Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (111)
Raspunsuri - Pagina 7
racusor2010 spune:
eu bantui pe net pana vine sotul de la piscina...
pana vineri trebuie sa fac lista scurta pentru carucioare, poate ma ajutati si pe mine
CE SA CUPRINDA
- landou, scaun auto, carucior sport
- plasa cumparaturi
- husa ploaie
- husa pentru picioare
- geanta scutece
- umbreluta
- suport biberon
- sa fie usor
- sa incapa in lift si in portbagaj
- sa fie usor de manevrat
LISTA SCURTA
- Espiro Vector 4 Air 3 in 1 - nu stiu daca vor fi expuse la targ
- Chicco Trio Enjoy
- Inglesina Zippy System
mai aveti idei ce sa cuprinda si cam care carucioare ar putea sa corespunda acestor nevoi? eu voiam ceva de maxim 2000 RON, cel de la inglesina e mai scump, dar poate ca fiind din colectia de anul trecut au reduceri mai mari la el
Bulina 33+ cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
bumblebee spune:
Mie imi plac ambele nume, rostite impreuna prefer Antonia Maria, asa separat nu mai pot alege
Alina 29+ cu
gargarita
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 eu bantui pe net pana vine sotul de la piscina... pana vineri trebuie sa fac lista scurta pentru carucioare, poate ma ajutati si pe mine CE SA CUPRINDA - landou, scaun auto, carucior sport - plasa cumparaturi - plasa insecte (buna la rafale de vant cu praf, la plimbari seara in Bucuresti, eu am la landou, se prinde cu fermoar) - husa ploaie - husa pentru picioare - geanta pentru scutece/biberoane cu salteluta pentru schimbat bb - umbreluta (daca are carutul husa de ploaie nu mai e nevoie si de umbreluta) - suport biberon (daca ai geanta cu buzunare de biberoane/canuta cioc nu mai ai musai nevoie si de suport la carutul sport) - sa fie usor - sa incapa in lift si in portbagaj - sa fie usor de manevrat (roti la 360 de grade sa il rasucesti in locuri stramte ) - carutul sport sa aibe spatar in 2 trepte si la fel suport picioare ca sa poata dormi in el, sa se poata monta cu fata sau spatele pentru ca la un an unii copii prefera sa vada incotro merg. Bulina 33+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 29+ Iulia Alexandra
racusor2010 spune:
otilia, mercic
sa vezi ce training fac cu el
Bulina 33+ cu poznas
giorgia23 spune:
Hmmmm greu de ales numele...oricum Maria ramane sigur iar deocamdata si Antonia...cred ca atunci cand am sa o tin prima data in brate am sa stiu sigur ce nume i se potriveste
Racusor f.completa lista pt carucior...succes in gasirea celui pe placul tau
GEO 33+ cu Antonia Maria
AMR 6+ SAPT
poze
giorgia23 spune:
Am schimbat si semnatura...ink putin si gata..ma apuca emotiile
GEO 34+ cu Antonia Maria
AMR 5+ SAPT
poze
racusor2010 spune:
girgia ai intrat in saptamana 35 felicitari...ce putin mai e....
Bulina 33+ cu poznas
raluca30 spune:
racusor-mersi pt liste...trebuie sa ma apuc de shopping...nici eu nu stiu sigur ce carucior voi alege dar musai vreau landou cu fata spre mine sa-mi vad podoaba tot timpul cand voi merge la plimbare
bafta fetelor!
26+Thomas
CarmenAlbu spune:
Si eu cred ca EMA MARIA impreuna au "ma" de 2 ori, si imi place Antonia
PLasa de tantari am luat si eu, e utila pt iesirile de seara , de zi, oriunde stai il scoti afara si nu ai grija ca il musca ceva!!
Raluca dr ti-a spus sa stai in pat doar pt placenta?
De la 24 de saptamani un fat este considerat viabil, si daca se naste pana la 28 sansele de supravietuire sunt bunicele, insa probabilitatea sa fie sanatos este micuta! Daca esti din CTA si vrei sa nasti la bucuresti vara, cu 4-5 ore pe autostada cu traficul e riscant, dar voi cu siguranta stiti ce e cel mai bine pentru bebelus in primul rand si pentru voi in al doilea rand!
Mie imi placea si Eva singur fara al doilea nume dar nu i-a placut sotului
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu
rodyka spune:
fetelor, m-ati omorat azi! cand am recuperat in sfarsit un capitol (109), intru in 110 si vad ca e gata si ala!!! deja ma gandeam ca 111 e spre final si, cum nu prea fentez, am tras tare!
doar ca sunt (inca) super-somnoroasa si am avut si programare la eco la spital azi. mi-a spus ca e pozitionata cefalic (cu capul in jos), 200% ca e fetita si mi-a dat si poza asta! plus una cu profilul delfinasei. eu am ajuns la +13 kg, tensiunea 105/60, placenta anterior, lichid amniotic normal. am intrebat cum sta cu masuratorile ptr ca aici nu te streseaza cu cifre si date, iti spun doar daca sunt probleme. mi-a spus ca e totul perfect, o sa-mi trimita prin posta urmatoarea programare. amanunte am mai deslusit doar din ce am citit din carnetul meu de gravida, doar ca am inteles prea putin... DBP 83, femur 60, CA 26.9, 1800 g ...
cu intarziere si scuzele de rigoare LA MULTI ANI, ANDRES, si lui racusor LA MULTI ANI si CASA DE PIATRA, iar mai la obiect LA MULTI ANI, SORINA.
crissy, super morisca lui Elise! am pus la semnatura catelusul ptr vot, asa cum m-ai sfatuit tu . multumim tuturor ptr ajutor. enik, avem grija si de kitty.
as fi vrut sa scriu mai multe dar nu-mi mai amintesc din ce am citit. racusor, o sa pun si poze din Gibraltar si cu maimutele care mi-au sarit in cap dar mai deseara dupa ce le descarc de pe card si sa mai sterg din celelalte din profilul meu ca vad ca s-au cam imputinat mega liberi...
32+ AMR 7+ www.animalut.net/user/anca-maria.html" target="_blank">catelusul printesitei poze
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001)