Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Salut si de la noi!

Am venit de la dr, pt ca iepurasul meu e fornait cat cuprinde :((. Ba mai nou, din racnetele pe care le auzeau si cei din blocul de vizavi, abia mai scoate cate un mieunat timid, de-am intrat la idei si eu si tati.

In schimb la dr, pt ca am trezit-o din somn (dormea asa bine la mine in brate), mi-a tipat cat n-a tipat toata saptamana. N-are nimic la plamani si nici nu e f rosie in gat, dar avem sanse la bronsiolite, din cauza pisicilor mari.

A luat 1300g si 4cm, deci foarte bine, chiar si asa mieunata cum e.

Marina - noua ne-a dat pt raceala vitamina C si inca niste picaturi pt nas. Daca vrei iti spun cum se numesc, ca n-am retinut, dar cred ca cel mai bine iti spune dr tau. Sanatate!

Erina - am tot uitat sa-ti multumesc pt site-ul cu sling-uri. Astept sa vina cineva din SUA, sa vad daca imi aduce de acolo. Daca nu, probabil o sa-mi cumpar de pe site.

Si eu ma intrebam ce e cu Jasmine, n-a mai dat de multa vreme pe aici...

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Si nici Linda, Michelle n-au mai dat un semn de viata...

Spuneti-mi si mie, va rog, ca eu n-am mai vazut: s-au hotarat pana la urma daca si cu cat se scade indemnizatia de CIC? Adica s-a dat ordonanta sau inca nu se stie? Ca eu depun dosarul saptamana viitoare...

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

asteropi si tu si briza imi aduceti aminte de mine si de ivan:))
nu doar ca mergeam cu el in brate noaptea prin casa, dar la un moment dat tacea doar daca vorbeam si ajunsesem sa citesc etichetele de pe pungile cu mancare sau diverse:))) cu glas tare

mihaela stiu ca nu e bine sa ma enervez ca mai rau face, dar sunt om si asta e nu.s perfecta, acum cateva zile am dat cu telecomanda de pereti de draci

andra, kossir aici pozele
http://www.webshots.com/user/dayannara?vhost=www

andira nasol cu bronsolita! poate totusi nu e cazul zau,,,eu stiu ce inseamna, ivan nu a luat dar stiu o fetita care a facut la 5 luni si rau de tot a tras cu ea...

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

MIHAELAGROSAN - felicitari ptr mica luptatoare! ma bucur tare mult ca a iesit bine la control si ca avem o iepurica sanatoasa si puternica.

ANDIRA - bravos! Iris a luat f bine in greutate si a crescut bine 4 cm!!

Noi avem maine zi de cantarit. sa vedem cat a luat caci mi se pare mai maricel de la o zi la alta. La 1 luna luase 1.2 kg si 5 cm!am trecut deja la pampersi de 4-9kg. A facut niste copanase de imi vine sa-l mananc. Pacat ca nu ma pot bucura de priveliste prea mult caci cand e dezbracat urla mama mama...de zici ca-i pudicul pamantului!

IOANACT- ti-am vazut printesica cu maneci scurte. frumusica foc si ce fericita era imbracata mai grosut

Fetelor...voi toate dormiti cu bebeii in camera? ca eu nu...si mama cand a auzit intrase in fibrilatii...cum ca e periculos. am citit si eu de moartea subita la bebelusi dar nu vreau sa stau acum ca in povestea cu drobul de sare...Si Riccardo cand doarme chiuie de zici ca-i la nunta...si eu nu pot dormi deloc cu toate chiuiturile si sfornaielile lui...asa ca-l lasam in sufragerie aproape de usa ,pana in dormitor sunt 3 metri si mergem sa-l mai verificam cam la 2 ore caci el se trezeste doar odata pe noapte sa manance.

In rest nimic nou pe frontul nostru...doar o mica lupta cu colicii care au aparut acum 3 zile . vad ca azi a fost mai bine. ma gandesc ca o fi fost vina mea ca am baut un suc acidulat si am mancat rosii proaspete..

Zilele astea am stat mai in umbra ptr ca sotul e plecat de 4 zile si nu prea am avut timp sa scriu ...doar am citit in fuga...Am avut o fata care m-a ajutat 2-3 ore ieri si azi, asa am reusit sa mai fac una alta prin casa, sa-mi fac un dus mai linistita nu cu viteza luminii...Bine ca se intoarce sotul in seara asta...si e acasa cu mine 6 zile si vreo 9 zile din 2 iunie

Asa poate reusesc sa ma duc un pic la sala si sa incep usuel sa fac ceva miscare sa-mi reintru in forma. ieri m-am masurat si in talie am vreo 15 cm mai mult decat inainte de sarcina Sper ca pot reveni la masurile de dinainte...

DAYANARA - ai fost simpatica cu cititul etichetelor! si eu cand nu mai stiu ce sa-i zic ii povestesc detaliile proiectului la care lucram cand eram in tara sau ii cand cantecul cu elefantul care se legan pe o panza de painjen...Sotul m-a copiat si el si-i canta la fel dar varianta in italiana

Fug la matzul mic caci a inceput sa miorlaie...
Pupicei

Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Multumim pt voturi

Cine se plangea pe aici ca se trezeste bebitul o data pe noapte? La noi programul e asa...dupa baita are nervi ca ii e prea somn si ar si manca si ar face de toate si nu reuseste. Mananca un pic dupa care o pun in patut cu suzeta sa se calmeze, cu feonul in priza (nu de alta dar tipa si se agita si se ineaca cu laptele de...mai am un pic si albesc de tot). Si sta cu suzeta care-i pica din cand in cand si incepe sa se agite, iar eu trebuie sa fiu langa patut sa i-o bag in gura la loc. Dupa cca o ora, poate chiar doua i se face foame, asta pe la un 23:00, papa bine, iar apoi se mai trezeste la 2, la 4 jumate, la 7..si daca am noroc adoarme la loc, daca nu stam si ne jucam, eu cu ochii lipiti de somn.

Stau si ma intreb cand o renunta si ea la o masa, mananca f bine de fiecare data, nu inteleg de ce se trezeste asa des. Dar asta e, m-am obisnuit

Ma intorc la treaba, e vraiste casa mea

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_aDouaLuna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

mihaela bine ca este ok angela, si lapte-n tzitzi in continuare

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Eram precisa ca am felicitat sarbaotrita de azi, dar se pare ca nu. Deh, neuronul asta...

La multe lunite pui mic, Ioana (de Stefimic)!!!
Cata cum sunteti?

Miha ma bucur din suflet ca Angela e bine. Sanatate multa si in continuare si tie mult laptic. Multumesc frumos de intrebare. Eu sunt bine. De fapt nici nu am timp sa ma gandesc la mine. Minunea mea imi ocupa tot timpul si toate gandurile. Dar ma simt bine, multumesc lui Dzeu.
Voi ati facut bcg-ul?

Andira imi pare rau ca iepurica nu e bine. Eu sper sa nu se ajunga la diagnisticul ala urat.

Eu am inceput sa citesc despre diverisificare si zici ca imi dau doctoratul. Tare greu mi se pare. Off...

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciao, fetelor. Multumesc de raspunsuri.(IOANACT si MIHAELAGROSAN)

NAFI, eu dorm cu printul in camera (de fapt el cu mine) si am in permanenta veioza aprinsa, ca sa il vad si ca sa nu aprind lumina noaptea si sa se trezeasca de tot. Cand o sa isi faca program si va dormi noaptea singur, fara sa fie nevoie sa mai sar din pat sa ii dau suzeta, atunci vrem si noi sa il mutam la el in camera.

Ca vorbeati de program, al meu adoarme de obicei seara la 10-11, se trezeste la 2-3 si apoi dimineata la 6-7. El acum doarme mult dimineata si dupa masa e tare fresh si vrea distractie (tocmai pe cand eu sunt obosita si as dormi...)

P.S...MIHAELAGROSAN, scuze de intrebare, de loc esti cumva din jud. Mures?

Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Salutare fetele,

Am absentat in weekend ca am fost ba cu botez , ba cu musafiri dupa botez.
Codrin a fost foarte, foarte cuminte si a stat cu noi pana seara la 9, cand era ora lui de somn si nu putea adormi in harmalaia de acolo.

Astazi am avut si vaccinul Infanrix de 2 luni si a fost tare, tare suparat toata ziua! Nu prea am putut sa ii intru in voie cu nimika. Dar am facut o plimbare lunga cu noua lui "masina"( un Graco Cleo) si a dormit bine . Acum ne pregatim de baie.
Stie careva daca e interzsa baia in ziua cu vaccinul???

Sper sa fiti prin zona ca sa nu apuc sa ii fac baie si sa aflu dupa aceea ca nu e voie

Anca
mami de Codrin
de Lucas

http://family.webshots.com/photo/2347693530105533668WsmHRR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Fetelor multumesc pt. gandurile bune. Doamne ajuta sa fie bine.

Oana nu am facut bcg-ul. Trebuie sa vorbesc cu doctorii sa vedem cum facem. Eu sunt asa speriata de vaccinuri. Elena a facut reactii aiurea, nu la bcg.

Alexandra nu sunt din Mures ci din Maramures.

Andira sanatate iepurasului Iris.

Mihaela deElena Maria (9 aug 2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput