Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (111)
Raspunsuri - Pagina 8
crispro spune:
Rodica, ce de vesti bune! Sta in pozitia buna, tensiunea ta e grozava, iar greutatea delfinasei e perfecta! Ce ma bucur! Sa o tii tot asa pana la final!
Cristina 32+ cu
aelita spune:
ELADEA am vazut toate pozele de la toate saptamanile-lunile lui Erik SUPERBE !!!!!!!!!!!!!Aveti un baiat frumos si o casuta deasemenea frumoasa !
OANA golim contul de poze,si o luam de la cap sa punem in continuare.sau stabilim un nr de 3 poze spre exemplu de caciula sa ramana,si apoi continuam.
SORINA,La multi ani !!!
CARMEN hahaaaaaaa ce bine i-ai zis,ca nu esti in Ungaria,esti in casa ta
trebuia sa ii mai spui ca doar cand il injuri o faci in limba lui ca sa inteleaga bine
si pana atunci,sa noteze ce ii spui si sa se duca sa faca cursuri sau sa traduca
hahaa si celuilalt i-ai zis-ooo ca iti iei pe banii lui o lenjerie intima hahaaaaaaaaaaaaaa mor cu tineeee
OTILIA cum asa sa iti vada contul in banca????oleeeu,ce e aia??
pai voi acolo nu aveti intimitate deloc??
noi facem galagie,dar nu zice nimeni nimic.sunt doar curiosi,dar asa cu bun simt totusi,intreaba ce facem,cum facem...
dar respectam programul de odihna,eu ma gandesc ca sunt si copii mici (desi noi stam la 2 si copiii mici la parter) si intre ora 14 si 17-18 nu facem zgomot,ne organizam in asa fel incat sa avem ce face in tacere in timpul ala.
nici dimineata devreme nu incepem,dupa 11,ca la fel ma gandesc ca dorm copiii ,o mai fi lume ca re doarme tarziu..
si la ora 21-maxim 22 incheiem zgomotul.
oricum nu ar veni nimeni nici daca bag noaptea picamerul
oaaau MAURICE,ce zgomot aveti si voi acolo!!
eu am noroc,am un cartier foarte linistit,dormi ziua de rupi daca vrei !
ieri spre exemplu am dormit toti de la 15 la 18 !
OTILIA-
Citat: |
Eu ma plictisesc citind numai de cezariene programate, vreau niscaiva actiune Pai cand s-o nasc pe Elisa, au fost 9 nasteri in 3 zile, curgeau mesajele din travalii. |
CARMEN hai pe malul marii la spanioli,ca stii ca astia nu au treaba cu strainii.
e bine ca specifici ca o etnie nu e responsabila de toti !
eu una sunt cel mai putin rasista,nu pot sa generalizez.
asa cum nu putem face responsabili ungurii in Ungaria(nici rasistul tau de vecin)pt ce fac unii unguri in Romania .
eu,sincer,faptul ca au scrise in Romania in limba maghiara,mi s-a parut un drept al lor,nu o incalcare.
si romanii sunt nationalisti,rau rau,mai ales cu ungurii.
nici romanilor nu le place sa li se vorbeasca in ungureste in Romania,iar mie mi s-a parut perfect dreptul lor,sa vorbeasca in ce limba vor ei,daca nu vor sa mi se adreseze,e problema lui,nimeni nu e obligat sa faca asta pe limba mea!
foarte bine sa aiba scoli si tot ce trebuie scris in limba lor,si romanii au scrise in alte tari,si biserici,si magazine,si vorbim romaneste..si ne cerem drepturile.
orice om vrea sa isi pastreze indentitatea,nu ne putem camufla,nici ei sa nu o faca la noi ,de ce sa ne obligam unii pe altii la un sablon?
tu ai primit lectia la 23 de ani.
eu ,tot la 23,vorbeam cu un religios,care imi explica pacatul pe car eil fac ca fumam.eu imi sustineam punctul meu de vedere de fumatoare,nu de pacatoasa !
el tinea predica,despre pacat in fatza lui dzeu...
si dupa ce incheiem subiectul,trece brusc la tigani si spune ca daca ar avea o putere si o pusca i-ar impusca pe toti.
atunci eu am cascat ochii si ii zic:RELIGIOSULE !!pai cum ramane cu pacatul fumatului in fatza crimei ??????
si incepe sa se justifice ca tiganii sunt asa cum sunt,ca trebuie in imaginatia lui bolnava exterminati...ALOOOOOOOOOOO !! sa-l arunc din tren,nu alta,ca eram in tren in momentul ala !
adica sa fac eu crima cu unul,ca sa nu se produca genocidul
i-am tinut atunci teoria ,sper ca a inteles...ce diferenta mare e in a fuma si a ucide...sau a dori sa o faci..pt mine tot aia imi e.
pt mine orice etnie inseamna si copiii,si femeile,si SUFLETE ,oameni pe pamant,AVEM LOC TOTI !
nu pot sa suport hotii,violatorii,pederastii,criminalii,maltratadorii de copii si femei,..INDIFERENT DE NATIE ! asta e ce nu suport.
o etnie,NICiODATA !
RODICA
OAU OAU POZE NOI CU BURTICAAAA,MARREEEE !!!!
unde sunt cele din Gibraltar??
27+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
aelita spune:
azi zugravim camera copiilor.
sper sa o terminam pana seara.
27+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
rodyka spune:
si inca ceva: ieri am intrat in sapt 32, adica luna 8!!! mai e asa de putin...
dragutele de voi, va tot citesc si uneori parca ma incearca asa o vina... eu nu pot sa stau o jumatate de zi in casa de parca ma sufoc, vreau plimbare, abia astept sambata si duminica s-o luam la drum mai lung... iar voi eroinele lipite de pat... stiu ca o faceti ptr binele delfinasilor, aveti din partea mea toata stima
32+ AMR 7+ www.animalut.net/user/anca-maria.html" target="_blank">catelusul printesitei are nevoie de voi
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001) poze
CarmenAlbu spune:
Aelita pai daca aveti in plan sa stai mai mult acolo, ne vedem la cafea pe terasa mea sau a ta!!
Si mare dreptate ai cu tot postul iti impartasesc punctul de vedere si sustin ca l-am trait pe pielea mea ,din ambele ipostaze!
Noi nu facem in general galagie deloc, ca suntem extrem de linistiti si cand venim acasa ne odihnim, plus ca am pus izolatie extra, dar cand sunt lucrari si eu tolerez zgomotele ca si majoritatea vecinilor ca asta e, asa s-au vandut apartamentele! Noi la o cina acasa, ascultam incet budha bar sau ceva relaxant, vorbim cu prietenii, si cam atat!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu
CarmenAlbu spune:
Rodica vazut profil frumos Seamana cu al Letiziei!!
Sa vezi ce ne scoatem noi parleala dupa aceea, eu o pun pe Leti in masina, si la drum, la cafea cu prietenele, si tot ce nu am facut cum planuisem cand m-am apucat de cumparaturi!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu
crispro spune:
Fetele care nasc natural, voi va luati colac? Citeam ca e foarte util un colac medicinal, dupa epiziotomie, ca altfel nu poti sta in fundic... Ma bate gandul sa imi iau...
Cristina 32+ cu
CarmenAlbu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Fetele care nasc natural, voi va luati colac? Citeam ca e foarte util un colac medicinal, dupa epiziotomie, ca altfel nu poti sta in fundic... Ma bate gandul sa imi iau... Cristina 32+ cu |
Eu am perna gravidei cu bilute de poliester imi va servi si de colac, dar am cerut sa nu ma taie decat daca incep sa ma rup
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu