum ma simt m bine, dar am avut o noapte chinuita', dupa ce ca imi trecuse durerea am mai facut si febra , iar la 1 noaptea mi-am pus un supozitor de paracetamol pt sugari , daca nu am avut altceva si culmea mi-a trecut..dar au continuat durerile de burta, ba ma 'luau', ba ma lasau'. Cat de cat am reusit sa ma odihnesc, ca m-am trezit odihnita dimineata.

marsy_baby spor la invatat si succes la Licenta!

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

salutare !!!

Roxana – ce slaba erai!!! Si Leo era mai slab. Cate kg aveai in pozele de la plaja cu Ivan ?
Blugii aia cand i-am cumparat cadeau dupa mine. I-am tinut in fisonier pana am ramas gravida si au inceput sa-mi vina. Acum ma strang.

Kossir – iei cu tine o umbleluta si o lasi la umbla cu Mihai pe Sofia cat faci si tu o baie. Sunt sigura ca sunt si comstume masuri mari.
Eu fac poze mai mult ca sa am la ce ma uita cand e urat afara. Imi trece deprimarea. Clar eu sunt dependenta pe aer si ierit afara.

Andra – cu se sa va oftic ?? Tocmai am pus 2 kg din disperare ca nu am lapte si trebuie sa mananc.

Mihaela- ma bucur ca e bine Angela.
Cu lapticul sunt asa si asa. I-am dat LP pana acum 2 zile cate un bibe de 120 seara. Acum e lapte dar nu asa oricum. E destul lapte in 24 de ore cat sa-I ajunga numai ca e distribuit prost.
Ea noapte mananca cate 50 ml asa ca eu stau si pompez restul. Ce strang noaptea cate 300 ml ii dau ziua cand nu-I mai ajunge .In special spre seara. La compromisul asta am ajuns. Daca nu pompez dupa fiecare supt scade productia.
Si uite asa a luat si ea 200 g pe sapt nu 130-150 cum lua pana acum.
Tu zici ca ai sanii mici si cand se umplu sunt tot moi ??

Bumbitza- daca nu am manca asa mult nici nu ar lua asa bine in greutate. Uitete la fimea de ex care doame noaptea de rupe.

Andira– sanatate iepurasului

Nu mai stiu ce vroiam sa mai zic…
Am vazut poze cu Justina, frumoasa si grasuta, parca mai grasuta decat Ioana mica.
Am mai vazut si cu Petru , frumos si el si cumintel.
Sper ca nu am uitat iar pe cineva. Oricum le-am vazut pe toate. Toti iepurasii sunt frumosi.

Vladi - sa-ti traiasca baiatul sa-ti aduca numai bucurii si sa fiti toti fericiti
Cum ii vedeti mai voi ca seamana ca mi nu mi se pare.
Asa ma uitam intr-o searla pozele lui Cori si vine sotul si zice ca seamana cu Maya Petala. Unde mai nene ca eu nu vad ? Poate la ce au in scutec

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

denisa aveam vreo 54, mai mult sa mai putin, nu mai stiu ca nu raman mereu la aceeasi greutate, variez cam 2 kg in conditii normale
acum vad ca slabesc in fiecare zi cate putin

POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

salutare!!

N-am intrat de cateva zile si am de recuperat la greu cu cititul. V-ati pus iar pe scris fetelor

Noi sambata avem botezul si sunt cu pregatiri, curatenie..vai de capul meu ca nu mai stiu pe ce sa pun mana. Ajutoare ioc...asa ca fac si eu ce pot atunci cand doarme bebe.
Sotul m-a ajutat ieri dupa amiaza sa stergem ferestrele...valeuuu le-a tras domnul meu o spoiala, dar cum sa-l cert?? m-am bucurat ca m-a ajutat asa cum s-a priceput

Fetelor voi ati inceput sa primiti alocatia??? Am avut o mare surpriza saptamana trecuta cand am gasit alocatia pe card...ma si mir ca a venit atat de repede.
Am auzit mai inainte pe la stiri ca s-ar putea ca procentul pt indemnizatie sa scada doar cu 15% si nu cu 25 cum au spus initial!! Doamne ajuta!!

Fug sa calc o serie cat doarme iedutul! Cand iau o pauza sper sa apuc sa mai citesc din urma. Am vazut poze cu bebe eric, denisa, maya

de Theodor Stefan (05.03.2010)
Un iedut la 2 luni

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Intru si eu pe fuga sa spun
LA MULTI ANI VLADIMIR!!!!!!! Sa cresti mare, sanatos si intelept
LA MULTE LUNITE DARIA MARCELA de mami MARSY si MARIA ALEXANDRA de IOANA_FOTA
Gabi. Revino-ti pai ce-i asta?????

Fetele din strainatate, voi de ce nu invatati copii romaneste???? Eu sunt foarte hotarata sa vorbeasca si Sofia romaneste asa cum si Mihai vorbeste, citeste sis crie romaneste. Poate sunt nationalista, dar tin mult la asta

Si mai am o intrebare ce vreau sa v-o pun de multisor. Tot celor de afara. Cand plecati in Rom. cu avionul si trebuie sa va deplasati prin tara cu masina, cum va ganditi sa faceti cu copilul? Scoica e imposibil de carat, iar acolo n-as cumpara una pentru cateva saptamani????????????? Si nici nu cunosc pe cineva care sa aiba sa mi-o imprumute??????

Gata, am fugit, azi avem engleza la Casablanca (Mihai) si e o dupa masa de cosmar

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

KOSSIR, eu vreau sa il invatam italiana , ca romaneste va vorbi, sper, ca noi vrem sa ne intoarcem acasa.
In concediu noi avem in tara scoica de la nepoteii mei.
Dar sincer, poti cumpara una, asa mai ieftina si gata!

Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)

Mergi la inceput

kossir eu sunt exact opusul tau, adica al nationalistei :))
e pur si simplu decizia noastra de a nu invata copiii romaneste

masina daca voi inchiria o cer cu scoica, am inteles ca se poate

sa va spun ceva celor care calatoriti cu avionul si da.ti lp., incalziti biberonul , apa adica, inainte de urcarea in avion, intr.un bar ceva, sa fie fierbinte sa dureze...in avion la toate companiile, 3 ma rog, cu care am zburat cu ivan, am dat sa.mi incalzeasca laptele gata facut si ei baga biberonul in apa calda si nu tin cont ca intra apa inauntru... stiu ca i s.a mai intamplat cuiva nu doar mie

POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput