Leoaicele DC **51**

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Seara buna!

La multi ani, Claudiu Georgian!!!
Sa cresti sanatos si sa ai parte numai de bucurii, impliniri si fericire in viata!!!

Annie, sa va traiasca pustiul! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de realizarile lui!
Petrecere frumoasa maine, daca veti avea invitati!

Salut si restul felinelor aristocrate!

Revin...dupa ce citesc din urma si vad pozici!!!

Perlutzele...

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">

Ioana, mami de fetita cu fundita

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata!!!!

In primul rand va invit la o www.say7.info/tech/epanel/images/st_item/img0003/09/309_0198_35_m.jpg" target="_blank">cafea ciudata, si www.ineedcoffee.com/07/whipped-cream/images/whipped-drink.gif" target="_blank">alta motata!

Copilutz, ti-am admirat pe indelete pozele, foarte placute ochiului, ma bucur ca te-am zarit si pe tine pe-acolo! Poza "1" troneaza deja pe desktopul meu ca si wallpaper (), mi-a placut feeria de culori, rosuuuu, galbennn, credeam ca vine albastru, chiar a venit, dar sub forma paunului superb!!! Vad ca iubesti Cismigiul!

Dany, da, din pacate e chiar banchet, e serbarea Abecedarului, urmata de banchet, organizate la Insula copiilor. Ideea e in totalitate a comitetului de parinti, iar Doamna a fost de acord, asa ca trebuie sa ne supunem! Mai ne sar niste bani aiurea din buzunar!!! Am dat banuti pentru premii, pentru manualele de clasa a II-a, trebuie sa dam pentru banchet, pentru cadoul invatatoarei etc...Ma bucur ca ai mai scris de Teo, e perioada specifica varstei faza cu egoismul, o sa treaca, sunt sigura!!!

Pupici tuturor, sa aveti o zi buna!!! Vine weekendul!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Neata!

Noi suntem bine. Azi il tin pe Andrei acasa fiindca are o conjunctivita foarte urata. Sper sa treaca repede.

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Minunat!

http://www.youtube.com/watch?v=_RyPFwAWSKM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

Neata!

Noi suntem bine. Azi il tin pe Andrei acasa fiindca are o conjunctivita foarte urata. Sper sa treaca repede.

Sanatate multa, puiului tau, Emma! Interesanta piesa muzicala si linsititoare, mi-a placut, multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Dany am slabit 8 kg . intr-o luna cand am auzit zvonurile somajului (Din cauza de motiv , al piticilor de la mansarda ) si acum am pus 4 la loc … deh.. purcelul din mine urla ..
Nu , glumesc , nu am mai facut miscare , am zacut pe fotolui si am buchisit la goblen.
Poza a facut-o sotul meu .. in Cismigiu.
Io.. mi-am vandut aparatul .. deh.. regim de austeritate..
Dar am invatat si eu sa fac poze cu aparatul lui .
Puiutii nu sunt ai mei.. Eu doar i-am fotografiat si pupat..
Te rog sa pupi si Stefanutzul si Theutzul din partea mea!!!
Apropo Dany pisocul il mai aveti??

Katty , multam de incurajari . M-a scos din ritm cu ratele la banca …
Dar m-am imprumutat si am rezolvat partial problema , ca imi venea sa ma urc pe pereti cand imi trimeteau sms-uri, notificari si alte ghidusii …
Ma bucur ca v-au placut pozicile!!!
Cel mai mult mergem sa fotografiem prin IOR (Al. Ioan Cuza ) , dar mai schimbam decorul si mergem si in Cismigiu , Herastrau.

Catutza , Perlutza era scuipacioasa si suparata pe fratele meu .. Asa face de cate ori vine fratiorul meu pe la mine.Il tine minte ca a tinut-o cand am mers la vet. sa ii faca vaccinurile.

Aeperju, sanatate Andreiutzului !!
Sar’naaa ptr . melodie . chiar fascinanta!!!

Yoanamarie multam ptr. cafelica … mm ce salivez…
Pup Mitzuca!!!

Si ce a mai ploat afaricaaaa … si ce mai tunaaa , … si ce imi mai placeee !!!
Si ce s-a mai racorit!!!

Va pupacesc pe toate!!!

edit: am uitat sa va spun ca rosiutzele mele au inflorit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Annie , cum a fost la ziua lui Claudiu?

Copilutzu , stai aproape de IOR?

fetele din Bucuresti...ce spuneti de o intanlire? eu doar pe Katty si Lilia le-am intanlit dar mi-ar placea sa ne vedem mai multe, sa ne cunoastem mai bine ca tare dragi imi sunteti toate

revin, ma uit la eurovision

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

suntem pe locul 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Catutza ,locuiesc foarte aproape de IOR .
Sa nu imi zici ca suntem vecinele!!!

Mergi la inceput

Da, super realizare la Eurovision! Asa da!

Mergi la inceput