Leoaicele DC **51**

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata!
Se anunta o saptamana agitata, dar sper eu, pentru noi frumoasa!
Catutza, am urmarit si eu Eurovisionul, cap-coada, am tinut pumnii Romaniei, m-am bucurat ca s-au clasat asa bine! si eu vreau sa ne intalnim, acum e vreme frumoasa, intr-un weekend si intr-un parc putem s-o punem de-o intalneala! Nu ne trebuie ceva simandicos, ca e criza!
Bucurestence: Catutza, katty, Dany, Copilutz, Anca-Vlad, Bubulina1 (cred), mai sunt???

Copilutz, fereasca sfantu de asa cura de slabire! Bine ca ai terminat cu partea asta urata cu somajul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Neata, cafea? ceai , aspirine paracetamol ?

eu sunt racita de -mi vine sa-mi iau zborul totul de la AC, dureri de cap si toatea alea, numai de la caldura asta nesimtita, i-a trimetetimi si mie niste ploaie (pastrati tunetele)

Copilutzsi tu faci goblen? spune-mi te rog si mie cum se coase corect, ca eu am aflat mai multe variante.... stiu ca trebuie pa spate ca si pe fata, dar cum faci punctul pe fata?

abia astept sa-mi vina si ale mele, pe 17-18 iunie... abia astept , sper sa mai fiu prin zona sa ma ocup de ele

pup u all!

si eu am urmarit eurovisionul si mi-a placut mult melodia, Paulei.. .dar n-am inteles nimic din cea a Germaniei ...da nimic =S, anieui

o zi faina!

Mergi la inceput

Annie, sanatate multa!!! Iti trimit un ceai fierbinte si un nurofen raceala si gripa! Trimit si ploaie, cum sa nu ca a plouat aseara pentru tot globul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

'neatza!

LA MULTI ANI, tuturor copilasilor de feline aristocrate!
Cu multa sanatate si bucurii!!!

Si...cine spune ca suntem copii doar pana la 18 ani?!...

So...

LA MULTI ANI si "oamenilor mari" ce simt si traiesc viata cu suflet de copil!!!

Perlutzele...

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">

Ioana, mami de fetita cu fundita

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui yoannamarie

Si...cine spune ca suntem copii doar pana la 18 ani?!...

So...

LA MULTI ANI si "oamenilor mari" ce simt si traiesc viata cu suflet de copil!!!

Perlutzele...

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">

Ioana, mami de fetita cu fundita

De prin viata...adunate! ""

Corect , ..., atunci, LA MULTI ANI si noua !!!!!!!! Pana la urma si noi suntem copiii cuiva, si avem si suflete de copii, nu?

Mergi la inceput

am si uitat LA multi Ani! si noua si puilor nostri!!

katty , sar'mana de tratatie ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

LA MULTI ANI DE 1 IUNIE! SA NE TRAISCA COPILASII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Copilutzu , nu stau asa aproape de IOR, dar mergem des ca e parcul preferat al Biancai noi stam in cartierul 23 august, pe la cora pantelimon.

Katty , daaa, vreau sa ne vedem, stabiliti voi unde si cand, eu in principiu pot in orice we in afara de asta
Sa ne vedem in parc e ok, stam pe iarba.
Cand ai timp sa-mi spui exact cum ajungem la padure la Branesti unde mergeti voi ca am vrea we viitor sa ne aerisim/afumam la un gratar.

Annie , multa sanatate! cate goblenuri ai comandat? ce faci cu ele? le vinzi sau pentru tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

LA MULTI ANI !!!! Leoaice si puiuti de leoaice.
Ioo … am primit o inghetata de ziulica copilutzului de la sotzulet , si .. si … am fost felicitata , de prieteni.
Porecla mea din liceu era copilutzu’ asa ca … in fiecare an primesc urari .
Sincer mi-e cam jena … ca m-am cam facut mare… dar parca in suflet este aceeasi bucurie … Fostul meu sef ( ii ziceam shefosu’ ) imi zicea ca nu mi-am terminat copilaria.

Annie ,
Nu stiu daca reusesc sa iti explic … mi-e cam greu.
O sa incerc
Din partea stanga a goblenului incep cusatura de sus in jos /
Iar din partea dreapta / tot asa , de sus in jos.
Uite , clicaie aici : http://goblenset.tripod.com/instgen.html#book3 ,
Figura 1 si 2 o “ fac” . numai ca in exemplul asta este la intoarcerea randului ( de la dreapta la stanga.
Alta varianta nu am incercat.
Daca nu te grabesti, saptamana viitoare o sa fac niste poze cu “ impunsatura” si le postez.

Ce am mai cautat subiectul … !!!
Dar v-am gasiiit!!!

Mergi la inceput

neatza, cafea, ?

LA multi Ani, Stefan ioan

Dany sa va traiasca puiul si sa va aduca numai bucurii, sa fie sanatos, si sa aibe parte de cele mai bune dintre cele mai bune

ma simt mai bine, aici juma de oras e innorat sper sa ploo

copiluz, LA muli ani! pt ieri sa nu-ti schimbi numele ;)

da m-am lamurit cu cusutul, unde m-am interesat eu, ca nu mia aratat nimeni, faceam la fel dar numai ca pe dos (cum vin impunsatirile acului , asa faceam pe fata, au iesit fain, curate, frumoase.. .acum o sa iasa si mai bine

deci nu fa poze la impunsaturi, mai bine ne arati munca ta

Cata am comandat 3, "mama", "scrisoare de la tata" si "Singur pe lume" pupsesem si poze prin cap. trecut si katty in toamna imi vine si "cosul cu lacramioare" :D,

nu nu cred ca le vand, , ce-am facut si comandat.. .sunt cele care mi-au placut si indragostit pe loc de ele, si le vreu pt mine, plus a e munca teribila si NU categoric

pup u all!

Mergi la inceput