Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (111)
Raspunsuri - Pagina 4
CarmenAlbu spune:
Maurice eu lucrez conform programului cu o singura echipa, zgomotele nu sunt infernale, maine insa vor, fi, se incepe la 9 se termina la 12 si de la 14 la 18 din nou!
Azi insa e o sarbatoare religiasa, nu stiu in care religie ca aici sunt multe tipuri , si in sarbatori nu ai voie sa faci zgomot mare!
Cu zgomotul insa cand vecinii s-au mutat noi nu ne-am opus sa faca si in week end ca asa ne-am gandit ca termina mai repede si intradevar au terminat cu o saptamana mai devreme!
Complexul e nou, are 2 ani, si e vandut in proportie de 70% apart se vand in stare bruta si vanzatorul pune la dispozitia cumparatorului o echipa sa il faca pe placul lui, lucruri cunoscute anticipat de catre toti cumparatorii! Este poate cea mai civilizata straduta pe un deal in centru de unde vezi tot orasul, numai ca nu toti oamenii au decenta necesara!
Am fost sa il intrebam zilele astea dar nu a vrut sa deschida usa!
Aici muncitorii sunt civilizati si nu au voie sa lucreze fara un inginer sau arhitect prezent , care raspunde intrebarilor!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu
baby78 spune:
Sorina, La multi ani!!! Sa ai parte de o nastere usoara si de un delfinas la termen, sanatos si mancacios
30+ Tudor Constantin
AMR -10
matusa77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu Racusor, Unii maghiari sunt foarte rasisti si nationalisti ( m-au refuzat la manichiura pe motiv ca sunt romanca), si multe altele, si nu le convine ca noi avem cel mai mare apart din complex( numa terasa 140 metri), dar cand a fost de vanzare nu s-a inhamat niciunul sa il cumpere sa nu il ia un strain, si majoritatea au cumparat in complex datorita vecinilor( adica noi, sotul e cunoscut) si o face din gelozie si nationalism, asta e , si in Belgia e la fel, si acolo intampinam probleme noroc ca vb amandoi bine franceza si stapanim retorica, eu inainte de problema cu bebe mergeam la servicu si duminica sa castig in plus, ei daca e sarbatoare nu ii misti de acasa nici daca le dai triplu pe ziua respectiva, la mine in companie doar strainii(care reprezinta majoritatea) vin peste program, mai ales ca se castiga dublu, ei vor doar sa stea acasa si sa ploua cu bani si daca nu ploua incep sa stea pe capul celorlalti si sa le faca socotelile Si sa va mai spun o faza rasista de la serviciu unde am o pozitie cu putere de decizie, eram la receptie asteptam un producator si o fata romanca povestea coordonatorului maghiar ca nu i-a placut prea tare mancarea in asia, la care el ii raspunde " cum tie care vii din romania unde nu ai ce manca?" am amutit, m-am uitat la el si i-am zis ca se poate, sa nu fie surprins ca si eu sunt romanca si din salariul lui merg la la perla si imi iau o lenjerie intima! Si a fost si ultima zi a lui in companie ca nu suport rasismul si eram intr-o pasa asa proasta biata fata incepuse sa planga, si proprietara companiei care ii platea salariu e tot romanca Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 29+ cu |
Foarte pretentiosi, au pretentia sa le sti limba, cei din tara nu o prea stiu pe a noastra, de dimineata am vazut la stiri cum in Sf Gheorghe sunt indicatoare numai in maghiara, eu care sunt romanaca cum ma orientez la mine in tara.
saptamana 31 Ducu
CarmenAlbu spune:
Larisa m-as muta, dar atat eu cat si sotul avem contracte pe urmatorii 4 ani, si ne place casuta noastra pentru care am muncit muuuuult!!!
Mi-ar placea si asta o sa facem, sa imbatranim pe malul marii in spania, intr-o casuta mica si frumoasa cu o piscina in care sa sarim in fiecare dimineata dupa micul dejun, nu e imposibil de realizat dar mai trebuie sa muncim 10-15 ani dupa care ne retragem!!
Bumblebee fara cuvinte, groaznic, eu italienilor le platesc cu aceeasi moneda, ii umilesc pt ca merita,aia e rasa chiar cea mai rasista !!!!
Otilia ai dreptate cu medicii !!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larissa_79 Carmen, chiar ma gandeam la tine daca nu ai acolo probleme cu rasismul...dar nu am indraznit sa intreb. Nu aveti in vedere sa va mutati totusi intr-o alta tara...din ce citesc..tie nu iti prea place acolo. Eu is din Moldova...din Botosani mai exact dar n-am avut probleme in Bucuresti sau la job...poate de unde nu vorbesc cu accent si am fost mereu f serioasa in ce am facut...fara a avea capul plecat. Am mai zis sunt perfectionista si uneori e si asta un defect...oricum eu prin natura meseriei am lucrat mereu in echipa de barbati....muuuult mai bine zic unii decat sa lucrezi intre femei. Larisa 31+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 9 saptamani pana la http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
larisa, nici eu nu vorbesc cu accent si la fel, am fost foarte serioasa si bine vazuta oriunde am lucrat....si nu mi-au auzit urechile niciodata nimic de mine...dar cine nu stia ca sunt moldoveanca spuneau tot felul de prostii...si atunci eu saream repede
si invidii...la facultate, daca iti vine sa crezi, niste colegi nu au mai vorbit cu mine, ca li se parea ciudat ca eu din Moldova, sa vin la Bucuresti sa am note mai mari si sa am bursa..dar asta numa in anul I, apoi s-au mai rezolvat lucrurile
dar in fine nu mai conteaza azi ne-am descarcat toate
Bulina 33+ cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
enik83 spune:
of fetelor.. ma ia cu frica cand va tot citesc pe-aici.. sa dea DD sa aducem cu toate bbeii la termen.. mari si sanatosi..
si mie mi frica pt caam contractiile alea nedureroase uneori cam dese.. sa vad ce o sa zica doctorul sapt viitoare...
27+ cu o minune de
poze
http://www.animalut.net/user/enik83.html
sorina_goga spune:
Buna dimineata/ziua si de la noi!!!
Bumblebee, racusor2010, aledea2005, crispo, enik83, carmen, baby78 multumesc fetelor din suflet de urari, la fel va doresc si voua nastere usoara si bebei la termen.
Momentan sunt singura ca sotul vrea sa-mi faca nu stiu ce surpriza ca de dimineata a plecat de vreo 2 ori pana acuma ca are treaba si tot radea Nu ma astept la cadou ca e o perioada foarte aiurea pt noi, nu am luat nici unul banutzii asa ca anul asta mai tarziu cu cadoul..... dar oricum banuiesc ca o surpriza tot imi face.
Eu va doresc o zi frumoasa si linistita, fara evenimente neplacute
33+ Bogdan-Andrei
AMR ~ +6 sapt
racusor2010 spune:
enik, vad ca pisica ta creste pe zi ce trece...si ghemul o data cu ea
Bulina 33+ cu poznas
racusor2010 spune:
sorina ce dragut sotul tau
Bulina 33+ cu poznas